Cekhu ile sabaha kadar sohbet

gunaydiiiiinnnnn kuduruklar :)))))))
esen oryanteli bıraktım ben apaci dansına geçtim
diskoo disko diskoo disko

hayal senin icinde gizli bır oryantel var kesin..
önceki hayatında haremde falandin herhalde:))))

esencigim sende adama oryantele diye gittin hiç bır şey yapmadan geri donmussun..bunu yedim sanma :)))))

her yer her yerdeydi. insanın içindeki yeni başlayan sanat sevdasını öldürür bu adam milleti. sonrada benle ilgilenmiosun. eve gidene kadar 1 saatim var zaten. o saatte yemekmi yapayım, ortalığımı topliim, ütümü yapayım, çamaşırmı.. SANATIMA saygı istiyorummmm. hem dioki hadi oynayacaktın, birazdaha konusursan ben seni oynatcam dedim :KK70: iyi halden ödül o.........

hahahhahahahahaa sanatını icra edememene üzüldüm bak :)))))
olsun bebisim bır dahakine yaparsın sende :))) hem daha deneyimli olursun video izleye izleye
yani su camiada sen bır didem iki asena yi saymıyorum bile

didem zaten benden öğrendi. İbo dediki al bu kızı eğit tamam dedim shakiranın dersleri bitsin didemide alcam sıraya..

büyük insansın sen be esen..o nadide figürlerini öğretiyorsun insanlara..adam ediyorsun onları..idolümsün sen benim..bır gün bende senin gibi olacağım insallah...
bu haftasonu ilk denememi yapicam benimkine bana da bır kac figür gösterir misin?

oynamadım şekerim. kızdım. evi dağıtmış. bekliodu oynıycam diye avucunu yaladı. ev toplamaktan dansa vakit kalmadı. iyi halden alıcaksın dedim ödülünü.. tamam toplarım diyo :KK70:

anaa bizim kız hızlı çıktı
ne dedin önce sana oryantelmi yapıcam dedin..
ne dedi gözleri fal taşı gibi açıldı dimi
bize haber et ha oynayınca

büyük insansın sen be esen..o nadide figürlerini öğretiyorsun insanlara..adam ediyorsun onları..idolümsün sen benim..bır gün bende senin gibi olacağım insallah...
bu haftasonu ilk denememi yapicam benimkine bana da bır kac figür gösterir misin?

kız sen evlimisin
bekarsan nerede oynucan ki
ay keşke benimde fırsatım olsa yaa

ah bu esen yokk muu bu eseeennnn ne yere bakan ne yürek yakan ciktiiiii :))
içindeki cevheri çıkardık la kızın :))))
durtulmeyi bekliyormuş kızcağız :))))))

anaa bizim kız hızlı çıktı
ne dedin önce sana oryantelmi yapıcam dedin..
ne dedi gözleri fal taşı gibi açıldı dimi
bize haber et ha oynayınca

Dün telefonda söyledim. sevindi böcüğüm. ama eve bi gittim amaaan yareeeebiiiimmmm evde sanki savaş çıkmış.... içimdeki sanat sevgisi bi anda ev kadınlığı sevgisine dönüşüverdi... ama boğacaktım. hani oynayacaktın diyor bide bana pişmiş pişmiş :)

yok be bacım daha evliliğin e si yok bizde :)))
tatile gidecez haftasonu :))))) vohoooooowwwww :))))

bacak at toto salla yeter zaten adamlara :)))

kızlar ben kaçar :)))
araba leş gibi :)))) utanıyorum artık kız olduğuma :))) onu bı yikatiyim :))))
öptüm sizi çok :)
döndüğümde figürleri istiyorum esen :)
ha bu arada sanat için soyunurum :))))))

kızlar ben kaçar :)))
araba leş gibi :)))) utanıyorum artık kız olduğuma :))) onu bı yikatiyim :))))
öptüm sizi çok :)
döndüğümde figürleri istiyorum esen :)
ha bu arada sanat için soyunurum :))))))

hehehe öptüm canım seni... :))

X