- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
pardon 3 diye aklımda kalmışsağol canım oğlum daha ikiye eylülün sonunda girdi küçük ve ben olmadan durmuyo zaten bana bağımlı hala biraz gezmeye ötürseler yada ben çıksam anne diye beni sityo hemen getiryolar. her hamile tlf la konuşuyo kimsenin bebeğine bişey olmuyo dedim
sen bu konuları biliyosun galiba bende evi terk etmenin aleyhte bi durum olduğunu duydum darp izi falan yok öyle hızla vurmadı ama kavga sesimizi komşular duymuşlardır sadece o yani. eşimle konuşucam şimdi evin içimnde hiç konuşmuyorz salondalarsa gitmiyorum içeri de eğer bu konu açılırsa dicem ver çocuğu gideyim sen kendine yeni hayat kur dicem.
yok ya krunma değil bilerek isteyerek yaptıkgeniş iyi bi aile olmak için. tek sorunum aynı evde oturmaktı eşime hep baskı yaptım hadi hadi diye beni salladı bende olur falan diye bekledim..evimizi ayırınca rahatlıcaktım. normalde iyiydi eşim beni sadece karısı değil arkadaşı gibide görürdü nereye gitse benide götürmek isterdi babası falan da karışmazdı ilk defa böyle yapınca galiba etkilendi
dıkkatımı cektı butun yorumları okuyup amın ınsallah cocuguma kıyamıorum vs vs dıosun hala bıseyler yapmak harekete gecmek ıcın ne beklıyosun sen ben onu anlamadım bı saattr dıl dokuyo herkes verdıgın tek cevap bıcaklarım..amın..ınsllah..cocugum..eşinin cocugunu alamıycnı anladın artık ? asslanmak kahrolmak dayak yemek bı koseye sınmek hosunamı gıdyo senın ??? artık bıseyler yapsana bu bekleyıs nıye karakolsa karakola gıt aılene haber ver ne yanı bekledıgın ne senı dove dove karnındakınden kurtulmaları sonrada esının yıldırma polıtıkalarına dayanıp evden kacmak mı ne arkadsım bekledıgın ??? kusura bakma sert oldu bıraz ama dha fazla dayanamadım.
kusuruma bakma bende cok gerıldım :26:bi an once kurtul o evden en kısa zamanda ve çaktırmadanyok canım haklısında ben tam bilip öyle hareket edeyimki ben kazanayım istiyorum öfkeyle birden yaparsam zararlı çıkarım diye korkuyorum sakin ve emin olamk isterim yok ne köşşeye sinmesi ne yapabilirim diye günledir düşünüyorum.o yüzden yoksa bu önerileri dikkate alıyorum
psikolojik şideet falan bunu bilmiyordum bin bilsende bir bilene danış yardımlarınızla fikirlerinzle daha güçlü olucam inşallah
yok ya krunma değil bilerek isteyerek yaptıkgeniş iyi bi aile olmak için. tek sorunum aynı evde oturmaktı eşime hep baskı yaptım hadi hadi diye beni salladı bende olur falan diye bekledim..evimizi ayırınca rahatlıcaktım. normalde iyiydi eşim beni sadece karısı değil arkadaşı gibide görürdü nereye gitse benide götürmek isterdi babası falan da karışmazdı ilk defa böyle yapınca galiba etkilendi
Yaşadıklarınız korkunç,Allah yardımcınız olsun.
Ama anlamadığım bu insanlar(eşinizde dahil) son 1 ayda bukadar vicdansız olmadılar değilmi?
Neden böyle bir evliliğe 2. çocuğu yapmak için bu kadar çaba sarf ettiğinizi anlamadım.
Açtığınız tüm konular hamile kalmak üzerine.
Diyelimki dünya iyisi idi eşiniz 3 aydır bu şekilde davranıyor,
Yinede ayrı eve çıkmadan neden 2. çocuk için uğraşıyorsunuz gerçekten anlamadım.
Kendinize acımıyorsunuz anladım,peki o iki yavrunun günahı neydi.?
Hangi düşünceyle yaptınız 2. çocuğu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?