Cce Efeden ok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi efetubi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konudan çok keyif aldım gercektenn maşallag efeye ve diğer bebelere darısı bizlereolsunn ya ne güzel zeki cocuklar

canım bu çok normal bişey benim bebeğimde anne diye ağlardı ama 5 buçuk aylıkken efe gibi olmadı normal kelimelri çıkardı anne ve baba diye erken konuştu şimdi 19 aylık 3 kelimelik ve en zor kelimelre kadar cümle kurabiliyor....

maşallah canım yaa ......:lepi:

Einstein küçükken kafası doğumdan hemen sonra biçimsiz olduğu ve konuşması geç geliştiği için annesini çok endişelendirmiş. 3 yaşında konuşmaya başlamış ve bu yaştan sonra da konuşma zorlukları çekmiş. Dr. Witelson, Einstein'ın beynindeki farklılığın nereden kaynaklandığını bilmemekle birlikte genetik olduğuna inanıyor. Beyni araştırmalar için McMaster Üniversitesi'ne götüren Dr. Harvey'in özellikle McMaster üniversitesini seçmesinin sebebiyse araştırma ekibinin başkanı Dr. Witelson'ın 1982'de oluşturmaya başladığı beyin bankası. McMaster Ûniversitesi'nin beyin bankasında bulunan beyinlerin sahipleri ölmeden önce tam amlamıyla bir zekâ ve yetenek testinden geçirilmiş ve yaşlara göre kategorize edilmiş oluyor.

Ya Efe'ye de diğer bebişlere de sadece Maaşallah diyorum.Allah hepsini bizimkileri de nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…