- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
sabahları siyah çayı severim özelliklede sabah ac karnına,içerimde içerim hemde aynen senin gibi şekersiz,hiç hatırlamam şekerli çayı içtiğimi,nasıl olmuş şekersiz çaya başlamamı bende bilmem yani.
ama benim yaptığım aç karnına çay içmek zararlı aslında.
sonrasında hiç aramam,
öğleden sonra yine bir kupa neskahvem olur,ama süt tozulu değil,gercek sütten yaparım.
gün içersinde mutlak bir kupa yeşil çay,akşamları uyku problemim olduğu için hep bitki çaylarına ağırlık veririm..
çaylar börekler ,sofralar,ay ben kacayım burdan üçgün sonra gelirim,orucumda.zemuszemus
Nescafe içersem bende normal sütle yaparım tozunu kullanmam...
aynı şeyler içiyoruz demekki bende illaki yeşilçayımıda içerim. Bir öneride daha bulunayım, 1 tane keçiboynuzunu kır ve az suda kaynat çok faydalı oğluma dahi içiriyorum ben.
Allah kabul etsin canım bende tutacağım inşallah ; yarın babamın anjiyosuda bir yapılsın hayırlısıyla... moralimi burada sizlerle yazarak atmaya çalışıyorum anneciğimin morali bozukkk...:gitme:
Ne zaman pc açarım bilmiyorum bakalım ... birazdan annemlere gideceğim. Yarın hastaneye erken gideceğiz hoşçakalın arkadaşlar.... hayırlı haberler le dönmek nasip olur inşallah... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: