Anladığım kadarıyla hamilesin. Polisi ara, eve polis çağır beni çıkarmıyorlar diye. Sonra çocuğunu, eşyalarını al ve çık o evden. Bir daha da arkana bakma.
Allah cayır cayır yaksın böyle vicdansızları, bir gün huzur bulamasınlar!
bi arkadaş evi terketti anlaşamadığı için kocası avukata sebepsiz terketti d,iye yalan söylemişçocuk 3 yaşında çocuğu almasın diye kocası böyle yapmış
benim zerre korkum yok poliside getiriim herşeyi yaparım çocuk yüzünden elim kolum bağlı
Aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.Bir kere de benden duyun çocuğunuzu sizden kimse alamaz.Yaşadıklarınız çok ağır .Şimdi gençsiniz değerini bilin.Eşinizin gerçek yüzünü görmüşsünüz.Değişmeyeceğini de bilin.
Eşiniz bayramda sizinle gelmeyecek miydi?Sizi göndermemek için bahane olabilir.
[/QUOTE]eşim demedi şeytan babası dedi ya bunlarıda görseniz durumları iyi herkesle araları kötü kimseyle anlaşamıyolar kayınbaba parası var diye herkese hava atıyo şuyum var buyum var diye hiç arkadaşı yok o yüzden hep evde tepemdeler bide insan olsalar lafa gelince kendinden iyisi yok benim yerimde olmak için can atan kaç kişi varmış
[/B]
Evi terk etmeniz mahkemede sizin aleyhinize bir delil olacaktır.
En azından avukatla görüşene kadar orda kalmalısınız.
Eğer eşiniz kafanıza vurduğundan dolayı bir darp iziniz varsa karakola gidip zabıt tutturup koruma istersiniz.
Ancak bu durumda evi terk etmek için geçerli bir sebebiniz gözükür mahkeme karşısında.
0-7 yaş arası çocuklar anneye muhtaç olduğundan hakim direk anneye veriyor
daha büyüklere ise psikolog eşliğinde çocuklara soruluyor anneyimi babayı mı istediği
bu şekilde biliyorum ben...
bir an önce çocuğunuda al o evden çık
eşin olacak adamdan da korkma
Evi terk etmeniz mahkemede sizin aleyhinize bir delil olacaktır.
En azından avukatla görüşene kadar orda kalmalısınız.
Eğer eşiniz kafanıza vurduğundan dolayı bir darp iziniz varsa karakola gidip zabıt tutturup koruma istersiniz.
Ancak bu durumda evi terk etmek için geçerli bir sebebiniz gözükür mahkeme karşısında.
herşeyin bir çaresi vardır...
eşim avukat diye hiçmi bişey yapılamaz yani,
sende tutarsın bir avukat ki, çocugunla alakası yok daha 3 yaşındaymış sana ihtiyacı oldugu için sana verirler
hem hangi devirde yaşıyoruzki sana hapis gibi telefonları kırıyolar
onlara muhtaç deyilsen ne bekliyosun
hem karnındaki bebegine ,hemde o çocuguna ,hemde sana yazık...
allah yardımcın olsun dicek başka bişey yok....
ben bir şey sormak istiyorum.bu tip zor durumda olanlar ,düzeni oturmamış kişiler habire çocuk doğuruyorlar.bundan zevk falan mı alıyorsunuz?mantığı nedir bu
durumumun çok merak ediyorum.ama şimdi korunuyorduk istemiyordum falan dersiniz korunma yönteminiz de kesin geri çekilmedir.
Karakola gidip şikayetçi olmadan evi terk etme.Karakolda mutlaka tutanak yazdır.Tüm belgelerin örneğini karakoldan al.Bunu sadece fiziksel şiddet değil psikolojik şiddet ,tehdit,aşağılama,hakaret durumlarında da yapabilirsin.Allah güç versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?