nan gebertirim nan bide demliğiyle beraber getiriyo yetmiyo demlik sefası yapıyolar ben kurban olurum size durun siz :mymeka:
bumudur budur arz ederim saygılarımla:roflol:
sositososito...:dance:..:teytey:............hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan gebertirim nan bide demliğiyle beraber getiriyo yetmiyo demlik sefası yapıyolar ben kurban olurum size durun siz :mymeka:
bumudur budur arz ederim saygılarımla:roflol:
aaaaa hiç üşenmemiş demliğede entari giydirmiş kıs allah iyi gün versin sana, hep böyle değişik fikirlerle gel süper yaaaaaaa
bayıldım harikasın sersoyumkaydirigubbakcemile3
sersoycum lütfen ara ver yetişemiyorum görüyorum aklım kalıyor bu ara işlerde yoğun:dance:şaka bir yana eline emeğine sağlık:hooray:
sersoycum bayıldım çok güzel olmuşlar eline sağlık
hihihihihikaydirigubbakcemile3
çok güzel iş gerçektende bende bayıldım.... ama benim sersoyum bana örüp çaydanlığı ile beraber getirir ve çayımızı demler soğumadan sıcak sıcak balkon keyfi yaparız....:jeyyar:
Ayyy çok güzel olmuşlar ellerine emeğine sağlık sersoy...
Çok güzeller yaa..Hepsine bayıldım doğrusu..
Emeklerine sağlık canım çok güzel olmuş...a.s.
bende:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: böyyyle bakarım dayanabilirsen dayanay evet alevcim aynen dediğin gibi yapalım yarın musaitmisin tatlım
zeynoo lülülülülülü laelaelaelaelae
bende:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: böyyyle bakarım dayanabilirsen dayan
kız az önce elektirikler gitti dayanamadım aleve msj attım elektirikler gitti ben gelmeden bi vukuat yapmayın sersoyada söyle çatlasın gacı diye:roflol:
kız şok olmuştur burda damı rahat yok diye:roflol:
konuyu saptırmayalım sersoy hanım demliklerinizin enterailerine bayıldım tatlımlaelaelaelaelae
çook şık olmuşlar emeğine,ellerine sağlık
bende:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: böyyyle bakarım dayanabilirsen dayan
kız az önce elektirikler gitti dayanamadım aleve msj attım elektirikler gitti ben gelmeden bi vukuat yapmayın sersoyada söyle çatlasın gacı diye:roflol:
kız şok olmuştur burda damı rahat yok diye:roflol:
konuyu saptırmayalım sersoy hanım demliklerinizin enterailerine bayıldım tatlımlaelaelaelaelae
canım mesajını aldım ama geri dönemedim.. malum durumlar..anlamışsındır ....:çok üzgünüm:.
o müdavimlerden biri ben olabilirmiyim acaba :roflol: yine çok güzel olmuş ama ipler bitmiş bundan sonra ne yapacaksın bakalım delikafadulden eyy ahaliii sersoya ip ,yün v.s. vermeyin sırnaşık şey bakalım ne yapacak.:jeyyar:
ama çook şirinleerr...
nan buna ip vermezsek 2 güne kalmaz saçralarını yolar örer keçe yastık yaptım diye:roflol:o müdavimlerden biri ben olabilirmiyim acaba :roflol: yine çok güzel olmuş ama ipler bitmiş bundan sonra ne yapacaksın bakalım delikafadulden eyy ahaliii sersoya ip ,yün v.s. vermeyin sırnaşık şey bakalım ne yapacak.:jeyyar: