- 24 Haziran 2015
- 39.887
- 154.574
- 598
O zaman telepatiyi deneyeyim burada yolu zor buldumDillerde ,gönüllerde, dualarda aretim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman telepatiyi deneyeyim burada yolu zor buldumDillerde ,gönüllerde, dualarda aretim
Güzel kuş
TamamAman kuzu bosver,geçti gitti
Herkes çok yazarsa yetişemeyip kaçabilirim evetYemek yapıyorum şimdi işim bitti. Yok vallahi ben kovmam sen kaçarsın
Sanki alışkın degilsinHerkes çok yazarsa yetişemeyip kaçabilirim evet
Eskiden de bu yüzden çok yazmıyordum herkes birden bir giriyor siteye aman Allah'ım ben sayfayı okumayı bitirmeden 2 sayfa daha eklenmiş oluyorduSanki alışkın degilsin
Sesime gel aşkomO zaman telepatiyi deneyeyim burada yolu zor buldum
Çok yazan yok merak etmeHerkes çok yazarsa yetişemeyip kaçabilirim evet
Öyle yapEskiden de bu yüzden çok yazmıyordum herkes birden bir giriyor siteye aman Allah'ım ben sayfayı okumayı bitirmeden 2 sayfa daha eklenmiş oluyordu
Nevreste ye hepsini okuyamıyorum deyince son sayfadan devam et diyordu haha
Aşkom hoş geldinO zaman telepatiyi deneyeyim burada yolu zor buldum
Artık eskisi gibi değil herhalde..Çok yazan yok merak etme
Eskisi kadar çok sohbet olmuyor. Herkesin farklı işleri var. Sen gel bari yoksa burası dutluk oluyorArtık eskisi gibi değil herhalde..
Bende bazen yetişemiyorum çok hızlılar yetisebildiğim kadar yazıyorumEskiden de bu yüzden çok yazmıyordum herkes birden bir giriyor siteye aman Allah'ım ben sayfayı okumayı bitirmeden 2 sayfa daha eklenmiş oluyordu
Nevreste ye hepsini okuyamıyorum deyince son sayfadan devam et diyordu haha
Yanlız olmamanın verdiği mutluluk....Bende bazen yetişemiyorum çok hızlılar yetisebildiğim kadar yazıyorum
Sen nasılsın, neler yapıyorsun? Çok uzun zaman oldu konuşmayalı
Evet beybi cidden bayağı oldu, ben evde sınavla haşır neşir.henüz bir şey olmadı ama olur inş sen napiyon bebişimSen nasılsın, neler yapıyorsun? Çok uzun zaman oldu konuşmayalı
Sebep?Hepinizden nefret