bence sen en yakın karakola gıt sıkayete .. en dogrusu bu ..resmen cocugun hayatı tehlıkede.
arkadaş haklı canım seni öldüresiye dövüp hem senin hem de bebeğinin hayatını tehlikeye sokabilirler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sen en yakın karakola gıt sıkayete .. en dogrusu bu ..resmen cocugun hayatı tehlıkede.
ne bıcım ınsnalar bunlar ya
5 yıllık evliyim bi çocuğum var ve eşimin ailesiyle yaşıyorum çok çok zor olsada.eşim beni ailemin yanına ziyarete göndercekti bayramda git dedi sonra bilet alıcaktık 5 gün git diyo bende ne zamandır idemedim bari 1 hafta olsun dedim uzun göndermem dedi atıştık.ertesi gün moralim çok bozuktu odaya geçtim ablamla sohbet edim kafam açılır dedim konuşurken eşim geldi tlfla konuşma bebeğe zararlı (3 aylık hamileyim) dedi ailesine söyledi onlara göndermiyo tlfladamı görüşmicem dedim kayınbaba denen yaratık niye rapor veriyosun ailene dedi bende vermiyorum kendi kendimi yememk için konuştum dedim sesimi yükselterek eşim babama hakaret ediyosun dedi ağzımdan hakaret içeren tek laf çıkmadığı halde. sonra çocuk ağladı ağlayınca beni istiyo bende yatışıyo doğal olarak, kayınbaba kucağına aldı bende çocuğu almak için çektim çocuğun kolundan tabi.
sonra bana sinirle döndü elini kaldırdı o sırada kaynana vurmasın diye araya girdi eşimde atıldı eşimde elini tutacak sandım o an, ama eşim ondan önce kafama vurdu iki kere.bana seni ben ölüdrürm falan gibi konuştu kayınbaba.sonra gece bunlar kendi aralarında konuşuyo kayınbaba diyoki pislik çocuğu babasının evindenmi getirdi ailesi belli anası babası belli(ailem de bişey yok yani hatta memleketin yerli aiesindeniz) gidecekse gitsin giderse bi daha gelemez diyo ben de içerden dinliyorum diyoki ben ona öyle şeyler yapıcamki benim verdiğim sıkıntıdan kendisi dayanamayıp kaçacak zaten diyo birde yüzüme ne yap et bu çocuğu düşür dedi adam bana .sabaha kadar uyuyamadım günlerdir ağlıyorum eş,im tlf u aldı kırdı odamdan çıkmıyorum eşimde içerde yatıyo zaten öyle kötüyümki çocuğumu verseler bi an durmam birde öyle severek evlendikki sevi mevgi kalmadı tabi.cehennemde gibiyim bu ev benim cehennemim oldu çok mutsuzum çıldıracak gibi oluyorum kimseyle de konuşamıyorum sizlerle paylaşmak aklıma geldi buraya yazmak
Okumuş kara cahil diye böylelerine denir işte!
Adam hem avukat hem de eşine ve çocuğuna yaptıklarına bak!
Allah bilir bir de boşanma avukatı ya da aile avukatıdır bu!
Arkadaşım , çocuğunu kesinlikle düşünme.
Eşinin elinde akli melekeleri yerinde değil gibi bir ibare olmasın yeter.
Hakim çocuğu size verir zaten.
Sizi kandırarak ya da zorla kağıt imzalatmaya kalkışırsa kesinlikle imzalamayın.
Bu arada durumu lütfen ama lütfen ailenize haber verin.
Yeri gelince lazım olur, şahitlik ederler.
Hangi devirde yaşıyoruz , gerçekten şaşırıp üzülmemek elde değil.
Sizi iyice sindirmiş eşiniz.
Sadece kendisi olsa neyse ama işin içinde bütün aile bireyleri var.
Eğer o doğacak çocuğunuzu ve şu an ki evladınızı düşünüyorsanız
onların bu ortamda kalmalarına müsaade etmeyin.
Annelerinin enkazını seyretmelerine neden olmayın.
Allah yardımcınız olsun.
Eşinizin sizi korumaması ne zamandır var ? Babası insanlıktan çıkmış.
Buna eşiniz nasıl göz yumuyor? Siz onun emanetisiniz.
Eşinizle yalnız konuşabilecek bir ortam hazırlama durumunuz var mı ?
Eşinizin düzelebileceğini düşünüyor musunuz ?
....
Evi terk etmeyin. Bir avukatla mutlaka görüşmeden hareket etmeyin.
Ayrıca ''çocuğumu verin'' gibi cümleler kurmayın eşinize ve ailesine.
İnanın verecekleri varsa bile bunu size koz kullanıp sizi zorlarlar.
Evladınızdan söz etmeyin.
...