nan buna ip vermezsek 2 güne kalmaz saçralarını yolar örer keçe yastık yaptım diye:roflol:
fotosunu koyar a:1shok:böyle kalırız valla :roflol:
ALLAH iyiliğini versin :roflol::sm_cool: oğlan uyudu gülemiyorum bile uyanacak diye sesim çıkmıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan buna ip vermezsek 2 güne kalmaz saçralarını yolar örer keçe yastık yaptım diye:roflol:
ALLAH iyiliğini versin :roflol::sm_cool: oğlan uyudu gülemiyorum bile uyanacak diye sesim çıkmıyor..
şifreli konuşmayın lennnn yakarım burayı kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
Bir çok yerde görmüştüm bu demlik giydirme olayını:1rolleyes:
Yapıpta kullanan varmıdır acaba diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3
ellerinize sağlık...
sakın sersoya oğlan uyanmasın diye gülemiyom deme takar ha sana da ben bi çağayı çişe eletiyom dedim 2 dk gelmesem o kesin çiştedir diyo depreşük garı
neyse işin şakası bi yana bu gacıyı gfena jalde kıskanıyorum ve o da bunun fena halde farkında:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Hakeminiz geldii..
Zeynepçim hakılısın aaa..Herkes yetenekli olmak zorunda değil. Örneğin bende değilimdirkaydirigubbakcemile3.
Ama benim annemdede bir sersoy olma potansiyeli vardır. Yoğurt mayalama battaniyelerine kadar düzmüştür çeyizimizikaydirigubbakcemile3
Ne yapalım yani kıskançsak aaananiknanik
Hakeminiz geldii..
Zeynepçim hakılısın aaa..Herkes yetenekli olmak zorunda değil. Örneğin bende değilimdirkaydirigubbakcemile3.
Ama benim annemdede bir sersoy olma potansiyeli vardır. Yoğurt mayalama battaniyelerine kadar düzmüştür çeyizimizikaydirigubbakcemile3
Ne yapalım yani kıskançsak aaananiknanik
aaa zeynom bak seninde hayal gucun baya kuvvetliymiş kıs.. :dilcikar:
ALLAH ilini versin ZEYNOOOOO... süpersin yaw....:roflol:...:dance:
teşekkurler bitanem Şeniz
biraz abartı olmuş demi sıyırdım kafayı şu zeynebi göre göre yaa delikafadulden
Sersoy.çalışmalarına bayılıyorum.. diyordumya sürekli.yerimseniben
Artık ne düşünüyorum biliyormusun..:jeyyar:
Sersoydan önce kedim bir icat bulayımda.havamı atayım diyorum ama yok yok yokkkkkkkk:dilcikar:
canım.. sen nasıl bir hatunsun,Maşallah diyorum,tabiki başta..
Allahım sersoya verdiğn aklın birazındanda..bana verr.nolurrrrrrrr..:Saruboceq::roflol::roflol:
sersoy.. ne diyeyim şaşırdım kaldım..harikasın yine.. çalışmalarının devamını bekliyorum..a.s.