- 8 Haziran 2013
- 57.275
- 152.043
- 898
onigiri yapacakmışBak gider yine bulur değişik değişik pilav tarifleri girer ilk üçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onigiri yapacakmışBak gider yine bulur değişik değişik pilav tarifleri girer ilk üçe
Canım canım canimBu yarışmada öyle demiyordun canım da canım diyordun
Çin pilavı mı yapacakDünya mutfağından yapacak
Belli, delilsiz tapesiz konuşuyor. Benim delilim elimde.Yeni atandi
İyi ben de suşi yapamonigiri yapacakmış
İnş alırsın bebisHayır kavurmalı
O ne kiiionigiri yapacakmış
Ama çok tatlı değil mi ya benim ne suçum varSus, sen hep Assosyal’cisin. Yalancı şahitliğin ortada.
Konuşuyor işte
Cevap yetistiremiyomAynen son aylarda en popüler kendisi
Yosun ile kaplanmış pirinçO ne kiii
Yalancı şahitlik, daha ne olsun.Ama çok tatlı değil mi ya benim ne suçum var
Benimde hiç aklıma gelmez delil toplamak püu banaBelli, delilsiz tapesiz konuşuyor. Benim delilim elimde.
Yarasa da sipariş etsinYosun ile kaplanmış pirinç
O zamanlar keşfedilmemiş demek ki. Nane patlattı keki.Esasında ben önceden başka tarif almıştım. Sonrasında bunu aldım. Sitede aratınca 2 konu çıkıyor, Nevoşun ve Sosyalin konusu. Nevoş yarışma için yapmamış, Sosyal de az oy almış. Cocostar kurabiye 1.lik aldı ama kekin aldığını gerçekten bilmiyorum. Kaldı ki Cocostar aratmayacak şekilde süslenmiş çok güzel kekleriniz var.
Yosunlu pilavO ne kiii
Annem panter gibiler bizi parçalarlar kaç kurtar kendiniBen hiç fikrimi söylememiştim deliliniz de yok
Ahtapot koyacakmışYarasa da sipariş etsin
Buldum cano sağolsunBak gider yine bulur değişik değişik pilav tarifleri girer ilk üçe
Seni yalnız mı bırakayımAnnem panter gibiler bizi parçalarlar kaç kurtar kendini
ZengüüünnnAhtapot koyacakmış