- 28 Haziran 2011
- 62.170
- 155.909
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu getirecek?Eşim uyuyor kıyamam, akşam hiç uyumadı. hastanedeyiz bu gece. Benim canım şimdi kek poğaça kısır bi şey çekti. Napıcam![]()
Yok. Annemler 30 km başka ilçede. Biz ikimiz sap gibi eşimle buradayız. Tutunacak bir dalımız yok.Kimse yok mu getirecek?![]()
Kiyamam sana, yakın olsaydık keşkeYok. Annemler 30 km başka ilçede. Biz ikimiz sap gibi eşimle buradayız. Tutunacak bir dalımız yok.![]()
Keşke cennamKiyamam sana, yakın olsaydık keşke![]()
Haklısın bebisim ,olmaz tabiiKeşke cennamkantin var aşağıda ama orada da yoktur bu saatte. Hem de zaten anne keki poğaçası gibi olmaz pastane şeyleri
![]()
Testi negatif çıkınca yürüyüşe gitmiş
Senin testin mi bu![]()
Sağ ol canım
12’de progestan içicem aşko. Saati bekliyorum. Zaten gün içinde sürekli uyudum bugün. Ondan da pek yokHaklısın bebisim ,olmaz tabiiYarına yersin inşallah, uykuda mı tutmadı seni?
Nevoş ne testi hayırdır?Şerefe kirazlım![]()
![]()
Covidtim ya testi yeniledim negatife dönmüşNevoş ne testi hayırdır?
Ay hadi gözün AydınCovidtim ya testi yeniledim negatife dönmüş![]()
Geçmiş olsun neyin var alsemEşim uyuyor kıyamam, akşam hiç uyumadı. hastanedeyiz bu gece. Benim canım şimdi kek poğaça kısır bi şey çekti. Napıcam![]()
Sağ ol canımAy hadi gözün AydınGeçmişler olsun, bir daha gelmesin inşallah
![]()
Çok sevindim gözün aydınCovidtim ya testi yeniledim negatife dönmüş![]()
Kanamam var abla, serumla durdurmaya çalışıyorlarGeçmiş olsun neyin var alsem
İyi olacaksın dua ederim sanaKanamam var abla, serumla durdurmaya çalışıyorlarsağ olasın
Allah razı olsun ablacımİyi olacaksın dua ederim sana
![]()