- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Allahiiiiim neler duyacağız hoş biz nelerin içine labne katmış hanimlariz mısır koymusuz cokmu ablaAynen dök üstüne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahiiiiim neler duyacağız hoş biz nelerin içine labne katmış hanimlariz mısır koymusuz cokmu ablaAynen dök üstüne![]()
Bizde hedik yapılır onun üstüne dökülürAllahiiiiim neler duyacağız hoş biz nelerin içine labne katmış hanimlariz mısır koymusuz cokmu ablyaparsam dökeceğim
![]()
Hedik ne onuda bilmiyorum ben cahil cühelaBizde hedik yapılır onun üstüne dökülürBen ondan esinlendim
![]()
1 yemek kaşığı yeterli oluyorNe kadar koyalım![]()
Bunu öğrenmem iyi oldu:)Teşekkür ederiz.1 yemek kaşığı yeterli oluyor![]()
Sen kızına diş hediği yapmadın mıHedik ne onuda bilmiyorum ben cahil cühelaama demekki tutmuski ailece gelenek haline gelmiş
![]()
Nihahahahaaa
Hee bulguru diş bulguru deriz biz abla hediği kelimesini bilmiyorum ben burda hedik demezler çünküSen kızına diş hediği yapmadın mı![]()
Diş hediği diye biliyorumHee bulguru diş bulguru deriz biz abla hediği kelimesini bilmiyorum ben burda hedik demezler çünküama yapmadım kizima
![]()
Nihahahahaaavur vur
biter ablamın elinden
![]()
Öyle ablacım hayırlısı.ama güzel oluyor ondada mısır ben seviyorumDiş hediği diye biliyorum
Hayırlısı canım![]()
Yaaa tamam tamam gell benüm lokumuuuum
Onu sadece buğday ve nohut ile yaparızÖyle ablacım hayırlısı.ama güzel oluyor ondada mısır ben seviyorum![]()