cehennem mi zindan mı?

amin amin arkadaşım

tamam isde daha ne ustellik hamilesin ve esin bunlari yapiyor sana....tatlim bir kere migde bulandimi arkasi geliyor...
nalet olsun...allahim evlatlarimizi iyi insanlarla karsilastirsin....

Aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.Bir kere de benden duyun çocuğunuzu sizden kimse alamaz.Yaşadıklarınız çok ağır .Şimdi gençsiniz değerini bilin.Eşinizin gerçek yüzünü görmüşsünüz.Değişmeyeceğini de bilin.
Eşiniz bayramda sizinle gelmeyecek miydi?Sizi göndermemek için bahane olabilir.

eşim demedi şeytan babası dedi ya bunlarıda görseniz durumları iyi herkesle araları kötü kimseyle anlaşamıyolar kayınbaba parası var diye herkese hava atıyo şuyum var buyum var diye hiç arkadaşı yok o yüzden hep evde tepemdeler bide insan olsalar lafa gelince kendinden iyisi yok benim yerimde olmak için can atan kaç kişi varmış
[/B][/QUOTE]

gelmicekti o gitmez pek bi yere ben çocuıkla gidecektim

0-7 yaş arası çocuklar anneye muhtaç olduğundan hakim direk anneye veriyor
daha büyüklere ise psikolog eşliğinde çocuklara soruluyor anneyimi babayı mı istediği
bu şekilde biliyorum ben...
bir an önce çocuğunuda al o evden çık
eşin olacak adamdan da korkma

[/QUOTE]

haaa haaa haaaa haspamlar....demek can atan kac kisi varmis he...allah islah eylesin....

Evi terk etmeniz mahkemede sizin aleyhinize bir delil olacaktır.
En azından avukatla görüşene kadar orda kalmalısınız.
Eğer eşiniz kafanıza vurduğundan dolayı bir darp iziniz varsa karakola gidip zabıt tutturup koruma istersiniz.
Ancak bu durumda evi terk etmek için geçerli bir sebebiniz gözükür mahkeme karşısında.

evt evi terk ettiğinizde hemen tutanak tutturabilirler evi terk etti diyerekten ama onuda nafaka vermemek için yapıyolar zaten..

çoğumuz (bende dahil) öfkeyle cevap verdik ama biraz daha sakin düşünmemiz lazım.

0-7 yaş arası çocuklar anneye verilir ancak annenin bakabilecek maddi gücü omalıdır bu önemli..

şimdi evi terke etme bence..
bu aleyhine olabilir.eğer boşanma davası açarsan eşin bu ayrıntıyı çok güzel kullanabilir.

eşine bir iş bulmak istediğini söyle,nasıl olsa k.validen var çocuğa o bakar.boşanmaktan hiç bahsetme..delil toplamasın sonra.adam avukat sonuçta!ama hamilesin iş bulman biraz zor olabilir.ah hamile olmasaydın herşey daha kolay olurdu.bir kaç ay para biriktirip sonra davanı açardın.çocuğunda seninle olurdu.o canavarlarda da kurtulmuş olurdun.

deminden beri düşünüyorum söylediklerinizi tek isteği çocuğumdan ayrılmamak hiç bişey gözümde değil yoksa

herşeyin bir çaresi vardır...
eşim avukat diye hiçmi bişey yapılamaz yani,
sende tutarsın bir avukat ki, çocugunla alakası yok daha 3 yaşındaymış sana ihtiyacı oldugu için sana verirler
hem hangi devirde yaşıyoruzki sana hapis gibi telefonları kırıyolar
onlara muhtaç deyilsen ne bekliyosun
hem karnındaki bebegine ,hemde o çocuguna ,hemde sana yazık...
allah yardımcın olsun dicek başka bişey yok....

sen bu konuları biliyosun galiba bende evi terk etmenin aleyhte bi durum olduğunu duydum darp izi falan yok öyle hızla vurmadı ama kavga sesimizi komşular duymuşlardır sadece o yani. eşimle konuşucam şimdi evin içimnde hiç konuşmuyorz salondalarsa gitmiyorum içeri de eğer bu konu açılırsa dicem ver çocuğu gideyim sen kendine yeni hayat kur dicem.

canımm bence de hemen ailene konuyu açmalısın.zaten onlar gerkenı yaparlar düşünüyorum.Allah yardımcın olsunn canımm yaa bi de hamileymişsin

ben bir şey sormak istiyorum.bu tip zor durumda olanlar ,düzeni oturmamış kişiler habire çocuk doğuruyorlar.bundan zevk falan mı alıyorsunuz?mantığı nedir bu
durumumun çok merak ediyorum.ama şimdi korunuyorduk istemiyordum falan dersiniz korunma yönteminiz de kesin geri çekilmedir.

sağol canım oğlum daha ikiye eylülün sonunda girdi küçük ve ben olmadan durmuyo zaten bana bağımlı hala biraz gezmeye ötürseler yada ben çıksam anne diye beni sityo hemen getiryolar. her hamile tlf la konuşuyo kimsenin bebeğine bişey olmuyo dedim

Karakola gidip şikayetçi olmadan evi terk etme.Karakolda mutlaka tutanak yazdır.Tüm belgelerin örneğini karakoldan al.Bunu sadece fiziksel şiddet değil psikolojik şiddet ,tehdit,aşağılama,hakaret durumlarında da yapabilirsin.Allah güç versin.

yok ya krunma değil bilerek isteyerek yaptık geniş iyi bi aile olmak için. tek sorunum aynı evde oturmaktı eşime hep baskı yaptım hadi hadi diye beni salladı bende olur falan diye bekledim..evimizi ayırınca rahatlıcaktım. normalde iyiydi eşim beni sadece karısı değil arkadaşı gibide görürdü nereye gitse benide götürmek isterdi babası falan da karışmazdı ilk defa böyle yapınca galiba etkilendi

dıkkatımı cektı butun yorumları okuyup amın ınsallah cocuguma kıyamıorum vs vs dıosun hala bıseyler yapmak harekete gecmek ıcın ne beklıyosun sen ben onu anlamadım bı saattr dıl dokuyo herkes verdıgın tek cevap bıcaklarım..amın..ınsllah..cocugum..eşinin cocugunu alamıycnı anladın artık ? asslanmak kahrolmak dayak yemek bı koseye sınmek hosunamı gıdyo senın ??? artık bıseyler yapsana bu bekleyıs nıye karakolsa karakola gıt aılene haber ver ne yanı bekledıgın ne senı dove dove karnındakınden kurtulmaları sonrada esının yıldırma polıtıkalarına dayanıp evden kacmak mı ne arkadsım bekledıgın ??? kusura bakma sert oldu bıraz ama dha fazla dayanamadım.

psikolojik şideet falan bunu bilmiyordum bin bilsende bir bilene danış yardımlarınızla fikirlerinzle daha güçlü olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…