• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceket, ayakkabı, çanta aranıyor :)/bulunmuştur.

canım sandalet hm maka hiç giymedim tertemiz 15tl ayrıca resim ekleyebilir im düşünürseniz yi e gündelik kahverengi çanta var mudo dan almıştım bir iki defa kullandım 10tl düşünürseniz onun da tek fotosunu çeker koyarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Takım hakkında biraz daha bilgi sahibi olmak istiyorum. Siyah olduğu için fotodan pek anlaşılmıyor. Yardımcı olur musun?

Etek bel 36 cm
Boy 71 cm
Ceket 36 beden
Gri takım etek bel 39.5 cm
Boy 76
Gri takım likralı 38-40 bedene tam olur kumaşı fln çok güzeldir

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403963107.630546.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403963190.418151.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403963211.899127.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403963231.058988.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403963254.762784.jpg
Kırısıklık için kusura bakma bazanın altından çıktı ..ayrıca tek etek fln düşünürsen etek-etek pantolon var elimde 38-40 beden eşarp fln da var beğendiklerin olursa konuşuruz ..

[/ATTACH]
38 veya 40 beden ceket veya bayan takım elbise,
39 numara ayakkabı ve
günlük olarak kullanabileceğim orta büyüklükte çanta arıyorum. Kimde var?

:3:

mrb bende çanta var taba rengi sıfır içinin kağıtlarıyla duruyor 95 tl fiatı vardı 60 tl düşünürseniz yardımcı olurum
$Fotoðraf0192.jpg

Son düzenleme:
Benim sayfamdan var mı oeki düşündüğünüz bugün aeçili ürünleri %50 indirdim ve 50 lira üzeri kargo bana ait teklifim de halen gecerli

Kırısıklık için kusura bakma bazanın altından çıktı ..ayrıca tek etek fln düşünürsen etek-etek pantolon var elimde 38-40 beden eşarp fln da var beğendiklerin olursa konuşuruz ..

Griyi değil de siyah olanı çok beğenmiştim. Ama onun da ceketi 36 bedenmiş. Bana olmaz muhtemelen. Çok üzüldüm.
Etek-pantolonun ve eşarbın fotosunu gönderir misin?

Back