Cekhu ile sabaha kadar sohbet

Dün telefonda söyledim. sevindi böcüğüm. ama eve bi gittim amaaan yareeeebiiiimmmm evde sanki savaş çıkmış.... içimdeki sanat sevgisi bi anda ev kadınlığı sevgisine dönüşüverdi... ama boğacaktım. hani oynayacaktın diyor bide bana pişmiş pişmiş :)
oo telefonda söledin ha ay oyna kız bugün oyna sende benim öle bi fırsatım olcak da oynamıcam oooooooo:18:
yok be bacım daha evliliğin e si yok bizde :)))
tatile gidecez haftasonu :))))) vohoooooowwwww :))))

kızım bu fırsat kaçmaz seksi bişeler götür giy de öle oyna gerçi sen işini bilirisn ayy sakın kaçırma fırsatı ....gidene kadarda azcık netten araştır oryanetl oyna evde gidene kadar gidince döktür valla ohhh benden günah gitti valla bişi olursa suçlusu ben değilim ona göre:KK1::KK1::KK1:

cunda yolları tastan sen çıkardın beni beni bastan :))))
hadi kaçtım ben :)))

bizde gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik cundaya.. ayvalıkta kaldık. cunda çok pisti. ama şimdi sezon diil ya belki temizdir.. sakız ağacı kokar sokakları diyo sitesinde. kokan anason ve balık. başka bişey kokmuyo.. kiliselere çiş yapmışlar. çok bakımsız..ama aşıklar tepesi mukemmel. limonatasını mutlaka için derim. bide heryerden kedi çıkıyo :))

hayal senin icinde gizli bır oryantel var kesin..
önceki hayatında haremde falandin herhalde:))))

esencigim sende adama oryantele diye gittin hiç bır şey yapmadan geri donmussun..bunu yedim sanma :)))))

Ben oryantal izlemeyi çok seviyorum ya, herşey ondan oluyor zaten :KK1:

of abicim ya araba yıkama diye çıktım evden yeni geldim :) ne gezenti oldum ben böyle yahu :) biri beni dizginlesin...
eseeeennnnnnn la deprem oldu hissettin mı?aman yaa ben accayip tirsarim olm depremden :KK43:((

ahahhaa :KK70: anneannem deprem oldu dedi de dalga geçtik kadınla. tele bi baktım deprem oldu mesajları :/

aaaa bılmıyordum kız beeennn diger yazıyor yaaa yurtdısında felan yaasıyorsun sanıyordum :)

yok canım önceden izmir yazıyordu da şimdi bilerek diğer yaptım. herkes nereli olduğumu bilmesin diyee =))

X