• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay Setleri Seçimi Yardım :/

bu arada ben internetten alışveriş yapamıyorum kredi kartım yok canım :18:

hımmm bazı sitelerde adrese teslim edilince elden ödeme seçeneği ya da banka havale seçeneği var. o şekilde de yapılabilir ;) bi de kendi sitelerdinde nereden bulabilirim, bana en yakın satıcı vs şeklinde linkler var. oralardan da adresler öğrenilip elden alınabilir. :34:

ben ayrı ayrı almadım bana bu olay hep saçma gelmiştir acıkcası mısafır için hıcbirşeyı ayrı almadım az ve öz esya sevdıgımden sanırım :)) sadece anne baskısı ıle yemek takımını filan ayrı aldım gerı kalanı ben de kullanyıorum mısafırede cıkartıyorum :)) çay bardağım 12 tane paşabahcedne tombullardan aldım tabagımda duz beyaz..desenlı almak rısklı gıbı kırıldıgında takımınız bozulcakk ve gerskzı pahalı ama tabıkı karar sızın :) güle gğle kullanın.....

birde böyle şeyler emınonunde cok ucuz..eger ıstanbulda iseniz..
kahvecı mehmet efendının orda pasajların içine bakın o cıvarda cok uygun.
:)

çelik takımda kararsız kaldım :/ emsanın falan da var. bi de annemin de memlekette çatal kaşık takımı olarak kullandığı bi markanınki gözüme çarptı : NEHİR

Bi de 50 yıl garanti demişlerrrr :44: Nehir - KARANFİL ÇAY SETİ || Nehir Çatal Kaşık Bıçak Takımları, Çay Setleri, Çeyiz Setleri

bende ilk önce emsan düşündüm hasır çay seti yakından görünce çok karışık geldi nakit 240 a alacaktım vazgectim..nehir marka çatal kaşık almayı düşünüyorum günlük ama çay takımı islamoglu ela çay seti daha çok hoşuma gitti..bakalım önümüzdeki ay alırım inşallah :44:

birde böyle şeyler emınonunde cok ucuz..eger ıstanbulda iseniz..
kahvecı mehmet efendının orda pasajların içine bakın o cıvarda cok uygun.
:)
çelik çay seti çatal bıcak takımı varmıdır canım orda

bende ilk önce emsan düşündüm hasır çay seti yakından görünce çok karışık geldi nakit 240 a alacaktım vazgectim..nehir marka çatal kaşık almayı düşünüyorum günlük ama çay takımı islamoglu ela çay seti daha çok hoşuma gitti..bakalım önümüzdeki ay alırım inşallah :44:

çelik çay seti çatal bıcak takımı varmıdır canım orda

var var herseyy var bizde görünce şok olmuştuk annemle ınan aldıgıma pişman olmuştum..cok güzel modeller var caydanlıklar fılan mutlaka bakın oraya hatta onun yanınd apasajın alt katında da paşabahcenın ürünüerını satan bı yer var ordada cay setlerı vardı..pıyasadan daha uyguna.

var var herseyy var bizde görünce şok olmuştuk annemle ınan aldıgıma pişman olmuştum..cok güzel modeller var caydanlıklar fılan mutlaka bakın oraya hatta onun yanınd apasajın alt katında da paşabahcenın ürünüerını satan bı yer var ordada cay setlerı vardı..pıyasadan daha uyguna.

önümüzdeki ay gelsin maaşı alıyım hemen oraya :52:

İstanbul'da değilim :(

İslamoğlu ve Nehir arasında seçim yapamadım... Nehiri tanıyorum ama İslamoğlu tanımadığım bi marka. Fiyat ve garanti ikisinin de aynı. Siz seçin bakalım hangisi daha şık ve kullanışlı? :56: Bu arada bardaksız alıcam kırılma durumu var sonuçta set bozulur yenisini kolay bulurum :32:

$İslamoğlu 28 Parça Ela Çay Set.webp$Nehir Sedir Saten 28 Parça Çay Seti.webp$Sena Saten 28 Parça Çay Seti.webp

İslamoğlu ve Nehir arasında seçim yapamadım... Nehiri tanıyorum ama İslamoğlu tanımadığım bi marka. Fiyat ve garanti ikisinin de aynı. Siz seçin bakalım hangisi daha şık ve kullanışlı? :56: Bu arada bardaksız alıcam kırılma durumu var sonuçta set bozulur yenisini kolay bulurum :32:

Eki Görüntüle 540882 Eki Görüntüle 540883 Eki Görüntüle 540884

ben daha öncede söyledigim gibi 1. diyorum canım :16: fiyatıda etkili kararımda tabi :16: her gelen misafire bunla servis etmem sanırım ve yanılmıyorsam 50 yılda garanti veriyor daha ne olsun :12:

fiyatı aynı demişsin inceleye inceleye 3. takımda gözüme güzel geldi :1: fiyat ne canım ve nerede ?

fiyatı aynı demişsin inceleye inceleye 3. takımda gözüme güzel geldi :1: fiyat ne canım ve nerede ?

ben de İslamoğlu'nun modelini daha çok beğeniyorum daha zarif görünüyor :) ama nehir kadar kalitesi var mı bilemem. nehir de islamoğlu gibi 50 yıl garantili :)

fiyatlar da şöyle:
İslamoğlu 28 Parça Ela Çay Set ( Saten )
Nehir Sedir Saten 28 Parça Çay Seti (Bardaksız)
Sena Saten 28 Parça Çay SetiSATEN (muhtemelen bu da 130lu bi şeydir başka sitelere de bakmak gerek...)

anlayacağın 3 aşağı 5 yukarı fiyatlar garanti vs aynı. geriye görüntü ve kalite kalıyor. :16:

Porselen olanları ben çok beğendim, markası nedir acaba? internetten bakıcağım, satın alınabiliyorsa netten almayı düşünüyorum. çok beğendim, bulunsun lazım olur diye

Kızlar çelik çay setimi aldım. Gitti gidiyordan 129 tl ye İslamoğlu 28 Parça Ela Çay Set Saten model aldım. Gayet şık güzel bi ürün tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
gipta ile bakiyorum internetten boyle guzel seyleri cok uyguna alanlara ben hic cesaret edemiyorum guvenemiyorum.Internetten simdiye kadar hicbirsey siparis vermedim. Iyi gunlerde gule gule kullan

Kızlar çelik çay setimi aldım. Gitti gidiyordan 129 tl ye İslamoğlu 28 Parça Ela Çay Set Saten model aldım. Gayet şık güzel bi ürün tavsiye ederim :)

bende aldım canım ela çay setini ve alınca dahada çok içime sindi benimde :16: ben saten almadım normal olanı aldım pazarlıkla 100 tl ye aldım canım :16:Güle güle kullanırız inşallah :16:

bende aldım canım ela çay setini ve alınca dahada çok içime sindi benimde :16: ben saten almadım normal olanı aldım pazarlıkla 100 tl ye aldım canım :16:Güle güle kullanırız inşallah :16:

inşallah canım. senin de hayırlı olsun. çok zarif görünüyor yakından da öneririz :)

Back
X