• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekici parfüm bilenler, bu koku süper diyenler buraya

gamerdo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
56
1
86
Elazığ
ben çok parfüm değişirim ama sevdiğimide uzun süre kullanırım. bazen bi kaç tane birden aldığımda olur ama hep değişik kokular aramaya devam ediorum. bu koku süper dediğiniz markalar varmı...

hypnotic posion ; bunu önceden kullanırdım çok çekici ve kışın kullanılan bir koku. Hatta Amerika da mı ne yasaklanmıs die duymustum tahrik ettiği için kötükedihüso

suan kullandığım da burberyy weekend deodorantı ile birlikte kullanıldığında banyo bile yapsan kalıo o kadar diyim yani yerimseniben

ikisininde kokusunu biliorum cnm. hatta hypnotic posion şimdi kullandığım parfümler içinde gerçekten çok hoş. ynede paylaşımın için saol arkadaşım...

trussardı inside çok güzel ama kalıcı değil ne yazık ki...

yves sent lauren-cinema..
dior- midnight poıson
paris hilton
escada-magnetism
cacharel-noa
ralph lauren-ralph
gıvenchy-verry ırreristble

biraz fazla oldu ama napiyim hepsi severek kullandığım parfümler
ruh halime göre sıkıyorum opuyorumnanaktan

hatta dahada var da yazmadım

türk parfümlerinden ne yazıkki pek yok sevdiğim

avondan surrender ı beğeniyorum..

birde pazar günü Bişar kozmetikten 7,5 ytl ye bir parfüm aldım o kdr hoş ki kokusu
sanırım orjinal bir parfüm vardı bu kokuda duymuştum çünkü daha önce bu kokuyu

bişar kozmetiğe yolunuz düşerse Secret Service-Be cool adındaki parfümü alın, sudan ucuz güzel bir koku yerimseniben

trussardı inside çok güzel ama kalıcı değil ne yazık ki...

yves sent lauren-cinema..
dior- midnight poıson
paris hilton
escada-magnetism
cacharel-noa
ralph lauren-ralph
gıvenchy-verry ırreristble

biraz fazla oldu ama napiyim hepsi severek kullandığım parfümler
ruh halime göre sıkıyorum opuyorumnanaktan

hatta dahada var da yazmadım

türk parfümlerinden ne yazıkki pek yok sevdiğim

avondan surrender ı beğeniyorum..

birde pazar günü Bişar kozmetikten 7,5 ytl ye bir parfüm aldım o kdr hoş ki kokusu
sanırım orjinal bir parfüm vardı bu kokuda duymuştum çünkü daha önce bu kokuyu

bişar kozmetiğe yolunuz düşerse Secret Service-Be cool adındaki parfümü alın, sudan ucuz güzel bir koku yerimseniben

cnm yaz fazla olmadı merak etme bende çok parfüm kullanıyorum chanel issey miyake hugo daha hypnotic posion angel bunlar şimdi kullndklrım unuttuklrımda var daha öncedende naomi campell filn seninkilerden bi kaç tasnesinin kokusuna bakcam saol...

..

bende gecen Lacoste - femme ve Jette Joop - Sapphire aldim ikiside cok güzel, en cok da Joop´u begendim

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni kokulara yelken açmak istiyorum sıkıldım bilindik kokulardannnndelikafadulden

bende lancome hypnose kullanıyorum hangi erkeğin yanına oturduysam parfümümü sordu bana hep.gerçekten güzel ve kalıcı

vanilya ve farklı çiçek aramoları var kesinlikle tavsiye ederim ama benim gibi kıskanç bi eşiniz varsa çok sıkmanıza izin vermez haberiniz olsun hatta benim eşim bayılıyo bu kokuya sadece ona sıkmamı istiyo yedek de bide escada magnetizmim var

Back