Çay Setleri Seçimi Yardım :/

merhaba baştaki istanbul figürlüden ben aldım gerçekten çok hoş.3.sıradaki de biraz alaturka bence çeliklerden ilki köşeli ve sade olan çok asil duruyor.buarada kütahya çisile de bakmanı öneririm.iyi günlerde kullan:)

Son düzenleme:
güralların bazı modellerinde özellikle çay tabakları makinede yıkanınca boyası çıkıyomuş bende beğendiğim için sultan setini alacaktım kendime sonra bi hayırsever :) uyarınca vazgeçtim elde yıkarım nolcak diyosan sıkıntı yok arkadaşım ama şahsen ben uğraşamam kalabalığız zaten

ucuz modellerini alırsan tabiki çıkar makinada degil eldede çıkar sultan seti dedigin 10tl lik bardak zaten

islamoğlu markasını hiç duymamaıştım.kullanan var mı? ayrıca ela modelinin düz olanı ile saten olanı arasında ne fark var resimlerde pek fark göremedim bi sitede biri110 biri150 lira ama fark nedir acaba

tabii ki misafir için 12 kişilik ayrı, gündelik ayrı almalısın..
en son eklediklerin misafir için ideal onlar zaten 12 kişiliktir ve fiyatlıdır ama olmazsa olmazdır.

gündelik 6 tane nasıl istersen al farketmez zaten gündelikler zamanla kırılıyor yerine yenisi geliyor..

english home olanı çok beğeniyorum bende de demliği var o kadar zarif ki, sofrada da çok asil duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…