Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dudak MakyajıCecile maxi lips ile dudaklar nasil oluyor?
arkadaşlar daha once bi kaç kere tartşılmış ama emin olmak istedim.. cecile maxi lips ile gercekten dudaklar dolgunlaşıyor mu? pembe pembe oluyor mu?? :uhm:
bende kullandım ama farkında değilim dolgunlaştığının bir arkadaşımın söylediğine göre yok böyle bişey açık renkli olduğundan belki dolgun gösterir ama tüm açıkrenkli rujlar aynı etkiyi verirmiş
arkadaşlar daha once bi kaç kere tartşılmış ama emin olmak istedim.. cecile maxi lips ile gercekten dudaklar dolgunlaşıyor mu? pembe pembe oluyor mu?? :uhm:
maxi lipste bi numara yok arkadaşım ama cecile 3d effect kesinlikle dolgunlaştıyo zaten hissediyosun dudakların karıncalanıyo ve çok kalıcı bir ruj kolay kolay gitmiyo ben şeker pembesini kullanıyorum memnunum walla
Bende en pembe rengini kullandım; dolgunlaştırmaktan ziyade sürdüğünde daha dolgun gibi gösteriyor fakat çok yapış yapış, rengini ve duruşunu güzel olmasına rağmen sadece bu nedenden tekrar almam heralde.
kızlar bu ürürnün adı nedirtam olarak..cecile 3d effect demem yeterli mi? nerelerde bulabilirim ve fiyatı nekadar acaba ? bende almayı düşünüyorum da yardımcı olrsanız sevinirim.
valla ben cecilenin maxi lips 01 nosunu kullanıyorum uzaktan bile en belirgin yerim dudaklarım oluyor çok çarpıcı ama öle 1 ay kullanın kalıcı dolgunluk elde edin olayı yok
bende 2 numarasını kullandım kalıcı olmasa da bi çok arkadaşım farketmişti dolgunlaştığını ve bende gördükten sonra onlar da aldılar ama işe yaramadı onlarda :sm_confused: