• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cehennem mi zindan mı?

Yaşadıklarınız korkunç,Allah yardımcınız olsun.
Ama anlamadığım bu insanlar(eşinizde dahil) son 1 ayda bukadar vicdansız olmadılar değilmi?
Neden böyle bir evliliğe 2. çocuğu yapmak için bu kadar çaba sarf ettiğinizi anlamadım.
Açtığınız tüm konular hamile kalmak üzerine.
Diyelimki dünya iyisi idi eşiniz 3 aydır bu şekilde davranıyor,
Yinede ayrı eve çıkmadan neden 2. çocuk için uğraşıyorsunuz gerçekten anlamadım.
Kendinize acımıyorsunuz anladım,peki o iki yavrunun günahı neydi.?
Hangi düşünceyle yaptınız 2. çocuğu?

babası gerçek yüzünü ilk defa gösterdi anneside her kaynana gibi sinir bozucu davranırdı o kadar eşim böyle şeytani değildi sinirliydi kızardı ama beni korurdu hep ailesyle tanışmaya geldiğimde bana soğuk davrandılar diye ortalığı yıkmıştı ama artık yanımda değil dünya iyisi değil di ama iyiydik

çocouğunu aldınmı eşim avukat ne yapar eder alır diye kokuyorum yanımda değil artık olsada önemi yok ben içimde herşeyi bitirdim

avukat eşin var demek ki para sorununuz yok
yani evi geçindiremem bahenesi yoktu
gerçekten merak ettim aynı evde oturmanızın bahanesi ne

çocouğunu aldınmı eşim avukat ne yapar eder alır diye kokuyorum yanımda değil artık olsada önemi yok ben içimde herşeyi bitirdim

tatlim cocgun kucuk ise zaten annenindir ustelik yurt disandayim ve turkiyede yasamak icin aliyorum dik dur ustelik turkiyeden buraya gelin geldim ve kimsem yok kismetse 23 unde bitiyor bu is....ve kizim bnm....

esin avukat bile olsa kural kuraldir degistiremez ki bunu....senin yapacagin sey cocgunu alip ailenin yanina don ve diret dik dur karsisinda korkma....mahkeme sana verir cocugunu arti isini garantiye alaman icin pedigog a getir cocugunun psikolojisini bozuyor...vsdiye...ozaman daha da zor olacak isi....hat da tatlim evden cikabilirsen bir gun git baro dan avukat ile gorus sor osana daha iyi aciklama yapar ve kararini iyi dusun al cocugunu da don derim....korkma ve kesinlikle diret kararindan vazgecme bitanem iannki bnde yasiyorum biliyorum kolay degil yipraniyor insan....ve en son olarark da esin icin yipranma davasi ac...bakalim kendinin avukatligini yapabilecek mi...sunu unutma terzi kendi sokunu dikemez...

Sen yaşadıklarının farkında mısın yoksa şok etkisinde misin?

Çık git o evden.

Bu nasıl bir bağımlılık , evlendikten sonra başka bir hayat yok mu sanıyorsun?

Al çocuğunu,ailenin yanına git.

Topla bir kafanı,boşan ve yine bir yol çiz kendine çocuklarınla.

hala o evde nasıl durabılıyosun ? kendını nasıl bukadar aşşalatabılıyosun ? kim oluyo onlar ? sana vuruyo !!onu gec aılesının yanında vuruyo sana !!! sakın dusunme o cocuguda herrr turlu alırsın bu assalık hayvanların elınden !! kusura bakmada senın esın adam olsa karnında cocugun varken sana elkaldırmaz hele o 5 kurus etmezlerın yanında asla kaldırmz !!!!! balık bastan kokar demısler yarın bı gun o haysıyetsız herıf (kaynpderın)de canı sıkıldıkca sana grısmeye baslarsa hıc şaşma . ay sınırımden geberıcem yarabbım tobe allahım sen aklıma mukayet ol ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arkana bıle bakma gıt sen bunu hakedıcek bısey yapmadın bosa gıtsın allahın belaısnı al cocugunuda !! hıc bı kadın bu sekılde assalanamaz sakın yok cocugum babasız buyur cocugum uzulur dıye dusunme ne cocuklar gordum ben bosanms aılelerın cocukları .. bosanmamıs aılelerın cocuklarından bın kat akıllı olan !! sakın sakın kendını kucultme sen onlardan bın kat ıyı bakarsın yavruna oyle pıslık bı ortamda buyumesıne ızın verme yarın bıgun cocugunu senden sogutur kendılerıne bagımlı yaparlar sonrada verrler bavulunu elıne dooogru babanın evıne postalarlar . bunlar bellıkı boyle asalık ınsanlar al cocugunu cık git :47::kkk:

kocam umurumda değil isterse evlensin çocuğum 2 yaşında verirlermi

kaçarım gece yarısı bile kaçarım hatta bu evi yakarım ama iyice kızarlarsa oğlumu alırlar çocuğuma bakarken içim acıyo bizi ayıracaklar diye korkuyorum tek korkum çocuk yoksa ben ezik durmam içimden neler geçiyo bıçağı alıp şişlemek bile.ama çocuğuı vermezler bunlar.her an beddua edicem bunlara

Bir mesleğiniz,çalışma imkanınız varsa ,veya aileniz size sahip çıkacaksa hiçbir şekilde alamazlar çocuğunuzu.
Küçük bir bebek çok anormal şartlar altında ancak anneden alınıp babaya verilir.
Hemen bir iş aramaya başlayın,uygun bir iş bulduğunuzdada boşanma davanızı açıp o evi terk edin.

Sinirden ölüyorum burda. İmkanım olsa ben gelip çıkarcam seni o evden. Kocan istese de alamaz çocuğunu. Boşanmak iste yeter ki sen. Boşanır kurtulursun, alırsın evladını da. Sakin ol ve kurtar kendini o evden.

avukat eşin var demek ki para sorununuz yok
yani evi geçindiremem bahenesi yoktu
gerçekten merak ettim aynı evde oturmanızın bahanesi ne

anasınn babasının tek çocuğumuyuş biraz oturalım 3 beş ay senle kaynaşsınlar sonra çıkarız dedi 5 ay 5 sene oldu sürekli bundan dolayı tartışıyoruz ben ev istiyorum onlar ev isteğimi anlamıyolar neyin eksik falan diyolar rahat değilim diyorum en iyisi olacak sabret ayakları.para sorunu yok zenginler

Çocuğun 2 yaşındaymış, kocan alamaz. Hakim muhakkak sana verir. Nafakayı da bağlar. Kocan da eşşek gibi öder, bakar ikinize de eli mahkum.

Bunları yapan adam bir de avukat, pes! Ne günlere kaldık.
Birde bazı kimseler anayız, babayız diye geçinmiyorlar mı sinir oluyorum!

sen doğur,binbir zorlukla büyüt,evlendiridim diye sevin ama kızın yuvasında kabusu yaşasın..biz bu canavarlar için mi çocuk büyütüyoruz ya?!

ailene söyle,gelip seni de çocuğunu da alsınlar o evden..kurtarsınlar..

tatlim cocgun kucuk ise zaten annenindir ustelik yurt disandayim ve turkiyede yasamak icin aliyorum dik dur ustelik turkiyeden buraya gelin geldim ve kimsem yok kismetse 23 unde bitiyor bu is....ve kizim bnm....

esin avukat bile olsa kural kuraldir degistiremez ki bunu....senin yapacagin sey cocgunu alip ailenin yanina don ve diret dik dur karsisinda korkma....mahkeme sana verir cocugunu arti isini garantiye alaman icin pedigog a getir cocugunun psikolojisini bozuyor...vsdiye...ozaman daha da zor olacak isi....hat da tatlim evden cikabilirsen bir gun git baro dan avukat ile gorus sor osana daha iyi aciklama yapar ve kararini iyi dusun al cocugunu da don derim....korkma ve kesinlikle diret kararindan vazgecme bitanem iannki bnde yasiyorum biliyorum kolay degil yipraniyor insan....ve en son olarark da esin icin yipranma davasi ac...bakalim kendinin avukatligini yapabilecek mi...sunu unutma terzi kendi sokunu dikemez...

avukat akrabam var ona sorabilirim zaten ruh hastası olup çıkıcam yoksa.

ailesi gelirse rezıllık cıkar kavga dovus vs cocugu alamaz ellerınden . en ıyısı hıc caktırmadan cocugunud alıp kaçması

tabiki de sor sorustur bitanem bu isler haa diyince olmaz zaten bosanma isleri ama boyle de hayat olmaz ki....
herkes anasinin kuzusu...herkesin ki evlat...sen de ananin evladisin...evlindin geri gelemezsin diye bir kural yok..
yasayan bilir...sen ararstir acilinden ve al cocugunu kacin o evden...bak tatlim egerki esin yok ise arkanda gelen vurur
giden vurur hesabi...

Çocuğun 2 yaşındaymış, kocan alamaz. Hakim muhakkak sana verir. Nafakayı da bağlar. Kocan da eşşek gibi öder, bakar ikinize de eli mahkum.

Bunları yapan adam bir de avukat, pes! Ne günlere kaldık.
Birde bazı kimseler anayız, babayız diye geçinmiyorlar mı sinir oluyorum!

parası batsın bir çöp almam gerçekten verir mi bu şimdi kanunda bi açık kapı bulur aleyhime kullanır diye düşüyorum

Hemen ailenle gizlice irtibata geçiyorsun onlarda seni gelip o hapishaneden kurtarıyorlar !

tabiki de sor sorustur bitanem bu isler haa diyince olmaz zaten bosanma isleri ama boyle de hayat olmaz ki....
herkes anasinin kuzusu...herkesin ki evlat...sen de ananin evladisin...evlindin geri gelemezsin diye bir kural yok..
yasayan bilir...sen ararstir acilinden ve al cocugunu kacin o evden...bak tatlim egerki esin yok ise arkanda gelen vurur
giden vurur hesabi...

bi arkadaş evi terketti anlaşamadığı için kocası avukata sebepsiz terketti d,iye yalan söylemişçocuk 3 yaşında çocuğu almasın diye kocası böyle yapmış
benim zerre korkum yok poliside getiriim herşeyi yaparım çocuk yüzünden elim kolum bağlı

oglunu al cik o evden hemen avukat akrabana sonrada sorabilirsin zaman kaybetme

sen o evde güvencede degilsin esin ne demis öyle seyler yapcamki kendisi kacip gidecek,bunlari yasamadan kac

ohh valla onlara gelince

bi evlat diye dizinin dibinden ayırmıyorlar

karısına istediğini yapıyorlar telefonlar kırılıyor

ama senin ailene gelince ne konuşuyorsun 7 gün fazla 5 gün git gel telefonla konuşmak yasak

oldu ne akıllılarmış onlar zehir küpü mübarek sen evlat değilsin sanki

Back