Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakkabı 10 eşofman 15 demiştim 25 ti 20 olsun tekbir kazak 40 42 beden yani l ye rahatlıkla olur oda 10 tl son sayfada beğendiğin varsa bilezik hariç o da hediyem olsun
anladım canım. kazak güzel ama benim tarzım değil. neyse sağlık olsun :)Lohusa pijamasını bir arkadaş için koydum
kazağı alırsan hediye edicektim kazağı alana vericem çünkü
Yok canım 24 ten küçük değil benim ayağım 24 zaten bana oluyor rahatanladım. umarım 24'ten daha küçük değildir. peki, nike eşofman altını ve ayakkabıyı alayım.
BAYANLAR CİDDİ ALICIYIM.
AZ KULLANILMIŞ VEYA KULLANILMAMIŞ BAZI ŞEYLERE İHTİYACIM VAR.
ARADIKLARIMI SIRALIYORUM:
- 38 numara spor ayakkabı,
- 38 numara önü kapalı, klasik, platformsuz siyah ayakkabı (orta topuklu 4-5cm)
- 38 numara siyah ev terliği,
- 39 numara converse ayakkabı,
- 40 beden bayan takım elbise,
- 40 beden kapşonlu sweat,
- 40 beden eşofman altı,
- 46 beden anne kazağı
- kitap/defter sığabilecek boyutta sırt çantası (siyah hariç),
- günlük kullanılabilecek porselen kahvaltı takımı.
sadece 38 numara spor ayakkabıyı buladildim.
kışlık kazaklar da almak istiyorum.
kimde var?
hayır, hala bekliyorumKargon geldi mi ?
Aldın sandım ben de gelince haber ver bana ben de merak ediyorum beğenicek misin?hayır, hala bekliyorum![]()
tabiki haber veririm. ben de merakla bekliyorum :)Aldın sandım ben de gelince haber ver bana ben de merak ediyorum beğenicek misin?
tabiki haber veririm. ben de merakla bekliyorum :)
canım, ürünler geldi. hepsi de çok güzel. ellerine sağlık.Aldın sandım ben de gelince haber ver bana ben de merak ediyorum beğenicek misin?
Beğenmene sevindim :) memnuniyet topiğine adımı yazarsan sevinirim referans olması açısındancanım, ürünler geldi. hepsi de çok güzel. ellerine sağlık.
yazarım tabi :)Beğenmene sevindim :) memnuniyet topiğine adımı yazarsan sevinirim referans olması açısından