• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaylar Benden :)

nan buna ip vermezsek 2 güne kalmaz saçralarını yolar örer keçe yastık yaptım diye:roflol:
fotosunu koyar a:1shok:böyle kalırız valla :roflol:

ALLAH iyiliğini versin :roflol::sm_cool: oğlan uyudu gülemiyorum bile uyanacak diye sesim çıkmıyor..

Bir çok yerde görmüştüm bu demlik giydirme olayını:1rolleyes:
Yapıpta kullanan varmıdır acaba diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3
ellerinize sağlık...

ALLAH iyiliğini versin :roflol::sm_cool: oğlan uyudu gülemiyorum bile uyanacak diye sesim çıkmıyor..

sakın sersoya oğlan uyanmasın diye gülemiyom deme takar ha sana da ben bi çağayı çişe eletiyom dedim 2 dk gelmesem o kesin çiştedir diyo depreşük garı
neyse işin şakası bi yana bu gacıyı gfena jalde kıskanıyorum ve o da bunun fena halde farkında:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bir çok yerde görmüştüm bu demlik giydirme olayını:1rolleyes:
Yapıpta kullanan varmıdır acaba diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3
ellerinize sağlık...

teşekkur ederim hayatım
bunları mutfakta dekoratif durduğu için kullanıyorum ben..
porselen demlikler malum hassas olurlar benimde çatlamış bir demliğim vardı atmaya kıyamamıştım şimdi giydirdim entarisini cici cici duruyor mutfakta :delphin:

sakın sersoya oğlan uyanmasın diye gülemiyom deme takar ha sana da ben bi çağayı çişe eletiyom dedim 2 dk gelmesem o kesin çiştedir diyo depreşük garı
neyse işin şakası bi yana bu gacıyı gfena jalde kıskanıyorum ve o da bunun fena halde farkında:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

sizi kıskanç gacılar sizi... arkamdan dedikodu ha :mymeka:
bu saatte başka işiniz yok demi
yeliz oğluşuna git bak belki uzerini açmıştır lülülülülülü
zeynep sende kızını çişe götur laelaelaelaelae

Hakeminiz geldii..
Zeynepçim hakılısın aaa..Herkes yetenekli olmak zorunda değil. Örneğin bende değilimdirkaydirigubbakcemile3.
Ama benim annemdede bir sersoy olma potansiyeli vardır. Yoğurt mayalama battaniyelerine kadar düzmüştür çeyizimizikaydirigubbakcemile3
Ne yapalım yani kıskançsak aaananiknanik

Hakeminiz geldii..
Zeynepçim hakılısın aaa..Herkes yetenekli olmak zorunda değil. Örneğin bende değilimdirkaydirigubbakcemile3.
Ama benim annemdede bir sersoy olma potansiyeli vardır. Yoğurt mayalama battaniyelerine kadar düzmüştür çeyizimizikaydirigubbakcemile3

aha ikiyken uç oldunuz :dilcikar:
zeynep kız ruşvetmi verdin hakeme yoksa bu ne ya :dilcikar:
nehricim kusura bakma ben senin hakemliğini kabul etmiyorum yasakkelime kaydirigubbakcemile3

kıskanmayın nolur, çalışın sizinde olur :roflol:

hayatım sana maşallah diorum başka bişe demiyorum.. :nazar: senin takipçilerinden biride benim biliosun demi...

Hakeminiz geldii..

:1shok:yoğurt mayalama battaniyesi delikafadulden
nehirim senin muzlı rulo pastanı hala hatırlıyorum hani şu ablanın yaptığı senin resmini koyduğun:roflol::roflol::roflol:
olsun nehirim sen ne güzel pastalar yapıyosun en azından yırttın sen bi yerden :utangac:
gerçi bende güsell pasta yaparım ama sersoy onu marifetten kabul etmez illa bişeyler dokumak lazım malum kadın atölye gibi :1shok:

aaa zeynom bak seninde hayal gucun baya kuvvetliymiş kıs.. :dilcikar:

nan sakın gaza gelip saçını başını yolmayasınn ha senin işin belli olma<z malum senin herşeyi değerlendirme huyun var bırak başında kalsın onun zaten bi misyonu var
saçını yolupda enişteyi kapıma yollamayasın hadelikafadulden

şaka yapıyosun değil mi
şaka yaptım de
çaydanlığa örgü mü ördün
sersoyy yapma bunu ya ben kendimi çok beceriksiz gördüm senin yanında

Sersoy.çalışmalarına bayılıyorum.. diyordumya sürekli.yerimseniben
Artık ne düşünüyorum biliyormusun..:jeyyar:
Sersoydan önce kedim bir icat bulayımda.havamı atayım diyorum ama yok yok yokkkkkkkk:dilcikar:
canım.. sen nasıl bir hatunsun,Maşallah diyorum,tabiki başta..:nazar:
Allahım sersoya verdiğn aklın birazındanda..bana verr.nolurrrrrrrr..:Saruboceq::roflol::roflol:

sersoy.. ne diyeyim şaşırdım kaldım..harikasın yine.. çalışmalarının devamını bekliyorum..a.s.

teşekkurler bitanem Şeniz
biraz abartı olmuş demi sıyırdım kafayı şu zeynebi göre göre yaa delikafadulden

bence çok şirin olmuş canım ellerine sağlık hiç de abartı deyil
eskiden annelerimiz neler neler örerdi hatırlasana çaydanlık örtüsü yok buzdolabu tutacı yok süpürgelik örtüsü falan filan kikikikikiki

sersoy bunları sen mi tasarlıyorsun ya yaptıklarını komple inceledim ne diyim yani süpersin ya oğluma oyun odası yapmayı düşünüyorum neler yapabilirim fikirlerinden yararlanmak isterim şahsen

Sersoy.çalışmalarına bayılıyorum.. diyordumya sürekli.yerimseniben
Artık ne düşünüyorum biliyormusun..:jeyyar:
Sersoydan önce kedim bir icat bulayımda.havamı atayım diyorum ama yok yok yokkkkkkkk:dilcikar:
canım.. sen nasıl bir hatunsun,Maşallah diyorum,tabiki başta..:nazar:
Allahım sersoya verdiğn aklın birazındanda..bana verr.nolurrrrrrrr..:Saruboceq::roflol::roflol:

sersoy.. ne diyeyim şaşırdım kaldım..harikasın yine.. çalışmalarının devamını bekliyorum..a.s.

aynen ben de bu durumdayım kaydirigubbakcemile5

Back