Çaycı varken su ısıtıcısına da gerek var mı?

ceynimo

Evli,mutlu..?
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
180
10
68
Kızlar çeyizim için Tefal Tea Expert aldım acaba ayrıca su ısıtıcı da almak gerekir mi yoksa o yeterli olur mu?

bence gerek yok çünki bende aynı senin gibi düşünüyordum hem çaycı hemde kettle alıcaktım fakat çaycının altını zaten kettle gibi kullanabileceğinden ayrıca bir su ısıtıcısına gerek kalmıyor bu nedenle sadece kettle yada sadece çaycı alabilirim.

Ben de yok diye düşünüyorum tezgahta boşuna yer kaplamasın 2si de aynı işi yapıyor sonuçta..

evde kalabalık oluyo şu bu derken bence hiç gerek yok aynı görevi görüyo zaten oda:)ben almıcam kalabalık yapan şeyleri sewmiyorum:)

Canım hevesini kaçırmak istemem ama çaycının üst kısmı çok küçük bende böyle bir model kullanıyorum ve hiç memnun değilim gelen gidenin çok olacaksa ben değiştirme imkanın varsa üst kısmı daha büyük bir çaycı almanı tavsiye ederim.

Uyarın için teşekkür ederim canım ama değiştiremem artık artık kalabalık misafir gelirse de çaydanlıkla bi daha yaparım :)hem pek sanmıyorum kalabalık misafir gelceğni çünkü ailelerden uzakta bi şehirde yaşıcaz..

Öyleyse sorun yok güle güle kullan

Evlenmeden önce biz bayanlar oda olsun buda olsun aman eksiğimiz olmasın çeyizimizde yok yok olsund deriz.aradan 1yıl geçmeden tezgah üzerindeki tüm elektrikli ev aletlerini dolaplara saklarız.ihtiyaç oldukça çıkarırız.emin ol anam babam usulu çaydanlık daha çok kullanacaksın bak bekle ve gör.mutluluklarrrrr

Sağol şu saatten sonra tekrar su ısıtıcısı almıcam eminim bundan :)

Kararını vermişsin gerçi, hoş hemfikiriz ama aklıma gelen bişeyi paylaşmak istedim. Tencere takımımda çelik çaydanlık var, kahvaltı takımımda porselen çaydanlık, bir de çay makinam var. Nişanlım her defasında elektronik mevzusu olduğunda, alışverişe çıktığımızda ya da gezerken, ısrarla "bizim kettleımız var mıydı, alalım mı" diye sorar ve ben yok ama bunlar bunlar var derim. adamın bu kettle takıntısı neden bilmiyorum :)

Haklısın her evin vazgeçilmezi kettledır.Bizim evde de mesela çay makinesi yok kettle var.Ama kesinlikle gerek görmüyorum şuan kettle.a..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…