Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kahve dünyası 2. Gün Kazananları

Ece Kalaycıoğlu
Mesude Aybar
Serkan Güzel

bizden kazanan var mı:26:

:2:kızlar estenin sonuc linki ne bide bbişi yapmamız gerekiyormu adres vermişmiydikkk katılırkeeeeeeen:76:

canım sonuç linki sayfanın kendinde bulamadım ama elle dergi var ya onun sayfasında var

adres tel falan yazmıştık die hatırlıom ama mail falan atmadılar kazandınız die görmesek nası haberimiz olacaktı ki acaba direk eve mi yollucaklar

bu arada ne kazandığımızı tam olarak anlayamadım ruj setimi makyaj setimi ne yaniii

ruj seti canımm ben estenin herseyini kullanıyorum mükemmeller valla süper oldu bu iş bide parfüm verseler

geçenlerde burda tekin acar paylaşılmıştı.katıldım ama sonuçları bulamadım bilen varmı??veya kazanan:26:

ruj seti canımm ben estenin herseyini kullanıyorum mükemmeller valla süper oldu bu iş bide parfüm verseler

anladım canım bi yerden de ruj kazanmıştım dün geldi 2 gündür rujlardan gidiyorum ya bakalıım kimbilir belki parfümde kazanırız :128::128::128::128:

geçenlerde burda tekin acar paylaşılmıştı.katıldım ama sonuçları bulamadım bilen varmı??veya kazanan:26:

valla canım ben daha tekin acarın kazananlarını pek görmedim o site biraz gizemli gibiiii
yarışmalarına katılıoz da burdan kazanan oldumu bilmiyorum

ben huggiese katılmıştım kazandınız dedi ama ortada bez yok sizinkiler gelmiş yaaaaa kutup ayısı nerdeeeee insan bu kadar mı bedevi olur yawww

hangi kargoyla geldi kızlar

Son düzenleme:
kızlar ben de siteyi takip ediyorum sık sık dün bana da fikrimühimden bebek ve sepet geldi kızım oynuyor...

ayrıca bu arada denedim biliyorumda ariel professionel hakkında deneyimlerini paylaşanlar arasından seçerek ödül verecekmiş bilginiz olsun.

kızlar bu estee lauder ilk 100 kişiye diil miydi bunun dışında bi de üye olan her 10. kişiye süpriz hediye diye hatırlıorum ben.acaba bu liste hangisinin ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…