• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekici parfüm bilenler, bu koku süper diyenler buraya

diesel loverdose bu aralar aklımı başımdan almakta, sürekli kokusunu hissetmek istiyorum:12:

merak ediyorum bu parfümü henüz deneyemedim.

benim önereceğim parfüm de thierry mugler-alien. ağır kokulardan hoşlanmayan ben, bu kokuya aşık oldum :12: çok pahalı ama ya :51:

yazın kullanmak için lolita lempicka kışın gucci rush ve hypnotic poison derim. lancomun poemmeide oldukca hos bi parfum

chanel change klasik bir koku ama asıgım buna.. süper kokuyor.. :40:

orjinali bitmek üzere ve doldurma almak istiyorum ama cogu doldurma orjinne benzemiyor. bana yardımcı olun kızlarrrrr.. en iyi doldurma hangisi orjinaline o kadar veremem suan evlilik hazırlıgı içindeyim

chanel bence en iyi sansiro da mutlaka denemelisin farkı göreceksin.dp deki gibi bir keskinlik yok müthiş.zaten bu sansiro tutturduklarını çok iyi yapıyorlar bazı kokunun orjinle hiç alakası yok ama bazılarıda nerdeyse aynı kalıcılıkta çok iyi.yıllardır dp kullandıktan sonra çok pişmanım sansiroyu daha önce bulmadığım için.neyse dene ve gör canım tercih senin. :12:

Back