Çaycuma'da okullara fetva: Yeni yıla kutlamayla girmeyin, dinen sakıncalı!

oky kapatılmasın niye katılıyor.ortada fetva mı var ben mi göremedim.te allam ya

konu tekrar değiil canım. bu olay çaycumada olmuş. farklı. ama chesse bıraktım. bende yazı olarak baktım ama bu tepkiyi beklemiyordum. neyse aRTIK
tepki? oky sen beni bütünüyle yanlış anladın ben sadece merak ettim ondan sordum ki bu sebeple sorduğumu da belirttim

uzun süredir siyaset topiğine girmediğim için bir takım şeylerden uzak kaldım sadece merakımdan sormuştum güzelce cevapladığın için teşekkür ediyorum

Ay yok sana yazmadım ben güzelim sana yazsam alintilardm. Milli eğitim yasak koymamış tavsiye vermiş dedim.

Burda hala dini konu yasak ama bu dini konu değil. Milli eğitim ile bağlantılı.

Ay yok sana yazmadım ben güzelim sana yazsam alintilardm. Milli eğitim yasak koymamış tavsiye vermiş dedim.

Burda hala dini konu yasak ama bu dini konu değil. Milli eğitim ile bağlantılı.
teşekkürler şekerim sormak istediğim sadece bir soruydu tepki olarak algılanmış bir şeye tepki gösterdiğim yok yanlış anlaşıldıysam özür dilerim herkesten O okypete amacım tepki göstermek değil

dilimde tüy bitti, bıyıklarım çıktı, ama anlatamadım noel başka,, yeni bir yıla girerken güzel temennilerde bulunup hediyeleşmek başkaa.. yiterrr yiterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…