Çekici parfüm bilenler, bu koku süper diyenler buraya

carolina herrera 212 sexy kullanıyorum şimdiye kadar en çok hoşuma giden parfüm bu vanilya kokusu çok etkileyici:asigim:

armani she?????? her baslıkta yazmaktan usandımmmmmm bi Allahın kuluda cevp vermedı son sansımı denıyorumm kızlar armanı she nasıl?????kullanan varmı kalıcı mı

Vera Wang (ilk çikan kokusu,princess falan diil)
dolce gabanna-light blue
ck one
premier jour (uzun zaman kullanicaga benziyorum:)
cacharel-lou lou
ralph lauren-polo sport
acqua di gio

nina ricci den ricci ricci

armani she?????? her baslıkta yazmaktan usandımmmmmm bi Allahın kuluda cevp vermedı son sansımı denıyorumm kızlar armanı she nasıl?????kullanan varmı kalıcı mı

armani she hımm mis missssss
hayatım boyunca kullandığım hem en kalıcı hem en seksi hem de en kaliteli koku.
gerçekten çok seviyorum tenime de çok yakıştırıyorum ama sen yine de gidip bir kokla istersen.
zevkler renkler tartışılmaz deniyor boşa değil.
ben herkesin çok beğendiği bazı parfümlerden midem bulandığında acaba bende mi bir tuhaflık var diyorum çoğu zaman.
ama yine de armani she farklı beğenmeyen duymadım henüz

armani she artık eski bi parfüm ben küçükken annem kullanırdı.. benim için ultraviolet falan da aynı tip eski kokular...güzel evet ama artık birinin zihninde " x 'in kokusu " dedirtmicek kadar herkesin hayatına girmiş kokular bunlar..

cnm sağol cvpladığın için..
akşamustu dpdeydım denedım armanıyı
cok begendım
bencede cok sexy bır koku
uzun zmn faworilerim icinde yer alacaga benzıo
begendım yani...
yerimseniben

cnm sağol cvpladığın için..
akşamustu dpdeydım denedım armanıyı
cok begendım
bencede cok sexy bır koku
uzun zmn faworilerim icinde yer alacaga benzıo
begendım yani...

cnm yanlıs kısıden alıntı yapmısım ozur dılerım:) ilk sana yazıcaktım
acemı ve yenıyım burda anlayıs gosterın artık cok pardon:))
bu arada 2. arkadasa da tsk ederım
oda yorumunu yazmıs sagolsun
bın kısıye sordum bı sız cvp verdınız
:))
tekrar tskler:kedi:

cacharel amor amor süper bi parfümm
chopard-wish süperrrr
dior- hypnothic poison kırmızı olanı süper
diesel-fuel for life
givenchy-ange o demon
dolce gabbana-light blue
bunlar gerçekten çekici kokular bende parfüm manyağıyımdır bi bakın dp ye falan gittiğinizde :)

Şu sıra hugo boss ,gucci flora ve gucci gucci bide calvin clain by be kullanıyorum.Ama en sevdiğim şimdilerde bitti almadım değişiklik olsun istiyorum clınıque happy ve georgia armaninin gio'su bu ikisi olunca başka kullanamıyorum.

burberry classic çok güzl onu kullanıyorm şimdi.
daha önce escada magnetiszm kullanmıştım oda çok güzel kokuyo
bi de burberry weekend kullanmıştım.

bu parfümleri çok seviyorm hepsi çok güzel kullanmanızı tavsiye ederim kızlar =))

bende açık parfüm aldımm ayy cok sevdım ben bu kokuyu işallh şansta getirir hadi bilin bakalım ne olabılır??? meraklanın

kızlar ya dolum parfumlerde de afrodızyak oluyor mu
mesela ralp louren süper bir koku ama doldurma olanında da afrodızyak etkısı varmı bılemıyorum mesela...
arkadaslarım merak edıyorlar, bılen varsa yardımcı olursa sevınırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…