Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım sana maşallah diorum başka bişe demiyorum.. senin takipçilerinden biride benim biliosun demi...
:1shok:yoğurt mayalama battaniyesi delikafadulden
nehirim senin muzlı rulo pastanı hala hatırlıyorum hani şu ablanın yaptığı senin resmini koyduğun:roflol::roflol::roflol:
olsun nehirim sen ne güzel pastalar yapıyosun en azından yırttın sen bi yerden
gerçi bende güsell pasta yaparım ama sersoy onu marifetten kabul etmez illa bişeyler dokumak lazım malum kadın atölye gibi :1shok:
nan sakın gaza gelip saçını başını yolmayasınn ha senin işin belli olma<z malum senin herşeyi değerlendirme huyun var bırak başında kalsın onun zaten bi misyonu var
saçını yolupda enişteyi kapıma yollamayasın hadelikafadulden
öyleyim dimikaydirigubbakcemile3
şaka yapıyosun değil mi
şaka yaptım de
çaydanlığa örgü mü ördün
sersoyy yapma bunu ya ben kendimi çok beceriksiz gördüm senin yanında
Sersoy.çalışmalarına bayılıyorum.. diyordumya sürekli.yerimseniben
Artık ne düşünüyorum biliyormusun..:jeyyar:
Sersoydan önce kedim bir icat bulayımda.havamı atayım diyorum ama yok yok yokkkkkkkk:dilcikar:
canım.. sen nasıl bir hatunsun,Maşallah diyorum,tabiki başta..
Allahım sersoya verdiğn aklın birazındanda..bana verr.nolurrrrrrrr..:Saruboceq::roflol::roflol:
sersoy.. ne diyeyim şaşırdım kaldım..harikasın yine.. çalışmalarının devamını bekliyorum..a.s.
bence çok şirin olmuş canım ellerine sağlık hiç de abartı deyil
eskiden annelerimiz neler neler örerdi hatırlasana çaydanlık örtüsü yok buzdolabu tutacı yok süpürgelik örtüsü falan filan kikikikikiki
sersoy bunları sen mi tasarlıyorsun ya yaptıklarını komple inceledim ne diyim yani süpersin ya oğluma oyun odası yapmayı düşünüyorum neler yapabilirim fikirlerinden yararlanmak isterim şahsen
bunlar nerden aklına gelir? maşallah yaratıcılığına hayranım valla.
Sersoy yine harika şeyler çıkarmışsın ellerine sağlık canım,bu arada dilerim ilham perin seni hiç yalnız bırakmaz.
ruyamda malum oluyor diyorum ciddiye almıyorsunuz herhalde kaydirigubbakcemile3
ben niye görmüyorum o rüyalardan?
sersoycum inanılmazsın,yaptığın şeyler çok güzel,ellerin dert görmesin emi canım.Bundan sonra bende senin sıkı bi takipçinim haberin olsun yerimseniben
ayy harika olmuş bunlar..müdavimlerinden biride benim..hakkikaten bugün ne çıkartıcak diye merak etmio değilim...valla ellerine sağlık...muhteşem...alkisalkisalkis
süper olmuşlar hiç aklıma gelmezdi ellerine sağlık