Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Tamam canım inşaallah

Canım ben katılmayı düşünüyorumBu kategori çok güzelYok canım ya ben daha önce katıldım ne yaparsam yapayım oy almıyorum korkmaSenin masada çok güzel

Teşekkür ederim canım Birincilik olmasa da belki şanlı üye piyangosu vurur

Bu kadar masa hazırlama yorgunluğunun üstüne bir de sabah oğluma yerli malı için birşeyler yapıcam

Bu kadar masa hazırlama yorgunluğunun üstüne bir de sabah oğluma yerli malı için birşeyler yapıcam

Kolay gelsin canım neler yapacaksın
Pazartesi günü bizde yaptıkSınıftaki velileri arayıp hepsinden birşey istedim açık büfe oldu tüm velilerde geldi çocuklara farklı bir etkinlik olduAma fotoğraf makina mı unutmuşum çekemedim fotoları

Poğaça istedi oğlum, yanına bir şey daha yapıcam ama ne yapacağıma karar veremedim:44:
En önemli şeyi unutmuşsun nevoş Beni kızım temsil edecek gidemicem ben, ortanca kızım rahatsız, küçüğüde var, bana yasak evden çıkmak

Ellerine sağlık canımBen de elmalı pasta yapmıştım
Evet ya nasıl unuttuysamÇok acele çıktım
Geçmiş olsun canım çocuk küçük olunca dışarı çıkmak sorun oluyor

ben sırf boşluk doldurmak için katılırım nevoşum...yoksa iddiam yok, okadar özenemem yani
sakın peşime düşme corc ile falan

Ellerine sağlık canımBen de elmalı pasta yapmıştım
Evet ya nasıl unuttuysamÇok acele çıktım
Geçmiş olsun canım çocuk küçük olunca dışarı çıkmak sorun oluyor

Sağol canım Yaza kadar böyle artık
Aha buldum ben de elmalı kurabiye yapayım diyecektim ki, evde elma yok
Sabah sabahda kim markete gidip alacak
Ne yapsam ki başka kolay olarak:44:

Sağol canım Yaza kadar böyle artık
Aha buldum ben de elmalı kurabiye yapayım diyecektim ki, evde elma yok
Sabah sabahda kim markete gidip alacak
Ne yapsam ki başka kolay olarak:44:

3-4 ay daha sabret sonra havalar düzelir
Islak kek yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…