• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cehennem mi zindan mı?

bence adamakıllı bir avukata danışmadan hiçbir şey yapma. hukuki bilgiye ihtiyacın var madem. burada arkadaşlar kızgınlıkla fevri cevaplar vermişler ama işin ardını düşünmek lazım. eşin avukatsa her türlü açığı bilir. sen de iyi bir avukata danış ki yanlış adım atma her şey lehine olsun.

çoçuğunu senden alamazlar değil avukat başbakan olsun
hukukı her soruna yardımcı olabilirim.

canım ailene mıutlaka haber vwer,,eşin senin yanında diğil oda ailesinin yanında ondan sana daha koca olmazz,,ya fırsatını bulunca kaçç,,yada ailene haber verr gelip alsınlar senii..seni sahipsiz sanmasınlar.

Eşin ailesiyle yaşamaya mecbur bırakılmak bile boşanma sebebidir ve mahkeme sizi haklı bulur. :kkk:

Eşim aileme gitmeme izin verdi , eşim beni bayramda ailemin yanına gönderecek , bir hafta istedim de izin vermedi.....
ne bunar yaaa. siz kendinizi nasıl bi konuma soktuğunuzun farkında mısınız. Ailenize giderken izin alın (sahibiniz ya) kayınpederin olacak o yaratık ve koca bozması kocan sana el kaldıracak , küstah kocan telini kıracak sen hala o evdesin öyle mi. Arkadaşım silkelen kendine gel istersen. O kim ki sana bunları yaşatıyor yaaa. sen bu kadar mı değersizsin. o sana kalkan elleri alsınlar münasip bi yerlerine monte etsinler. Allah böyle erkeğin belasını versin. yatakta koca dışarda mıymıntı.
hemen terket o evi. köpek gibi sürünsün peşinden ...
(kusura bakma ama bu sinirle anca bu kadar usturuplu yazabildim o mahlukatlara.)

Gerçekten çok üzüldüm. Eğer eşinle bağlarınız koptuysa aileni çağır alsınlar seni oradan, evden gitmen sıkıntı olabilir ileride. Eşinle hala devam etme umudun varsa önce burnunu sürttür güzelce, sonra ayrı eve çık.

Ne desem bilemiyorum ki. O minik yavrulara yazık. Kara cahillik, merhametsizlik bu yaptıkları.

5 yıl iyi dayanmışsın bu aileye
eşinde anlayışsız vicdansız seni ailesine ezdiriyor:23: içimde sevgi de kalmadı diyorsun o zaman niye katlanıyorsun canım
çocukların var şartların zor biliyorum ama bu kocadan sana hayır gelmez:50:
hakkında hayırlısını diliyorum

Okumuş kara cahil diye böylelerine denir işte!
Adam hem avukat hem de eşine ve çocuğuna yaptıklarına bak!
Allah bilir bir de boşanma avukatı ya da aile avukatıdır bu!

Arkadaşım , çocuğunu kesinlikle düşünme.
Eşinin elinde akli melekeleri yerinde değil gibi bir ibare olmasın yeter.
Hakim çocuğu size verir zaten.
Sizi kandırarak ya da zorla kağıt imzalatmaya kalkışırsa kesinlikle imzalamayın.

Bu arada durumu lütfen ama lütfen ailenize haber verin.
Yeri gelince lazım olur, şahitlik ederler.

Hangi devirde yaşıyoruz , gerçekten şaşırıp üzülmemek elde değil.
Sizi iyice sindirmiş eşiniz.
Sadece kendisi olsa neyse ama işin içinde bütün aile bireyleri var.
Eğer o doğacak çocuğunuzu ve şu an ki evladınızı düşünüyorsanız
onların bu ortamda kalmalarına müsaade etmeyin.
Annelerinin enkazını seyretmelerine neden olmayın.
Allah yardımcınız olsun.

Bir dakika ya! Ne demek cocugunu vermemek? Onlarmı doğurmuş Allahım boğmak istiyorum böyle grizekalı insanları ben. Çok fena sinirlendim. Kendini ezdirme! ''O COCUK SENİN!''

canım;
benim konumu biliyorsun bende beraber oturuyorum 1,5 ay oldu
bende cehennemde hissediyordum ki
senin olayını okudum ve şok oldum
beterin beteri varmış
nasıl dayanıyosun ama yapacak bişey de yok işte..
ya ben ne dicemi şaştım
kayınpeder olacak o adamı allah nasıl biliyorsa öyle yapsın beter etsin
beneimkinin hiç zararı yokken sinir oluyodum adama şimdi kalkıp elinden öpesim geldi...
eşin ayrı eve çıkıcaz demiyomu canım hep bölemi devam etceksiniz
ah bu beraber oturmanın allah belasını versin
hayatta yapılan en büyük hata bu belkide yaşayan bilir nediyimki

5 yıllık evliyim bi çocuğum var ve eşimin ailesiyle yaşıyorum çok çok zor olsada.eşim beni ailemin yanına ziyarete göndercekti bayramda git dedi sonra bilet alıcaktık 5 gün git diyo bende ne zamandır idemedim bari 1 hafta olsun dedim uzun göndermem dedi atıştık.ertesi gün moralim çok bozuktu odaya geçtim ablamla sohbet edim kafam açılır dedim konuşurken eşim geldi tlfla konuşma bebeğe zararlı (3 aylık hamileyim) dedi ailesine söyledi onlara göndermiyo tlfladamı görüşmicem dedim kayınbaba denen yaratık niye rapor veriyosun ailene dedi bende vermiyorum kendi kendimi yememk için konuştum dedim sesimi yükselterek eşim babama hakaret ediyosun dedi ağzımdan hakaret içeren tek laf çıkmadığı halde. sonra çocuk ağladı ağlayınca beni istiyo bende yatışıyo doğal olarak, kayınbaba kucağına aldı bende çocuğu almak için çektim çocuğun kolundan tabi.
sonra bana sinirle döndü elini kaldırdı o sırada kaynana vurmasın diye araya girdi eşimde atıldı eşimde elini tutacak sandım o an, ama eşim ondan önce kafama vurdu iki kere.bana seni ben ölüdrürm falan gibi konuştu kayınbaba.sonra gece bunlar kendi aralarında konuşuyo kayınbaba diyoki pislik çocuğu babasının evindenmi getirdi ailesi belli anası babası belli(ailem de bişey yok yani hatta memleketin yerli aiesindeniz) gidecekse gitsin giderse bi daha gelemez diyo ben de içerden dinliyorum diyoki ben ona öyle şeyler yapıcamki benim verdiğim sıkıntıdan kendisi dayanamayıp kaçacak zaten diyo birde yüzüme ne yap et bu çocuğu düşür dedi adam bana .sabaha kadar uyuyamadım günlerdir ağlıyorum eş,im tlf u aldı kırdı odamdan çıkmıyorum eşimde içerde yatıyo zaten öyle kötüyümki çocuğumu verseler bi an durmam birde öyle severek evlendikki sevi mevgi kalmadı tabi.cehennemde gibiyim bu ev benim cehennemim oldu çok mutsuzum çıldıracak gibi oluyorum kimseyle de konuşamıyorum sizlerle paylaşmak aklıma geldi buraya yazmak

Durumuna uzuldum. Telefona zararli diye kizan es internete bir sey demiyor mu ?

Kendi aileni ara , olanları anlat, onlar duruma el koysun. Hemen o evden kendini kurtar! Ne demek ya! Sen hamilesin sana nasıl vurur? Hadlerini bilmeliler! Hemen o evden kurtul!:20:

Kızlar Allah aşkına farkında mısınız? Evde hamile bir kadını döven koca ve dövmeye yeltenen bir kayınbaba var, bunlar da yetmiyor gibi karnındaki çocuk için "ne yap et düşür" diyen bir kayınbaba bu! Ve hala o evde oturacak öyle mi? Kendi torununun canına kasteden , gelinini dövmeye kalkan bir kayınbaba varken o evde bu kadın nasıl o evde güvenle oturabilir? Hemen o evi terketmeli!:20:

kaba tabirle bekara karı boşamak kolay gelir denir ama sizin o evden gitmeniz lazım. hamilesiniz ve eşinizden derecesi az ya da çok şiddet görüyorsunuz. yetmiyor, babası hem sözlü hem eylem olarak şiddete meyilini belli ediyor. ayrı eve çıksanız bile, eşiniz düzelmeyecektir. yol yakınken, çocuğunuz olanların farkında değilken ayrılmanız lazım. düzelir, geçer, çocuklarım bir büyüsün yanılgısına düşmeyin, can çıkar huy çıkmaz biliyorsunuz. şimdi ayrılırsınız belki 1 sene belki 2 sene üzülürsünüz ama geçer. her gün her gün böyle şeyleri yaşamaktansa, diken üstünde oturmaktansa biraz üzülüp sonra geride bırakmak en iyisi. dilerim yoluna sokarsınız her şeyi.

Okumuş kara cahil diye böylelerine denir işte!
Adam hem avukat hem de eşine ve çocuğuna yaptıklarına bak!
Allah bilir bir de boşanma avukatı ya da aile avukatıdır bu!

Arkadaşım , çocuğunu kesinlikle düşünme.
Eşinin elinde akli melekeleri yerinde değil gibi bir ibare olmasın yeter.
Hakim çocuğu size verir zaten.
Sizi kandırarak ya da zorla kağıt imzalatmaya kalkışırsa kesinlikle imzalamayın.

Bu arada durumu lütfen ama lütfen ailenize haber verin.
Yeri gelince lazım olur, şahitlik ederler.

Hangi devirde yaşıyoruz , gerçekten şaşırıp üzülmemek elde değil.
Sizi iyice sindirmiş eşiniz.
Sadece kendisi olsa neyse ama işin içinde bütün aile bireyleri var.
Eğer o doğacak çocuğunuzu ve şu an ki evladınızı düşünüyorsanız
onların bu ortamda kalmalarına müsaade etmeyin.
Annelerinin enkazını seyretmelerine neden olmayın.
Allah yardımcınız olsun.

akli melekeleri yeriden değil diyemez çünkü daha yeni eylülde açık öğretimden mezun olun sınavlarda başarılı oldum yani diyemez herhalde bide eve yakın karakolu araştrdım internettem

Eşinizin sizi korumaması ne zamandır var ? Babası insanlıktan çıkmış.
Buna eşiniz nasıl göz yumuyor? Siz onun emanetisiniz.

Eşinizle yalnız konuşabilecek bir ortam hazırlama durumunuz var mı ?
Eşinizin düzelebileceğini düşünüyor musunuz ?
....
Evi terk etmeyin. Bir avukatla mutlaka görüşmeden hareket etmeyin.
Ayrıca ''çocuğumu verin'' gibi cümleler kurmayın eşinize ve ailesine.
İnanın verecekleri varsa bile bunu size koz kullanıp sizi zorlarlar.
Evladınızdan söz etmeyin.
...

yaz başında ilk defa hissettirdi tatile gidelim dedim ailesi gelmek istemedi gelmesinler biz gidelim diyince önce benim ailem önemli olnalrı gezdirmem lazım falan dedi.ona sorsan kuranda koca şöyle yapar böyle yapar yazıyo diyo.
şimdi konuşmuyoruz yanyana aynı odada bile bulunmuyoruz biraz zaman geçsin nasıl olsa konuşucaz o zaman sakin sakin söylicem ayrılık konusunu ondan artık bana koca olmaz bu saatten sonrada benden karı olmaz....eşim de düzelmez ev ev diye ne zamandır oyaladı beni tamam çıkıcaz herşeyin en güzeli olacak falan filan dedi durdu maddi durumu olmasa bişey demem ama öyle değil. en başta hata eden benim ya evlenilirmi böyle adamla offfff

çok haklısın çocouk konusunda kışkırtırsam kılıfına uydurup bişeyler yapar çocukla ilgilenmiyo bakamıyo falan da diyebilir en iyisi bekleyip sakinken hallettmek

Back