sadece merakımdan sorduğumu belirttim sadece bu konuyu okudum buna yazdım diğerlerine de yazarım ne olacak ki senden bilgi almak istedim o kadar bu şekilde düşünmen şaşırttı beni açıkcasımilli eğitimle alakalı bu konu. ve kapanmayan bu tarz bir sürü konu var. onlarada yazmayı düşünmezmisin mesela
ben olaya eğitim ve milli eğitim olarak bakıyorum. yeni yıl olarak bakıyorum. bekliyorum oralarada yazmanı. ama gerilerde kalmış olabilir. biiraz arayacaksın.sadece merakımdan sorduğumu belirttim sadece bu konuyu okudum buna yazdım diğerlerine de yazarım ne olacak ki senden bilgi almak istedim o kadar bu şekilde düşünmen şaşırttı beni açıkcası
yazarım tabiki bu sorun değil ben bu konulara hakim kurallar konusunda danışabileceğim biri olarak sana sormayı tercih etmiştim merak etme bir daha sormamben olaya eğitim ve milli eğitim olarak bakıyorum. yeni yıl olarak bakıyorum. bekliyorum oralarada yazmanı. ama gerilerde kalmış olabilir. biiraz arayacaksın.
eyvallaheditörr chess ,ona sor. kapatılırsa sorun yok. benim için...
sanada eyvallaheyvallah
uzun süredir siyaset topiğine girmediğim için bir takım şeylerden uzak kaldım sadece merakımdan sormuştum güzelce cevapladığın için teşekkür ediyorumYasak değil canım, rica etmişler. Tavsiye niteliğinde bir yazı sadece...
Bi bitmediniz yaw.
Haklısında ,işte...ay oky ya ne dini,konu eğitim kurumlarına yollanan yazı.her konuyu kapatalım bari.bunun gibi kaç konu açıldı dünden beri.
konu dini olduğu için değil,zaten dini de değil ama belki tekrar olduğu için kapatılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?