- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
bu arada ben internetten alışveriş yapamıyorum kredi kartım yok canım :18:
hımmm bazı sitelerde adrese teslim edilince elden ödeme seçeneği ya da banka havale seçeneği var. o şekilde de yapılabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada ben internetten alışveriş yapamıyorum kredi kartım yok canım :18:
çelik takımda kararsız kaldım :/ emsanın falan da var. bi de annemin de memlekette çatal kaşık takımı olarak kullandığı bi markanınki gözüme çarptı : NEHİR
Bi de 50 yıl garanti demişlerrrr :44: Nehir - KARANFİL ÇAY SETİ || Nehir Çatal Kaşık Bıçak Takımları, Çay Setleri, Çeyiz Setleri
çelik çay seti çatal bıcak takımı varmıdır canım ordabirde böyle şeyler emınonunde cok ucuz..eger ıstanbulda iseniz..
kahvecı mehmet efendının orda pasajların içine bakın o cıvarda cok uygun.
:)
bende ilk önce emsan düşündüm hasır çay seti yakından görünce çok karışık geldi nakit 240 a alacaktım vazgectim..nehir marka çatal kaşık almayı düşünüyorum günlük ama çay takımı islamoglu ela çay seti daha çok hoşuma gitti..bakalım önümüzdeki ay alırım inşallah :44:
çelik çay seti çatal bıcak takımı varmıdır canım orda
var var herseyy var bizde görünce şok olmuştuk annemle ınan aldıgıma pişman olmuştum..cok güzel modeller var caydanlıklar fılan mutlaka bakın oraya hatta onun yanınd apasajın alt katında da paşabahcenın ürünüerını satan bı yer var ordada cay setlerı vardı..pıyasadan daha uyguna.
var var herseyy var bizde görünce şok olmuştuk annemle ınan aldıgıma pişman olmuştum..cok güzel modeller var caydanlıklar fılan mutlaka bakın oraya hatta onun yanınd apasajın alt katında da paşabahcenın ürünüerını satan bı yer var ordada cay setlerı vardı..pıyasadan daha uyguna.
İslamoğlu ve Nehir arasında seçim yapamadım... Nehiri tanıyorum ama İslamoğlu tanımadığım bi marka. Fiyat ve garanti ikisinin de aynı. Siz seçin bakalım hangisi daha şık ve kullanışlı?Bu arada bardaksız alıcam kırılma durumu var sonuçta set bozulur yenisini kolay bulurum
Eki Görüntüle 540882 Eki Görüntüle 540883 Eki Görüntüle 540884
fiyatı aynı demişsin inceleye inceleye 3. takımda gözüme güzel geldifiyat ne canım ve nerede ?
Porselen olanları ben çok beğendim, markası nedir acaba? internetten bakıcağım, satın alınabiliyorsa netten almayı düşünüyorum. çok beğendim, bulunsun lazım olur diye
Kızlar çelik çay setimi aldım. Gitti gidiyordan 129 tl ye İslamoğlu 28 Parça Ela Çay Set Saten model aldım. Gayet şık güzel bi ürün tavsiye ederim :)
cok uyguna almissin bence canim gule gule kullan , benim teyzem kizina almisti 200 tl falandi.
Kızlar çelik çay setimi aldım. Gitti gidiyordan 129 tl ye İslamoğlu 28 Parça Ela Çay Set Saten model aldım. Gayet şık güzel bi ürün tavsiye ederim :)
bende aldım canım ela çay setini ve alınca dahada çok içime sindi benimdeben saten almadım normal olanı aldım pazarlıkla 100 tl ye aldım canım
Güle güle kullanırız inşallah
![]()