- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.939
- 798
- 43
Kekler poğaçalarSebep?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kekler poğaçalarSebep?
Çok güzel tarifler verdim. Bizi izlemeye devam edinKekler poğaçalar
Hangi sınav?Evet beybi cidden bayağı oldu, ben evde sınavla haşır neşir.henüz bir şey olmadı ama olur inş sen napiyon bebişim
Sende yap diyeceğim ama yer misin karbonhidratKekler poğaçalar
Sadece kpss canımHangi sınav?
Benimde ags sınavı var üniversitenin final sınavı var, çeşit çeşit
Bölümün ne?Sadece kpss canım
Bu sorulur mu? Sosyolog olur kendisiBölümün ne?
Bölümün ne?
Bu sorulur mu? Sosyolog olur kendisi
Tabi ki karbo yiyorum ama poğaçamı tartışılırHangi sınav?
Benimde ags sınavı var üniversitenin final sınavı var, çeşit çeşit
Sende yap diyeceğim ama yer misin karbonhidrat
Yoksa sporla eritiyorum mu diyorsunTabi ki karbo yiyorum ama poğaçamı tartışılır
Yok genelde yemem çok nadir ama sağlıklı kabo her zaman aliyorum tabi onu demek istedimYoksa sporla eritiyorum mu diyorsun
Maşallah ne güzel Ben 3 aydır pek çıkmıyorum. Sporda yapamıyorum. Pek sağlıklı da olmuyor yeniden kilo alıyorum Havalar bir ısınsaydıYok genelde yemem çok nadir ama sağlıklı kabo her zaman aliyorum tabi onu demek istedim
Tabi ki senYarın kim yapıyor cano mu C A N O
Örnek örnek diyordun bak Seda yapmış. Örnek al da sen yap hadi bakalım El kadar bebesiyle hepimizi geçtiYarın kim yapıyor cano mu C A N O
Bencede hem telaşı da bitmiş olurTabi ki sen
Aslında şimdi tam zamanı da herkes illa baharı bekliyor bu seferde geç kalıyor bende yaz kış yok artık spor yaşam biçimi oldu şükürMaşallah ne güzel Ben 3 aydır pek çıkmıyorum. Sporda yapamıyorum. Pek sağlıklı da olmuyor yeniden kilo alıyorum Havalar bir ısınsaydı
Yok nevos ben yapamamTabi ki sen
Yapsın hepimiz rahatlayalımBencede hem telaşı da bitmiş olur
En çok sen istedin ,senin yapman lazımÖrnek örnek diyordun bak Seda yapmış. Örnek al da sen yap hadi bakalım El kadar bebesiyle hepimizi geçti
Sağlık problemim var yoksa benim içinde farketmez. İki, üç aya bende başlarımAma dizlerim ağrımaya başladıAslında şimdi tam zamanı da herkes illa baharı bekliyor bu seferde geç kalıyor bende yaz kış yok artık spor yaşam biçimi oldu şükür