cehennem mi zindan mı?

Yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum, eğer ben olsaydım kesinlikle ayrılırdım ailende arkandaysa tabi. ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM.

Bir yere kaçma sakın, bekle o evde. Polis çağır "ailecek üstüme yürüyüp dövüyorlar, dışarı çıkmama izin vermiyorlar" de. Evi polis eşliğinde terket. Al sana mis gibi tutanak, mahkemede kullanırsın.

Eşin de çocuğu senden alamaz, tazminatını bile söke söke alırsın. İnşallah.

Son düzenleme:
Kusura bakma ama eşin olacak adamın kendi çocuğu değil mi babasının düşürt dediği??? Aklı başında bir erkek orada verir babasına cevabı. Tek başına mı yapmışsın o bebeği ne bu böyle seni köle olarak aldıklarını mı sanıyorlar? Sen sesini çıkarmadıkça bunlar senin canına bile kasteder kayınbaban öyle bi izlenim bıraktı bende. Sesini çıkarmak dediğim polise mi gidersin aileni mi ararsın alın beni diye birşeyler yap ve kurtul acilen. Sen rezillik çıkmasın diye düşünürsen korkarsan bunlardan asla kurtulamazsın. Allah yardımcın olsun:26:

ben deli olduklarını düşündüm ya deli yada insan degiller secemedim hangisi ....

smd bu avukata gidip bir kadının siddet görüyorum demesi ne talihsiz olurduuu

benim eşimin anneside çok şiddet görmüş eşi ve ailesinden sabretmiş dayanmış ama sonunda boşanmak zorunda kalmış ve şimdi bizim mutluluğumuzu ister hep kendi mutsuz olmus olsada. benim babamda anneme yıllarca psikolojik şiddet uyguladı diyebilirim. bütün bu acı tecrübeleri bazen dinledim bazen gördüm fakat neyi anladım biliyormusun insanın içinde Allah korkusu ve merhamet yoksa o insandan uzak duracaksın, çünkü o yaşa kadar değişmeyen insanı biz değiştiremeyiz, zaten aldıkları ahlar onların peşini bırakmaz dosdoğru bir hayat yaşamaları çok zordur artık. Sen boşanmak demişsin haklısın da fakat eşin seni seviyormu anne ve babası gözünü boyuyor olabilir bazı insanlar akıllı görünür ama salaktır avukat olabilir ama anne babasına o kadar güveniyordurki senin durumunu göremiyor olabilir, onlar o kadar yakınıyorlardırki durumlarından senin yakınmaların hafif görünebilir eşinle aynı odadaysan lütfen onunla konuş, ağlamamaya özen göster ve düzgün ifade etmeye çalış, bu evde mutlu olmadığını anne ve babasının seni evlat olarak görmediklerini değerinin olmadığını psikolojinin bozulduğunu çocuklarlada ilgilenemedğini bu hayatı yalnız onunla yaşamak istediğini, bunları tek tek söyle, konuşmuyorsa zaten bitmiştir evliliğiniz ama hala iletişiminiz varsa son kez dene hala aynı evde yaşamak konusunda eminse boşanmak istediğini söyleme ailemin yanına gidiyorum ben de bayram için çok özledim de bir daha da dönme derim, kırılan telefonunuda delil olarak göster son arama zaten ablan olarak kalmıştır, ailemle bile görüştürmediler dersin, bu da bir suçtur çünkü, iletişim hakkını elinden alamazlar , maddi durumunuz ve akıl sağlığın yerindeyse çocugu asla babasına vermezler isterse çatlasın.

Son düzenleme:
hamile bi kadına yapılan muameleye bak!!!şok oldum!!! kendinize bunu yapmayın ağlamayın bile değermi?alın bebeğinizi ve çekip gidin.düşünmeye bile gerek yok. ama demedende geçemicem 5yıllık evliilk üstelik kv ile yaşıosunuz kendi eviniz bile yok yani gerçekten 2.hamileliği nasıl düşünebildiniz yazık tabiki bu muameleyi haketmiyosunuz ama bundan sonra bari daha mantıklı adımlar atın lütfen...ben hamileyken eşim dahil kv ve kp bana bi tabak bile taşıtmadılar gözümün içine bakıolardı bi isteğim varmı die.bunu neden söyledim çünkü her hamile kadın böyle davranışı haketmeli...

Aklını başına topla, aileni haberdar et ve çık o evden

Madem eşin avukat adı gibi bilir yaşı küçük çocuğun annede kalacağını

Daha kötü bir şiddet mi bekliyorsun nedir anlamadım, çocuğu düşürmekten falan bahsetmişler o nasıl bir şeydir ya

Bekleme, bekledikçe kötü olacak.

vallahi günah yaa daha doğmamış sabinin hayatıyla nasıl oynar kayınpederin ötesini hiç mi düşünmez?

vallahi günah yaa daha doğmamış sabinin hayatıyla nasıl oynar kayınpederin ötesini hiç mi düşünmez?

canım işte Allah korkusu, merhamet yok içlerinde belli ki yoksa gelininden nefret de etse o miniğin hayatına kıymak aklına gelmez bir insanın, bu adamlardan öyle çok varki etrafta Allah ıslah etsin diyelim ne gelir elden.

ben deli olduklarını düşündüm ya deli yada insan degiller secemedim hangisi ....

smd bu avukata gidip bir kadının siddet görüyorum demesi ne talihsiz olurduuu

trajikomik olurdu herhalde, bu avukat da bizde şiddet uyguluyoruz eşime, tek zevkli olmuyo ailecek yapıyoruz derdi, kadın da haline şükreder davadan vazgeçerdi herhalde, hayat öyle garip ki, çocuklara hayatı öğretecek öğretmenler çocukları taciz eder, avukatlar mağduru savunacakken insanları mağdur eder, kafam almıyor bunları bazen.

telefon zararlıymışta dayak faydalımıymış acaba hamile kadına
nasıl insanlar okurken hasta oldum resmen

telefon zararlıymışta dayak faydalımıymış acaba hamile kadına
nasıl insanlar okurken hasta oldum resmen

dayagi birak ayni kisi cocugu dusurtmekten bahsediyor!!!!

esinle sakinken otur konus. ayrilmak istedigini nafaka istedigini ve en onemlisi cocugunu istedigini. anlasamazsaniz cekisme yoluna gidersin. esin sakinlesene ve pisman olana kadar bekle. simdiye kadar bir cani degildiyse belki bir seyler konusabilir bosanma uzerine anlasabilirsiniz.

evi terketmek vs bunlar gecici cozumler. oturun mantikli bi sekilde konusun 1-2 gun sonra.

Ahh canim benim Allah yardimcin olsun cok uzuldum gercekten..
Bu insanlar hele o kayinpederin insan degil SEYTAN resmen.
Ama senin esinde az degil babasi daha neler yapicam ona demis, insan bir tamam baba yeter demezmi..
Bence arkadasim sen al cocugunu git bir karakola, siddet goruyorum, tehdit ediliyorum de sonrada bir avukata git detayli bir sekilde konus..
Bayramda geliyor o zamana kadar sabret, aileni gormeye gittigin zaman git ve bir daha donme!!!
En azindan karakoldan tutanak filan al ki mahkemede kullanabilesin.
Allahim yaa bide sozum ona okumus kulturlu insan, pehhh Allahim boyle cakallardan korusun hepimizi..

ooffff varya neler geçiyo aklımdan yazsam şimdi banlarlar beni...
neyse....
kocan eşşşşek gibi verecek çocuğu sana merak etme...
çek git bu ne böyle...
zaten sen gitmesen kayınpederin kaçırtacakmış seni...
ay daha ne bekliyosun allahaşkına...

Eşinizin sizi korumaması ne zamandır var ? Babası insanlıktan çıkmış.
Buna eşiniz nasıl göz yumuyor? Siz onun emanetisiniz.

Eşinizle yalnız konuşabilecek bir ortam hazırlama durumunuz var mı ?
Eşinizin düzelebileceğini düşünüyor musunuz ?
....
Evi terk etmeyin. Bir avukatla mutlaka görüşmeden hareket etmeyin.
Ayrıca ''çocuğumu verin'' gibi cümleler kurmayın eşinize ve ailesine.
İnanın verecekleri varsa bile bunu size koz kullanıp sizi zorlarlar.
Evladınızdan söz etmeyin.
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…