Ben severim ki haş haş abla güzelse demek belki çok severizGüzel olur ama
Sen yapıyormusun perimMor haşhaş koy
Yok kuzu kekte yapmadimda revani varya o geldi aklıma görümcemler mor haşhaş koyuyorlar güzel oluyor bende denicemSen yapıyormusun perim
Revanide çok güzel oluyorYok kuzu kekte yapmadimda revani varya o geldi aklıma görümcemler mor haşhaş koyuyorlar güzel oluyor bende denicem
Aa o zaten klasiktir bizde haşhaşlı ve şantiliYok kuzu kekte yapmadimda revani varya o geldi aklıma görümcemler mor haşhaş koyuyorlar güzel oluyor bende denicem
Evet ablaRevanide çok güzel oluyor
Canım çekti gece gece beeeAa o zaten klasiktir bizde haşhaşlı ve şantili
Ben bu ara fırınla ilişkimi kestim abla eşim yiyemiyor bende tekim yapsam yerim diye yapmıyorumBende çok severimMavi haşhaşım var bir dahaki sefere koyalım
Herşeyide canımız çekiyor beCanım çekti gece gece beee
Bende bayağıdır yapmadım. Aralıkta benim kızlar biz covid olunca yapmışlardıEvet ablaannem yapardı ben yapmadım hic ,bide gorumcemlerde yedim mor haşhaş koymuş baya hoşuma gitti haşhaş aldırdım yapmadim
Biz kalabalık olduğumuz halde sık yapmıyoruzBen bu ara fırınla ilişkimi kestim abla eşim yiyemiyor bende tekim yapsam yerim diye yapmıyorumama mutlaka deniycem sade kekte
Onu yaptım geçen abla yarısı buzlukta duruyor bol cevizli hemdeBiz kalabalık olduğumuz halde sık yapmıyoruz
Ama ayda bir yapılır.DenerizBen ezilmiş haşhaş ile çörek seviyorum
İyileşince yaparsın birgün inşallah ablacım2-3 ay oldu yapmadım.Ev ahalisi.çok seviyorÇok güzel oluyor
Nörelim acmi duralım diyesim geldiHerşeyide canımız çekiyor be
Tane misirmiiiBende bayağıdır yapmadım. Aralıkta benim kızlar biz covid olunca yapmışlardıBizimde iştah yoktu yememiştik
Benimde evde genelde oluyor.
Tane mısır haşlıyorum üzerine döküp yiyorlar.Oda benim icadım
Aynen dök üstüneNörelim acmi duralım diyesim geldi
Tane misirmiiioysss sen yaptıysan denenmeli abla
Aman sen aç kalma perişimNörelim acmi duralım diyesim geldi
Tane misirmiiioysss sen yaptıysan denenmeli abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?