kızlarrr kimsenin basına gelmedimi yaa yardım edin hesaplar acılmıcakmı hiç şimdi kitlenmişşş
Outletim.com
Günün Şanslıları Sizsiniz. Sizleri Tebrik Ediyoruz! 30 TLlik Hediye Çeklerinizi Güle Güle Kullanın ve Bizi Hatırlayın :)
1- Zeliha Arıgan
2- Bayram Korkut
3- Duygu Ataseven
4- Gokce Ercan
5- Derya Kalaycı
zeliha arıgan tanıdık geldi bizdense tebrikler
canım daha yeni gördüm teşekkür ederim çok sağol
galiba bütün hediyeleri ziyaretçiler kazandı
doğrudur baksana 22 ziyaretçi 20 üyee
Kızlarrrr İçi dolu kutucuk'tan patates kızartması kazanmışım meğer önceden:26:
Ama kod falan gelmedi hiç de farkına varmadım ne yapmam lazım:26:
canım sen avondan ruj da kazanmışsın..
hangi saatlerde ve günde kaç kez oynadın acaba:44:
Günaydın Kızlar.. Dün hiç birşey kazanamadım Sağlık olsun diyorum.Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Sağlıcakla kullansınlar.Asya27 Facesin açıldımı canım merak ettim.
Aynen öyle olmuş gibi görünüyor. Pes diyorum, o kadar etkinlik o kadar kampanya ve bizden arife dışında hiç kimse ödül kazanamamış(arife tebrikler tatlım)
Twitter duyurduğum kampanyalar vardı sonuçlarına şimdi bakabildim, bizden kimseler var mı bilmiyorum, bakın. Çok şükür doritos akademiden kazanabilmişim. Ben bugün biiir sürü hediye kazanırım sanıyodum ama Doritos akademiye de şükür, o da olmayabilirdi (Havlu, terlik, kupa kazanmışız)
Beşiktaş JK Official ‏ @Besiktas
Türk Telekomun Dünya Kadınlar Gününe Özel yarışması tamamlandı. 1.Esra Yıldırım, 50. Pelin Çelik ve 100.Gizem Kabtan imzalı forma kazandi.
Doritos Akademi
https://p.twimg.com/AnekRUUCMAALYnv.jpg
kazananlar burdan bilgilerini yollasın Doritos Akademi - Twitter Sınavı Kazananlar
Günaydın Kızlar.. Dün hiç birşey kazanamadım Sağlık olsun diyorum.Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Sağlıcakla kullansınlar.Asya27 Facesin açıldımı canım merak ettim.
hayır canım açılmadı maalesef((seninde mi kitlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?