- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Çok şükür hemsomHosbuldum hemsom, nalet internet bitti hallettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür hemsomHosbuldum hemsom, nalet internet bitti hallettim
Yaaa nevoş seni yerim ben biliyosun dimii zalım internet bittiNeredesin sen ya çok merak ettim
Çok ufak şeylere takanlar da hiç çekilmez ama ya kendini yıpratir yaniÖyle canım
Ben o konuda evde çok katıyım ya
Laf geleceğine dikkat ederim.Sitede dikdatör dikkat artıyorSen grupta yazılanları görsen
Canooommmmm Hosbuldum vallaa sizin canınızı yirim ben internet dayanamadıHoş geldin canım
Merak ettik
Bugün geceyi bekliyordum.Yarında gelmeseydin arayacaktımAşı oldu korkuyordun bir şey oldun zannettimYaaa nevoş seni yerim ben biliyosun dimii zalım internet bitti
En sevdiğim gün son başvuru günü nevoş tarif mi kalmış kiTarif alacak mısın
Bizimkiler öyle yaÇok ufak şeylere takanlar da hiç çekilmez ama ya kendini yıpratir yani
Çok şükür hemsom
Benimki de durmuyorlar napayım diyordu çocuklar için, ne yapayım mı yani bu soruyu bana mi soruyorsun dimi öğretmensin sese alışık olman lazım demişti pişkin pişkin ben de benim hiç böyle öğrencilerim olmadı demiştimOoo ondan da var olmaz mı cam balkonum halıları vurdura vurdura silkeler camlarının önünü yıkar
Gece diyor birde çocuk onlar napim ,gece yarısı çocuğun öyle oynamasına kim izin verir tabiki ilk cümlede anlattığım
Ondan o gün yaptımEn sevdiğim gün son başvuru günü nevoş tarif mi kalmış ki
Tüh gelmeseydim de arasaydın keşke nevoşum kaçırmışım aşıyla ilgili hiç sıkıntım olması,tek sıkıntı internetBugün geceyi bekliyordum.Yarında gelmeseydin arayacaktımAşı oldu korkuyordun bir şey oldun zannettim
Wp grubunda Komşu: 36 numara kapıyı çok hızlı kapatıyor rahatsız oluyoruz lütfen dikkat edilsinBizimkiler öyle ya
Çok şükür canımTüh gelmeseydim de arasaydın keşke nevoşum kaçırmışım aşıyla ilgili hiç sıkıntım olması,tek sıkıntı internet
Numara vermeden aynen böyleWp grubunda Komşu: 36 numara kapıyı çok hızlı kapatıyor rahatsız oluyoruz lütfen dikkat edilsin
Yaaaaaaa isiricam yaaOndan o gün yaptım
Kalmıştır niye kalmasın.Poğaça ve kek ne kadar farklı olabilir
Çok şükür canım nevoşumÇok şükür canım
Ya da işte yazıyormuş Nurten hanımlar bugün asansörü tam 12 kez kullandılar lütfen fazla kullanmayalımNumara vermeden aynen böyle
Nurten hanımda nasıl bir isabettirYa da işte yazıyormuş Nurten hanımlar bugün asansörü tam 12 kez kullandılar lütfen fazla kullanmayalım
Aman o kişinin ve üst ve karşı komşusuna Allah sabır versin o zaman