Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım![]()
Eşler ne için canım olsun sen iyi ol tek dikkat et kendine![]()
merhaba kızlar nasılsınız![]()
Pek iyi değilimÇok şiddetli baş ağrısı var
Yatmak istemiyorum
İlerlemesin
Sen nasılsın![]()
geçmiş olsun canım, baş ağrısını en iyi ben bilirim..senelerdir migrenim varnöbet gelince dünyayı görmez oluyorum...
melisa çayı baş ağrısına iyi geliyormuş canım, varsa iç istersen..hem sakinleşirsin...
bende fena gripliyim...burnum çeşme misali :2:
iki gündür elimi işe güce değdirmedim, paso uzanıyorum...![]()
Gazelcim geçmiş olsun canım, bol c vitamini takviyesi al canım![]()
çok teşekkür ederim canım, meyveyi de hiç sevmiyorum doğru düzgün mandalina vs hiç yemem..bu konuda çok pis huyum var..![]()
Ben de hiç yemem aslında sana söylüyorum ama
Eşim zorla yediriyor aç ağzını aç diyeCanım tylhot iç iyi gelir o da
![]()
Çok sağol canımgeçmiş olsun canım, baş ağrısını en iyi ben bilirim..senelerdir migrenim varnöbet gelince dünyayı görmez oluyorum...
melisa çayı baş ağrısına iyi geliyormuş canım, varsa iç istersen..hem sakinleşirsin...
bende fena gripliyim...burnum çeşme misali :2:
iki gündür elimi işe güce değdirmedim, paso uzanıyorum...![]()
Canım çok sağolNevoşum geçmiş olsun canım![]()
Bir de kk da 2 bölümle ilgileniyordun yoğun bir şekil de, kafa mı dayanır,çok yoruyorsun kendini![]()
çok teşekkür ederim canım, meyveyi de hiç sevmiyorum doğru düzgün mandalina vs hiç yemem..bu konuda çok pis huyum var..![]()
tylhot içiyorum zaten canım, iğrenerek içiyorum ama mecbur içiyorum, kırgınlığımı alıyor...yoksa kafam kalkmıyor...oğlumda grip..
eşime de geçerse ev bildiğin revire dönecek![]()
tylhot içiyorum zaten canım, iğrenerek içiyorum ama mecbur içiyorum, kırgınlığımı alıyor...yoksa kafam kalkmıyor...oğlumda grip..
eşime de geçerse ev bildiğin revire dönecek![]()
Oğlunada geçmiş olsun ben nerdeyse 1 aydır ilaç içerek ayakta geziyorum bugün noktayı koydum sabah kalktım çocukları okula götüremedim eşimi kaldırdım sen bırak diye![]()
Oğluşunafa geçmiş olsun canım
Fena salgın var bu sene. Benim kızımda 2 gün önce ateşlendi gece 3 de acillik oldu. Bugün de küçük kızım ateşlendi.
Ben desem bir aydır geçmeyen bir öksürük mevcut. Bu kış ne olduysa hep dökülüyoruz![]()
Gunadınlar![]()
Dün çok kötüydüm bugün dışardaydım yeni geldim arkadaşlarımı gördüm bana ilaç gibi geldi iyileştimsağol canım, sanada geçmiş olsun...
grip gelir geçer ama baş ağrısı adamı canından bezdirir....çok iyi bilirim....çok çektim hala çekiyorum...tedavisi yok..
sorma canım yaa, benim oğlum üç dört gün önce gece ateşlendi, ne yaptıysam düşüremedim...
iki gün hep ateşliydi...sonra düştü ateş düzeldi..iyi dedim şükür atlattık...ertesi gün grip bir başladı resmen çeşme gibi, nefesi bile zor aldı çocuk....şükür dün akıntısı durdu, bu seferde öksürük geldi
kaç gündür ciğerleri sökülecek gibi öksürüyor...doktora götürdüm..ayy hastane dolu grip öksürük, millet kütür kütür öksürüyor...çocuklar ateş içinde...
o an dedim noluyor yaa böyle hiç görmemiştim ben..millet hasta...
fena salgın varmış, yurtdışından gelmiş virüs...
yüksek ateşten grip, ve geçmeyen öksürük...
doktor da söyledi çok dikkat edin diye...allah muhfaza çocuklarda çok tehliklei bi virüs dedi...
aman dikkat edin canım, gerekirse çıkmayın fazla dışarı...
günaydın canım..![]()
Herkesler hasta burda hemen kaçıyorum bulaştırmayın bana
geçmiş olsun kızlar![]()
Perşembe günü misafirim var bende katılacağımKatılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar