- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.634
- 548
BencedeEvet ,hasret bitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BencedeEvet ,hasret bitsin
Birde bu mu çıktı başımıza
İçimde kalırdı Zano'm kirt kirt ,vitaminliBirde bu mu çıktı başımıza
Ahhahaha ajan gibi mi kkyin mi hahaGizli görevdeyim
Evet ,aramızda kalsınAhhahaha ajan gibi mi kkyin mi haha
Kaçma sakınAy inşallah elim burada gibi
Ben de üşendim yazmaya laf aramızdaSite kendine gelmemişti, o şekilde telefonu yan tutarak başım dönüyor gibi oluyordu.
Bu sebeple girip düzelmiş mi diye bakıp çıktım hep.
Kimse okumaz zaten burada merak etmeEvet ,aramızda kalsın
Haha bak hala buradayım, arada ders çalıştım, alışveriş yaptım, şimdi de kütüphaneye gidiyorum daha misafirlerim gelecekkkkKaçma sakın
Tamam zamanında bize de ayırKimse okumaz zaten burada merak etme
Haha bak hala buradayım, arada ders çalıştım, alışveriş yaptım, şimdi de kütüphaneye gidiyorum daha misafirlerim gelecekkkk
Yazılacak gibi değildi ki Deynep’im, vertigom tutsun istemedim.Ben de üşendim yazmaya laf aramızda
EvettGececi kuş mu oldun sen de Eslinna
Haha yok ya hotdog ve Rus salatası yemeğe geliyorlar, öyle 5 çayı masası değilTamam zamanında bize de ayır
Teşekkür ederim..sedagaziantep27 yine çok hızlısın. Ben seni böyle hızlı görünce kendimden şüphe ediyorum.
Küçücük bebeğinle 41 kere maşallah .
Eline emeğine sağlık
Güzel kuş
Kimse okumaz zaten burada merak etme
Haha bak hala buradayım, arada ders çalıştım, alışveriş yaptım, şimdi de kütüphaneye gidiyorum daha misafirlerim gelecekkkk
Aman kuzu bosver,geçti gittiHeh işte ASSOSyal sana dün anlatmak istediğim buydu
Yasminsay dün niye yazmadın. Ne güzel kısa ve öz
Yemek yapıyorum şimdi işim bitti. Yok vallahi ben kovmam sen kaçarsınEe nabersiniz kızlar... Ben varım kimse yok mu?
Çevrim içi kişilerden bakar ifşa ederim bak hepinizi saklanan varsa ortaya çıksın hemen.
Nevreste kaçma dedin siteden ayrılamıyorum. Yakında sen kovarsın beni hahah