• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Naber kızlar geyik mi yapıyosunuz bakıyım.benim haftasonu kek börek günüm yapmışken eklesemmi acaba ama yarışma kazanmaz o tarifler gayetbasit bir de her aşamayı fotoğraflayacak vaktim yok evde de çok işim var ama öyle pişince resimlerini çekerim aslında bi pastam var görüntüsü süper de adından dolayı oy vermezler

Hoşgeldin canım ben iyiyim teşekkürler sen nasılsın:16:
Allah kolaylık versin canım:29:
Evet 1 Tatlı-1 Tuzlu ile yarışmaya katılabilirsin:56::34::29:

bende iyiyim ablacım çok şükür
amin sağolasın:54:
teşekkür ederim cevabın için ben düşüneyim bakayım neler yapılabilir:56::56::56:

Naber kızlar geyik mi yapıyosunuz bakıyım.benim haftasonu kek börek günüm yapmışken eklesemmi acaba ama yarışma kazanmaz o tarifler gayetbasit bir de her aşamayı fotoğraflayacak vaktim yok evde de çok işim var ama öyle pişince resimlerini çekerim aslında bi pastam var görüntüsü süper de adından dolayı oy vermezler

bende genelde kek börek pasta falan çok yaparımda şimdi yarışma olunca insan farklı birşey olsun istiyor dimi:1:
pastanın adını çok merak ettim valla söylermisin:52:

Canım fırsatın olursa senide aramızda görmek isteriz:16:
Usha düşünüyor katılabilir:23::52::52:

bende iyiyim ablacım çok şükür
amin sağolasın:54:
teşekkür ederim cevabın için ben düşüneyim bakayım neler yapılabilir:56::56::56:

Tamam canım nasıl istersen bekliyoruz:56::34:

Hayırlı olsun:56:
Masa düzeni şart mı? İmkanı olamayanlar açından :26:

Kulağıma fısıldasana kimseye söylemem :31:

bende genelde kek börek pasta falan çok yaparımda şimdi yarışma olunca insan farklı birşey olsun istiyor dimi:1:
pastanın adını çok merak ettim valla söylermisin:52:

evet kesinlikle farklı birşeyler olması lazım ama göze hitap etmesi lazım aslında diyelim. Şimdi ne el açması börekler filan olur ben giremem o işlere ama muhabbet olsun diye bişiler yapabilirim belki. :34: benim pastam yapmam sanırım onu söyleyeyim ıspanaklı pasta ama sadece renk vermesi için koyuluyor az bir şey çok güzel oluyor rengi tadında hiç anlaşılmıyor bir de üstüne koyuyorsun nasıl oluyor biliyor musun toz yeşil fıstık varmış üzerinde gibi oluyor ama işte onu tatmaları lazım adına oy gelmez. :31:

Canım fırsatın olursa senide aramızda görmek isteriz:16:
Usha düşünüyor katılabilir:23::52::52:

Tamam canım nasıl istersen bekliyoruz:56::34:

vaay Ushayı kandırdın yani sen var ya sen bu hediye olayı herkesi gaza getirecek gibi. Usha da hediye istiyordu zaten yani neden olmasın bakarsın haftasonu yapar eklerim dimi :23: hem daha çook zaman var yaparım bir ara rahat zamanda kayınbirader gelecek p.tesi günü de belki öbür haftasonu yemeğe alırım kaynana kayınpeder o filan yurtdışında yaşıyor k.birader 10 günlüğüne geliyor evde iş çok o gitsin yarışma için bişiler yapabilirim belki :34:

Kulağıma fısıldasana kimseye söylemem :31:

söyledim bile abla aşağıda ıspanaklı pasta görüntüsü mükemmel ama oy olayı sanmam adından dolayı ıykk ıspanaklı pasta mı olurmuş diye lakin süper bir şey sadece renk veriyor ve o renkte muhteşem oluyor fıstıklı pasta gibi :23:

evet kesinlikle farklı birşeyler olması lazım ama göze hitap etmesi lazım aslında diyelim. Şimdi ne el açması börekler filan olur ben giremem o işlere ama muhabbet olsun diye bişiler yapabilirim belki. :34: benim pastam yapmam sanırım onu söyleyeyim ıspanaklı pasta ama sadece renk vermesi için koyuluyor az bir şey çok güzel oluyor rengi tadında hiç anlaşılmıyor bir de üstüne koyuyorsun nasıl oluyor biliyor musun toz yeşil fıstık varmış üzerinde gibi oluyor ama işte onu tatmaları lazım adına oy gelmez. :31:

vaay Ushayı kandırdın yani sen var ya sen bu hediye olayı herkesi gaza getirecek gibi. Usha da hediye istiyordu zaten yani neden olmasın bakarsın haftasonu yapar eklerim dimi :23: hem daha çook zaman var yaparım bir ara rahat zamanda kayınbirader gelecek p.tesi günü de belki öbür haftasonu yemeğe alırım kaynana kayınpeder o filan yurtdışında yaşıyor k.birader 10 günlüğüne geliyor evde iş çok o gitsin yarışma için bişiler yapabilirim belki :34:

Canım çok oylama gördüm el açma yufkaların oy alamadığı:52:Sen eğleniyor musun onu söyle:29:Daha vakit var katılmak istersen mutlaka katıl belki şans sana güler:16:İlla 1. olmak gerekmiyor belki 2. hediye şansın olabilir:52:
Usha'yı kandırmaya çalışıyorum belki dedi bilmiyorum:27:
Tamam canım nasıl istersen vaktimiz çok:38:

Önce ben :52::52: öğreneyim adını merak ettim :23::23:
Ablam sen düşünmez misin yarışmaya katılmayı:52:
söyledim bile abla aşağıda ıspanaklı pasta görüntüsü mükemmel ama oy olayı sanmam adından dolayı ıykk ıspanaklı pasta mı olurmuş diye lakin süper bir şey sadece renk veriyor ve o renkte muhteşem oluyor fıstıklı pasta gibi :23:

Ben de yapıyorum görüntü sahiden güzel oluyor tadıda öyle:56::34:

ya bu ıspanaklı pastayı falan göremıyorum nerde yarışma tarıfleri, bide geçmış yarısmaların sonuclarının nerden öğrenıyoruz bulamıyorum:( en son yöresel lezzetlerde ne oldu mesela?????

Hoş buldum canım:38:
Tamam o zaman, ama güzel güzel masalar olursa ben sunumdan sınıfta kalırım:59:
Neyse önce bir takip edeyim nasıl sunumlar olacak:28::27:

Canım illa özel masa olması gerekmiyor 2 tarif olduğu için mutfak masası veya orta sehba üzerine güzel bir örtü:34:Olur biter:29:
Birlikte olalım umarım şans bu kez güler:38:

Nefis oluyor o pasta birde arasına istersen kremalı muhallebi de koyabiliyorsun :56::56:

Ablam sen düşünmez misin yarışmaya katılmayı:52:

Ben de yapıyorum görüntü sahiden güzel oluyor tadıda öyle:56::34:

Bilmiyorum yaaaaaa bir dünya resim işi var :1:

Back