- 4 Kasım 2019
- 27.635
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.564
- 598
- 29
Ben severim ki haş haş abla güzelse demek belki çok severizGüzel olur ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben severim ki haş haş abla güzelse demek belki çok severizGüzel olur ama![]()
Sen yapıyormusun perimMor haşhaş koy![]()
Yok kuzu kekte yapmadimda revani varya o geldi aklıma görümcemler mor haşhaş koyuyorlar güzel oluyor bende denicemSen yapıyormusun perim![]()
Revanide çok güzel oluyorYok kuzu kekte yapmadimda revani varya o geldi aklıma görümcemler mor haşhaş koyuyorlar güzel oluyor bende denicem
Aa o zaten klasiktir bizde haşhaşlı ve şantiliYok kuzu kekte yapmadimda revani varya o geldi aklıma görümcemler mor haşhaş koyuyorlar güzel oluyor bende denicem
Evet ablaRevanide çok güzel oluyor![]()
Canım çekti gece gece beeeAa o zaten klasiktir bizde haşhaşlı ve şantili![]()
Ben bu ara fırınla ilişkimi kestim abla eşim yiyemiyor bende tekim yapsam yerim diye yapmıyorumBende çok severimMavi haşhaşım var bir dahaki sefere koyalım
![]()
Herşeyide canımız çekiyor beCanım çekti gece gece beee![]()
Bende bayağıdır yapmadım. Aralıkta benim kızlar biz covid olunca yapmışlardıEvet ablaannem yapardı ben yapmadım hic ,bide gorumcemlerde yedim mor haşhaş koymuş baya hoşuma gitti haşhaş aldırdım yapmadim
![]()
Biz kalabalık olduğumuz halde sık yapmıyoruzBen bu ara fırınla ilişkimi kestim abla eşim yiyemiyor bende tekim yapsam yerim diye yapmıyorumama mutlaka deniycem sade kekte
![]()
Onu yaptım geçen abla yarısı buzlukta duruyor bol cevizli hemdeBiz kalabalık olduğumuz halde sık yapmıyoruz
Ama ayda bir yapılır.DenerizBen ezilmiş haşhaş ile çörek seviyorum
![]()
İyileşince yaparsın birgün inşallah ablacım2-3 ay oldu yapmadım.Ev ahalisi.çok seviyorÇok güzel oluyor
![]()
Nörelim acmi duralım diyesim geldiHerşeyide canımız çekiyor be![]()
Tane misirmiiiBende bayağıdır yapmadım. Aralıkta benim kızlar biz covid olunca yapmışlardıBizimde iştah yoktu yememiştik
Benimde evde genelde oluyor.
Tane mısır haşlıyorum üzerine döküp yiyorlar.Oda benim icadım![]()
Aynen dök üstüneNörelim acmi duralım diyesim geldi
Tane misirmiiioysss sen yaptıysan denenmeli abla
![]()
Aman sen aç kalma perişimNörelim acmi duralım diyesim geldi
Tane misirmiiioysss sen yaptıysan denenmeli abla
![]()