• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Evimin kapılarını açtım buyrun

slazenger ayakkabı satılmıştır.
Bordo,siyah,lacivert ceket ayırtıldı:KK59:

PhotoGrid_1417107066570.jpg
PhotoGrid_1417106979410.jpg
PhotoGrid_1417106919348.jpg
PhotoGrid_1417106873111.jpg
PhotoGrid_1417106832818.jpg
PhotoGrid_1417106778373.jpg
PhotoGrid_1417106735958.jpg

şimdilik yok ilksancm dolabı komple dökcem uzuuunca vaktim olduğunda

DÜRT BUTONUNA DİKKAT ETMEMİŞİM :)
Valla bende ilk sende denedim :KK46:Ben biraz tezcanlıyımdır dünden beri hepsi bitmediya dükkanı kapatıp gidesim var :KK70:
Ne alıyosun ne veriyosun sabit birşey söylede hazır bebem uyurken bende hazırlayım kargonu ilksan

NE GÜZEL YATIRMIŞSINBEBİŞİNİ BENİM İKİSİ DE AYAKTA VE ORTALIK SAVAŞ ALANI SES GÜMBÜR GÜMBÜR ALLAH DAİM ETSİN GERÇİ .
BEN KAŞIK SETİ ,KEK KALIBINI İSTİYORUM HALA .

NE GÜZEL YATIRMIŞSINBEBİŞİNİ BENİM İKİSİ DE AYAKTA VE ORTALIK SAVAŞ ALANI SES GÜMBÜR GÜMBÜR ALLAH DAİM ETSİN GERÇİ .
BEN KAŞIK SETİ ,KEK KALIBINI İSTİYORUM HALA .
nazar oldu uyandııı :KK57:

Ozaman yanına şekerliğide koyuyorum ve 40a tamamlıyoruz.
Adresini keşke özelden yazsaydın :eek:
Bende birazdan sana yazıcam

HAKLISIN CNM DALGINLIKLA YAZMIŞIM YAZMAIYORUM YOKSA BİR KAÇ KİŞİYLE ÖZELDEN YAZINCA ÖYLE SANDIM ŞİMDİ SÖYLEYEYİM MODEROTÖRE

Bordo tek düğmeli ceket, siyah ceket, lacivet ceket,kaşık takımı,şekerlik,kek kalıbı satılmıştır...

Diğer sıfır/1-2 kere kullanılmış ürünler sahiplerini bekliyor herşey upucuz...

Takasa açığım:KK54:

kolay gelsin canım nasılsın elinde 46 48 beden kot uzun etek varmı kumaşta olabilir ama cepli :)

kolay gelsin canım nasılsın elinde 46 48 beden kot uzun etek varmı kumaşta olabilir ama cepli :)

Keşke olsa bende hep 38-40 enbüyüğü 42 beden eteklerim canım.İnşAllah tez zamanda bulursun nazlım
Buarada ayakkabılar için buradan da çok teşekkür ediyorumm

Caydanligin bir markası var mi ben talip olabilirim. Kalanları bir araya toparlabilirmisiniz.
Çaydanlık seramik fotoda biraz tipsiz çıkmış ama belli bir markası yok hediye gelmiş ve rafta tozlanmaya mahkum kalmış :KK48:

Back