- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Bir bende bide benziklikte our zatenBenzinlikte ondan kullanıyorlar
Güle güle sağlıcakla büyüsün miniğin öp kokla benim yerimede annesi,sen nasılsın bebek nasıl iyimiÇok şükür gerçekleşti canım hepinize de dua ettim. İsimlerinin önceden kaydetmisim iyiki
Ellerine sağlık canım benimAllah iyilik versin canım cennambende iyiyim şükür salon perdesini yıkadım halıları verdim yıkamaya yarında kv götümce çarşıya çıkıcaz diye işlerimi hallettim
GünaydınGünaydınlar dünya güzellerim,bugün evdeyim bir ara markete gidecem evde iş yok bugünherhalde yarın yada perşembe boya işi başlayacak ..
Günaydın aretimGünaydın
İkimiz de iyiyiz, bu sefer doğum daha kolay ve hızlı oldu o yüzden çok daha rahatım.Güle güle sağlıcakla büyüsün miniğin öp kokla benim yerimede annesi,sen nasılsın bebek nasıl iyimi
GğnaydınlarGünaydın
Günaydınlar kukrişimGünaydın
GüaydınlarGünaydın
Çok sevindim iyi olmana,ne zaman çıkacaksın hastanedenİkimiz de iyiyiz, bu sefer doğum daha kolay ve hızlı oldu o yüzden çok daha rahatım.
Günaydınlarcaaaaaa
Günaydınlar dünya güzellerim,bugün evdeyim bir ara markete gidecem evde iş yok bugünherhalde yarın yada perşembe boya işi başlayacak ..
Günaydın
Günaydın canlarGünaydın
Günaydınlar yasocumGünaydınlar herkese
Sana da günaydın şekerciğimGğnaydınlarşekercim
Günaydınlar kukrişim
Güaydınlar
Çok sevindim iyi olmana,ne zaman çıkacaksın hastaneden
Günaydın cancağızımGünaydın canlar
Günaydın canımGönaydınnnnnnDün ekşinli bir konu vardı mapisa girerim diye düşündüm gitmemişim burdayım
Gönaydınnnnn habibim bakıyomda sende alıştın yani mapıs işlerieneGönaydınnnnnnDün ekşinli bir konu vardı mapisa girerim diye düşündüm gitmemişim burdayım
Günaydınlar canısıGünaydın canlar
Hangisi acepGönaydınnnnnnDün ekşinli bir konu vardı mapisa girerim diye düşündüm gitmemişim burdayım
Ablamızın yolundan gidiyoruzGönaydınnnnn habibim bakıyomda sende alıştın yani mapıs işleriene
Günaydınlar canısı
Ablamızın yolundan gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?