• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaylar Benden :)

Sersoy yine harika şeyler çıkarmışsın ellerine sağlık canım,bu arada dilerim ilham perin seni hiç yalnız bırakmaz.

:1shok:yoğurt mayalama battaniyesi delikafadulden
nehirim senin muzlı rulo pastanı hala hatırlıyorum hani şu ablanın yaptığı senin resmini koyduğun:roflol::roflol::roflol:
olsun nehirim sen ne güzel pastalar yapıyosun en azından yırttın sen bi yerden :utangac:
gerçi bende güsell pasta yaparım ama sersoy onu marifetten kabul etmez illa bişeyler dokumak lazım malum kadın atölye gibi :1shok:

baksen bak.. hayatım yemek yapmakta bir marifettir neden kabul etmiyormuşum şimdi sen pasta mı yapıyorsun hemde guzelmiş ha :dilcikar: geldiğinde sokalım seni mutfağada gör gununu kaydirigubbakcemile3

nan sakın gaza gelip saçını başını yolmayasınn ha senin işin belli olma<z malum senin herşeyi değerlendirme huyun var bırak başında kalsın onun zaten bi misyonu var
saçını yolupda enişteyi kapıma yollamayasın hadelikafadulden

anladım ben onu.. gözunu saçlarıma diktin demi kıskanç şey hiç senin lafınla guzelim saçlarıma kıyarmıyım :dilcikar:

öyleyim dimikaydirigubbakcemile3

değilsin hiç havalanma :roflol:

Sersoy.çalışmalarına bayılıyorum.. diyordumya sürekli.yerimseniben
Artık ne düşünüyorum biliyormusun..:jeyyar:
Sersoydan önce kedim bir icat bulayımda.havamı atayım diyorum ama yok yok yokkkkkkkk:dilcikar:
canım.. sen nasıl bir hatunsun,Maşallah diyorum,tabiki başta..:nazar:
Allahım sersoya verdiğn aklın birazındanda..bana verr.nolurrrrrrrr..:Saruboceq::roflol::roflol:

sersoy.. ne diyeyim şaşırdım kaldım..harikasın yine.. çalışmalarının devamını bekliyorum..a.s.

Allahım sen şu kıskanç kullarına öyle fikirler verki benim aklıma heç gelmesin ahanda böyle seyredeyim :1shok:

kaydirigubbakcemile3 Şeniz

bence çok şirin olmuş canım ellerine sağlık hiç de abartı deyil
eskiden annelerimiz neler neler örerdi hatırlasana çaydanlık örtüsü yok buzdolabu tutacı yok süpürgelik örtüsü falan filan kikikikikiki

ay hatırlamazmıyım canım ya..annemde örmuştu ceyizinde hala durur biliyormusun hemde dantelden a.s eskiler bizden çok daha becerilki ve sabırlıymış yerimseniben

sersoy bunları sen mi tasarlıyorsun ya yaptıklarını komple inceledim ne diyim yani süpersin ya oğluma oyun odası yapmayı düşünüyorum neler yapabilirim fikirlerinden yararlanmak isterim şahsen

canım teşekkur ederim.. kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum işte, beğendiğine çok sevindim. oğlun için seve seve yardımcı olmaya çalışırım. özelden göruşelim a.s.

sersoycum inanılmazsın,yaptığın şeyler çok güzel,ellerin dert görmesin emi canım.Bundan sonra bende senin sıkı bi takipçinim haberin olsun yerimseniben

ayy harika olmuş bunlar..müdavimlerinden biride benim..hakkikaten bugün ne çıkartıcak diye merak etmio değilim...valla ellerine sağlık...muhteşem...alkisalkisalkis:nazar:

ayy harika olmuş bunlar..müdavimlerinden biride benim..hakkikaten bugün ne çıkartıcak diye merak etmio değilim...valla ellerine sağlık...muhteşem...alkisalkisalkis:nazar:

teşekkurler tatlım.. bu guzel sözleri duyunca sevindim inan.. fazla bekletmeyeyim bari mudavimlerimi hee ekledim yeni bişeyler kaydirigubbakcemile3

canımcım hem süper hem çok zekisin ya
tek kelimeyle harikasın döktürüyon hünerlerini tebrikler a.s.

sersoycum yine döktürmüşsün hayatım,ellerine sağlık.Peki o parşömen kağıdı kabartma yaparken yırtılmıyomu?

Back