• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cehennem mi zindan mı?

sağol canım oğlum daha ikiye eylülün sonunda girdi küçük ve ben olmadan durmuyo zaten bana bağımlı hala biraz gezmeye ötürseler yada ben çıksam anne diye beni sityo hemen getiryolar. her hamile tlf la konuşuyo kimsenin bebeğine bişey olmuyo dedim
pardon 3 diye aklımda kalmış:17::26:
daha iyi ya 2 yaşındaki çocugu asla annesinden kimse ayıramaz
o sana kızmak için mana arıyomuş tlf mana etmişler
peki bişey sormak istiyorum eşiniz hep böylemiydi yoksa sonradanı degişti?

sen bu konuları biliyosun galiba bende evi terk etmenin aleyhte bi durum olduğunu duydum darp izi falan yok öyle hızla vurmadı ama kavga sesimizi komşular duymuşlardır sadece o yani. eşimle konuşucam şimdi evin içimnde hiç konuşmuyorz salondalarsa gitmiyorum içeri de eğer bu konu açılırsa dicem ver çocuğu gideyim sen kendine yeni hayat kur dicem.

Komşular kayınvalidenizin komşularıysa şahitlik yapmaya yanaşacaklarını sanmam canım.
Eşinin babasının çocuğu vermeye niyeti olmadığını kulaklarınla duymuşsun canım,
O yüzden boşanma aşamasında iyi niyet bekleme onlardan.
Avukatla konuşmadan o evden bir adım atmamanı öneririm.
Eşin iyi niyetle al git çocuğu dese bile sonradan kayınpederin baskı yaparsa ,evi terkettiğin için senin aleyhinde kullanırlar bu durumu.
Şuan telefonunda yok sanırım,yarın bir bahane ile evden çık ve avukatla görüşmeye git.
Onun yönlendirmesiyle hareket et.

yok ya krunma değil bilerek isteyerek yaptık:( geniş iyi bi aile olmak için. tek sorunum aynı evde oturmaktı eşime hep baskı yaptım hadi hadi diye beni salladı bende olur falan diye bekledim..evimizi ayırınca rahatlıcaktım. normalde iyiydi eşim beni sadece karısı değil arkadaşı gibide görürdü nereye gitse benide götürmek isterdi babası falan da karışmazdı ilk defa böyle yapınca galiba etkilendi

sorumun cevabı gelmiş zaten:17:
siz o evde oturdugunuz sürece eşiniz sanırım hep böle dolduruşa gelicektir:20:
eviniz ayrı olsa bukadar şeyleri yaşamazdınız:19::19:

dıkkatımı cektı butun yorumları okuyup amın ınsallah cocuguma kıyamıorum vs vs dıosun hala bıseyler yapmak harekete gecmek ıcın ne beklıyosun sen ben onu anlamadım bı saattr dıl dokuyo herkes verdıgın tek cevap bıcaklarım..amın..ınsllah..cocugum..eşinin cocugunu alamıycnı anladın artık ? asslanmak kahrolmak dayak yemek bı koseye sınmek hosunamı gıdyo senın ??? artık bıseyler yapsana bu bekleyıs nıye karakolsa karakola gıt aılene haber ver ne yanı bekledıgın ne senı dove dove karnındakınden kurtulmaları sonrada esının yıldırma polıtıkalarına dayanıp evden kacmak mı ne arkadsım bekledıgın ??? kusura bakma sert oldu bıraz ama dha fazla dayanamadım.

yok canım haklısında ben tam bilip öyle hareket edeyimki ben kazanayım istiyorum öfkeyle birden yaparsam zararlı çıkarım diye korkuyorum sakin ve emin olamk isterim yok ne köşşeye sinmesi ne yapabilirim diye günledir düşünüyorum.o yüzden yoksa bu önerileri dikkate alıyorum

yok canım haklısında ben tam bilip öyle hareket edeyimki ben kazanayım istiyorum öfkeyle birden yaparsam zararlı çıkarım diye korkuyorum sakin ve emin olamk isterim yok ne köşşeye sinmesi ne yapabilirim diye günledir düşünüyorum.o yüzden yoksa bu önerileri dikkate alıyorum
kusuruma bakma bende cok gerıldım :26:bi an once kurtul o evden en kısa zamanda ve çaktırmadan :43:

psikolojik şideet falan bunu bilmiyordum bin bilsende bir bilene danış yardımlarınızla fikirlerinzle daha güçlü olucam inşallah

İnternetin var. KAHDEM Kadınlara Hukuki Destek Merkez Derneği Kurumsal Sitesi farkında bile olmadığımız kadın hakları ile ilgili bilgi edinmeni sağlar.

şu anne babaları bir kaşık suda boğasım var
tek çocuksa evlendirmeyin dizin,izin dibinde otursun
kabile hayatı yaşamkatan ne zevk alıyosunuz
arkadaşım keşke baştan kabul etmeseydin
insan kendi ailesiyle beraber yaşayamaz
neyse olan olmuş
ailenin yanına gidince
bir şekilde avukat bul görüş fikir al
eşin avukatsa hertürlü açıktan faydalanıp çocuğunu koz olarak kullanır
annelik vazifesini yerine getiremiyo der en basitinden
ailende ssana ya hemen iş bulsun yada bir akrabanın iş yerinde çalışıyo gibi sigortanı kendileri yatırsın
yoksa çocuğu alamayabilirsin..eğitimli mağara adamı eşin hiç bişey bilmesin..

okurken bile cok korktum
yasadigimi hayal bile edemiyorum
o evden kacmak icin ne bekliyorsun ki
al cocugunu git ailenin yanina

yani özetle bayramda aileni görmeye gidebilecekmisin?
eşin buna yanaşmıyosa kendini acındırarak konuş bi bakalım, telefonumda yok beni arayamıyolar bide bayramda gitmezsem merak ederler evde daha fazla gerginlik olmasın çocuk etkileniyo falan de, ikna olurda ailenin yanına yollarsa ya da seninle gelirse ailenin evinden geri dönme bi daha

canım çek git al bebeğini vıınnnnn
annenlerin evine sığın.
tekrar koca evine dönmeyi aklının ucundan bile geçirme sakın
kaç kurtar kendini,vallahi okuyunca yüreğim daraldı.

ne demek çocuğumu verseler sabah kalk git bir karakola gel polis nezaretinde topla eşyalarını a<l çocuğunu git......
zaten mutsuzsun adamda resmen öyle şeyler yapcam kendi gidecek demiş... zaten cehennem diye baştan diyorsun belli ki ayrılsanda koymaz... koymaz dediğim hani mutlu zamanların olsa eşin sana sevgi gösterileri gösterse amaa anladığım kadayırla senin varlığını ihtiyacında anlıyor... seni sevmese bile insan doğmamış çocuğuna laf eder mi ya...
bak dediğimi yap sonra güzelce dava aç adamın neyi var nesi yok alırsın adamın sana hamile halinle şiddet uyguladığını bunun resmen karnındaki canlının hayatına kasıt olduğunu falan söyle :34: çok güzel tazminat alır, üstüne güzelde nafaka bağlatırsın

Bu ne ya, Allahım kurtarsın sizi biran önce.
Bir yolunu bulup kurtulun ,kaçın.
Arkanıza bile bakmayın, hiç birşey yapamazlar.
Karnınızda ki çocuğun canına kasteden , yani torununa,
diğer torunu daha mı kıymetliymiş, torun sevgisi filan yok adamda.
Ne kadar vicdansız insanlar var.

Bu anlattıkların ınsan mı gercekten :(( Inanamıyorum ne demek bu cocugu düşür ya
ne demek senı öldururum:((( Kayınbaban gercek bır hayvan cnm kusura bakma ama kocanla hıc
ordan gıtmeyı dusundunuz mu..Keske kurtulsaydın onlardan:(

yok ya krunma değil bilerek isteyerek yaptık:( geniş iyi bi aile olmak için. tek sorunum aynı evde oturmaktı eşime hep baskı yaptım hadi hadi diye beni salladı bende olur falan diye bekledim..evimizi ayırınca rahatlıcaktım. normalde iyiydi eşim beni sadece karısı değil arkadaşı gibide görürdü nereye gitse benide götürmek isterdi babası falan da karışmazdı ilk defa böyle yapınca galiba etkilendi

ilk defamı bu kadar canavar oldu bunlar :26:

Yorumları henüz okumadım,mutlaka söylenecekler söylenmiştir.

Benim söylemek istediğim : Seni bu şekilde ezmeye hiç hakları yok !
İstediğin kadar hakaret etmiş veya ters davranmış ol.
Kayınpederinin sana el kaldırmaya,bebeği düşürt demeye hiçbir hakkı yok.
Öyle yapmış olsan (ki yapmamışsın) en fazla yapacağı şey,seni evden kovmak olabilirdi.

Gelini,kızı oğlu bir kenara bırak,insan insana bu kadar saygısız,sevgisiz olmamalı.

Ben olsam çocuğumu alıp çeker giderdim.
Eşim ayağıma gelip özür dilerse ne ala...
Şartımı koşardım.Ya ayrı ev açarsın,ya bu iş burada biter.Ben o eve bir daha girmem derdim.

Yaşadıklarınız korkunç,Allah yardımcınız olsun.
Ama anlamadığım bu insanlar(eşinizde dahil) son 1 ayda bukadar vicdansız olmadılar değilmi?
Neden böyle bir evliliğe 2. çocuğu yapmak için bu kadar çaba sarf ettiğinizi anlamadım.
Açtığınız tüm konular hamile kalmak üzerine.
Diyelimki dünya iyisi idi eşiniz 3 aydır bu şekilde davranıyor,
Yinede ayrı eve çıkmadan neden 2. çocuk için uğraşıyorsunuz gerçekten anlamadım.
Kendinize acımıyorsunuz anladım,peki o iki yavrunun günahı neydi.?
Hangi düşünceyle yaptınız 2. çocuğu?

Yaa PARKON niye her açılan konuya çomak sokuyorsun. Bir tanede güzel yorum yap nasıl birisin sen.. Şurda konuyu okumak için girdim insanları geriyorsun farkındamısın??? özelmi yaratıldın sen bir daha çocuk yaparken sana danışsınlar olurmu. GÜZEL BAK OLAYLARA HEMEN KÖTÜYE ÇEKME VE YORMA. ABLA TAVSİYESİ SANA......:72:

cahil insanlarla uğraşmak çok zor...
çocuklarınıza yansıtmamaya çalışın... hoş, böyle psikopatca davranışlar sergileyen bi ailede, bi çocuk bunların ne kadarını görmez duymaz bilmez o da ayrı bi konu...

Aklım almıyor ya :(
Bir insan nasıl hamile eşinin, hamile gelininin üzerine yürür?
İnsan dememeliydim sanırım...

Bir de ne yap et o çocugu düşür diyor kayınpederin!
Bunu söylemeye nasıl cesaret eder ya! :47:
Aklından zoru mu var bu adamın?
Bir de üstüne diğer çocugunu sahipleniyor...
Resmen psikopatların içinde kalmışsın arkadaşım sen...

Bir an önce kaç kurtul, oglunu da alırsın merak etme,
Eşin avukat olabilir ama yasalar etikete göre işlemez,
çöpçüsü de, işçisi de, hakimi de, askeri, polisi de aynı muameleyi görür...

Cesaretin veya imkanın yoksa şöyle yapabilirsin...

Bayrama kadar idare edip,bayramda ailemi özledim,biraz değişiklik iyi olur diyerek gidebilirsin.
3 günün 5 günün pazarlığını yapma,ne derlerse tamam deyip git.
Ve bir daha dönme.
Ailene herşeyi anlat.Orada zaten içini boşaltırsın ve ailen seni bırakmak istemez.
Neyin ne olduğunu bir avukata danışmadan dava filan açma.
Eşine sadece ben bir süre gelmiyorum dersin.

Back