BIODERMA dan bakım şampuanı kazanmışım :119::119::119:
güle güleee kullan canımmmmtebrik ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BIODERMA dan bakım şampuanı kazanmışım :119::119::119:
bıoderma dan bakım şampuanı kazanmışım :119::119::119:
kızlar numune ürünlerde kargo bize mi ait ?:26:
bende istiyorum terfi etmek.bu arada tebrikler cnm güle güle kullan
darısı başıma:86::86::86:
güle güleee kullan canımmmmtebrik ederimmm
kazanan lıstesı nerdeeeeeeeeeeee
Canım caldionun anketine katılmıştık. Caldion anket sonuçlarına göre, ankette yer alan bilgileri eksiksiz ve doğru gönderen ilk 125 kişiye Caldion Parfüm, ikinci 125 kişiye Caldion Deodorant ve son 250 kişiye She Colors Makyaj Malzemesi gönderilecekti.Kazananlarda açıklandı.caldiona nasıl katılıyoruz kızlarr??
ürünleri gelenler güle güle kullansınlar..
Hatırlamıyorumki canım olabilir..güle güle kullan canım
caldion anketine katılmışmıydın ordan gelmiş olabilir
filizim
PTT cd için bir form çıkıyor onu dolduruyorsun
https://interaktifkargo.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp
canım caldionun anketine katılmıştık. Caldion anket sonuçlarına göre, ankette yer alan bilgileri eksiksiz ve doğru gönderen ilk 125 kişiye caldion parfüm, ikinci 125 kişiye caldion deodorant ve son 250 kişiye she colors makyaj malzemesi gönderilecekti.kazananlarda açıklandı.
özgecim link verebilir misin?bulamadım facderahat acılıyo ama yogunlukmu var acaba birisi google chormedan actıgını söylemişti bide öyle dene istersen eci kozmetikte face de kızlar güzel bir erkek bakım seti verdi gene vercekmiş 500 kişiye takipte kalın
günaydın kızlar
denileni yap diye bir sitede denilenleri yapıp topladığınız puanlarla hediyeyi yakalama şansınız oluyor.
Denileni Yap | Denileni Yap! Ödülü Kap!
ArmoniPark Outlet Center anket formunu dolduran her 500. kişiye güneş gözlüğü hediye.
hadi kızlar yaza gözlüksüz girmeyin
Sevgili Merlin'in Kazanı okuyucuları,
Bildiğiniz gibi daha önce de sizlerle birçok ödüllü ankette beraber olmuştuk. İşte bir yeni ödüllü ankette daha sizlerle birlikteyiz. Bu seferki hediyemiz, Megamind (Megazeka) isimli animasyon filmine ait özel puzzle ve DVD film!
Hazırladığımız anketteki soruya doğru cevabı veren 8 kayıtlı okuyucumuzdan, 5 kişi özel Megamind puzzle'ı ve 3 kişi de filmin DVD'sini kazanacak!
Bol şanslar!
dll Megamind (Megazeka) anketi! - Merlin'in Kazan
cevap Will Ferrel
yok canım hiçbiryere tc filan yazmadım,ayrıca istemiyorda.hem ben ağzımın payını çok iyi aldım o konuda.sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ya.ben yoğurt yemiyorum artık
BiAile olarak anneler gününe özel bu harika hediyeyi çekilişle sizlere sunuyoruz.
Homend tarafından anneler gününe özel olarak sunulan ve henüz piyasaya çıkmamış bu kısıtlı sayıdaki ürünü siz de annenize hediye etmek ister miydiniz? Anneler gününe kadar sürecek olan bu kampanyamızda çekilişle şanslı okuyucumuza Homend Canım Anneme Çay makinesini gönderiyoruz.
Katılmak için ise tek yapmanız gereken "Anneler günü" yazarak info@biaile.com adresine iletişim bilgilerinizi ( adres , telefon ve isim ) göndermenizdir.
Tüm katılımcılarımıza bol şans diliyoruz...
Biaile
Pieces Türkiye
Bu görseli beğen!! Profilinde paylaş!!
pieces'tan sürpriz hediyeler kazanma şansını yakala!!
Son Katılım 01/05/2011.
Pieces Türkiye | Facebook
Aker Eşarp
AKER EŞARP | Facebook
Yeni Yarışmamız Başlıyor! Soldaki menüde yer alan EŞARBINI RENKLENDİR butonuna basarak uygulamamıza kayıt olabilir ve renklendirdiğiniz eşarbınızla yarışmamıza katılabilirsiniz. Lütfen kayıt olduktan sonra yarışma hakkında yazılan kısmı dikkatlice okuyunuz. Kaydettiğiniz desenler yarından itibaren uygulamamız içinde gözükecektir.
ArmoniPark Outlet Center anket formunu dolduran her 500. kişiye güneş gözlüğü hediye.
ArmoniPark - Outlet Center Sefaky
slm kızlar ben de oğlum da hastaydık giremedim bayaadır nete. Bu sabah caldiondan parfüm geldi. Heralde ankete katıldığım için gönderdiler. Foto ekleyemedim cepten bağlanıyorum şuan. Burdan da beceremedim. Laptop gelince eklerim inş... Bir de keşke diğer topik kapancaana buraya taşınsaymık. Neyse ama hayırlı olsun gene de...
canım 5 Mayısta çiçek kazananları açıklayacaklarmış haberiniz olsun
Benimde 3 günüm kaldı inşallah kazanırız
kızlar huggies'in bi anketine katılmıştık daha sonra mail gelmişti adresimizi güncellemek için sizlere bişe geldimi?