- 8 Haziran 2013
- 56.155
- 149.108
Ben 6 ayda bir kontrole gidiyorum. 3 4 yıl oldu öğreneli. Sol kolumun altında da şişlik çıktı mesela. Onun içinde 6 ayda bir kontrole gidiyorum.Sen ne kadar da bir baktırıyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 6 ayda bir kontrole gidiyorum. 3 4 yıl oldu öğreneli. Sol kolumun altında da şişlik çıktı mesela. Onun içinde 6 ayda bir kontrole gidiyorum.Sen ne kadar da bir baktırıyorsun canım
Benimki ona yakın ya ondan herhalde üç ay dedi .Ben 6 ayda bir kontrole gidiyorum. 3 4 yıl oldu öğreneli. Sol kolumun altında da şişlik çıktı mesela. Onun içinde 6 ayda bir kontrole gidiyorum.
Bende oyle olmasini umuyorumda ufaklik biraz buyuyene kadar buyuguen korumak ve bugugu ilgisiz birakmamak beni yoruyor :)Bir süre sonra sanki tek çocuk var gibi düzene oturtuyorsunSonra beraber büyüyorlar
Evet senin polipin çapı 7 oldugu için daha erken çağırıyor olabilir.Benimki ona yakın ya ondan herhalde üç ay dedi .
Kist mi benim arkadaşımda da var koltuk altı göğüs de.altı ay da bir o da gidiyor senelerdir aynı şükür senin de zararsızdır öyle inşallah
Allah kolaylık versin canım. İlk zamanlar biraz zorlu geçiyor ama bebiş biraz daha büyüyünce kardeşi ile birlikte keyifli oluyor. Ona arkadaş oluyorBende oyle olmasini umuyorumda ufaklik biraz buyuyene kadar buyuguen korumak ve bugugu ilgisiz birakmamak beni yoruyor :)
Oh iyi iyi zararsız olsun, Allah sağlıktan ayırmasın canımEvet senin polipin çapı 7 oldugu için daha erken çağırıyor olabilir.
Kist gibi yağ bezesi gibi bişey sırta yakın bi yerde. Onun içinde İstanbul Urfa da doktora gittim. Ultrason çekindim, doktor zararsız dedi. Kontrole gidip geliyorum.
Sagol canım
Amin canım benimOh iyi iyi zararsız olsun, Allah sağlıktan ayırmasın canım
Evet ikisinin arkadas olmasi cok iyi aralarida az zaten ins guzel anlasirlar ilerde:)Allah kolaylık versin canım. İlk zamanlar biraz zorlu geçiyor ama bebiş biraz daha büyüyünce kardeşi ile birlikte keyifli oluyor. Ona arkadaş oluyor
Burada yağmaz inşaallahYağış bekleniyor bu hafta sonu Ama yağıp geçerse cok fazla nem,buhar olur
Halledersin canımBende oyle olmasini umuyorumda ufaklik biraz buyuyene kadar buyuguen korumak ve bugugu ilgisiz birakmamak beni yoruyor :)
Arada didişselerde onlar anlaşıyorlar merak etme inşallah canımEvet ikisinin arkadas olmasi cok iyi aralarida az zaten ins guzel anlasirlar ilerde:)
Gece gelirdi mutlaka abla kimsede ulaşamadı sanırımGelmedi çok merak ettim
Numarası olan var mı acabaGece gelirdi mutlaka abla kimsede ulaşamadı sanırım
Bende merak ettim. Neti olmayasdı dün akşam bahsederdi. İnşallah iyidirNumarası olan var mı acaba
Bende yarışma için verdiği numara var
Göreceğiz bakalım,hayırlısıBurada yağmaz inşaallah