Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.bebek tecrübe oluyor annelerde:))Oyleymis aynen :)
Günaydın
Günaydınalr hanmlarGünaydınlar herkese
Günaydın ablacım, nasılsın?Günaydınalr hanmlar
Ben bir ara yağmur yağacak sandım, balkondan çamaşırları topladım gecenin o saatindeGünaydınlar hanımlar akşam rüzgarçıktı burada camlar kapandı hemen dün felaketti resmen aşırı nem vardı burada..
Günaydın yasocum,iyiyim sağol sen nasılsın çayımı içiyorum aşı randevumu aldım şimdi,ağustos ayına denk geldi odaGünaydın ablacım, nasılsın?
Bizde öyle tahmin ettik yağmadı gerçide bugün nasıl olur acabaBen bir ara yağmur yağacak sandım, balkondan çamaşırları topladım gecenin o saatinde
Günaydın
Günaydınlar herkese
Günaydınlar hanımlar akşam rüzgarçıktı burada camlar kapandı hemen dün felaketti resmen aşırı nem vardı burada..
Çok şükür ablacım, bende iyiyim.Günaydın yasocum,iyiyim sağol sen nasılsın çayımı içiyorum aşı randevumu aldım şimdi,ağustos ayına denk geldi oda
Bizde öyle tahmin ettik yağmadı gerçide bugün nasıl olur acaba
GünaydınGünaydınnnn
Günaydın cukumGünaydınnnn
Netinde sorun vardı kuzu,ondandır.
Rüzgardan kaçmışlar belli sineklerde kendilerini garantiye almışlar.Çok şükür ablacım, bende iyiyim.
O rüzgarda sinekliklerden biri açılmış, eve koca koca sinekler girmiş ve içeride ölmüşler
Evi süpürmem şart oldu
GünaydınlarGünaydınnnn
Günaydınalr minnoşumgünaydn cumamız mübarek olsun ❤
Evet ablamRüzgardan kaçmışlar belli sineklerde kendilerini garantiye almışlar.
İş çıktı desene gene
Günaydın canım, hayırlı Cumalargünaydn cumamız mübarek olsun ❤
nasılsın ablacımm sende katıldın mı yarışmaya ❤Günaydınalr minnoşum