• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Ucundan soktum diyelim. En çok büyük oğlan nasiplendi. Tatil gibi geldi valla 😂
Hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı 👀
Aslında öğretmenler hep memlekete gitti nüfus biraz azalmış olmalı ama Urfa nın kalabalığı bitmez 😅😅 ohh ne iyi olmuş büyük oğlan için o zaman🤗🌸🌸

Aslında öğretmenler hep memlekete gitti nüfus biraz azalmış olmalı ama Urfa nın kalabalığı bitmez 😅😅 ohh ne iyi olmuş büyük oğlan için o zaman🤗🌸🌸
Bi evde var zaten 10 küsür nüfus 😂 Aynen bitmez komşum 🙄 millet ne yapsın sıkılıyor hep evde 🙈

Keşke yormasaydın komşum kendini. Biz bile zor yapıyoruz. İki canlısın 🙄 Diğer ay katılırdın
Sorma komşu yaparim sandım inan, ama yani artık eskisi gibi olmuyormuş bazı şeyler onu anladım 27.haftamda idrak edebildim 😂😂 neyse girdik artık iki çeşit tamam yarın ola hayrola, ben yarın yanına bi şey yapmayıp renkli fotolarını koyayım tabaklara bari Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kabul ederse🤪😅😅😅

Sorma komşu yaparim sandım inan, ama yani artık eskisi gibi olmuyormuş bazı şeyler onu anladım 27.haftamda idrak edebildim 😂😂 neyse girdik artık iki çeşit tamam yarın ola hayrola, ben yarın yanına bi şey yapmayıp renkli fotolarını koyayım tabaklara bari Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kabul ederse🤪😅😅😅
Gebelik ilerledikçe nefes darlığı, nabız yüksekliği yapıyor. Baskıda cabası. 30. Haftadan sonra daha da artıyor. Sıcaklarda hamilelik zor. Benim hep şekerim düşerdi, nefesim kesilirdi 🙄
Sağlıkla doğurursun inşallah ❤️
Fazla yorma kendini. 5 çeşit olmasına gerek yok zaten 😘

Eveeeeettt🤭🤭🤭🤭 ve şu an pertim çıktı yarın 3 çeşit daha yapacağım inşallah 🤪
Keşke yormasaydın kendini 🥺 ben bile nasıl yapacğımı düşünürken helal olsun sana barim yarın dinlene dinlene yap 😁

İyiyim kuzum,sen nasılsın? :KK60: :KK68:
Allah iyilik versin canım cennam :KK74: :KK60: bende iyiyim şükür salon perdesini yıkadım halıları verdim yıkamaya yarında kv götümce çarşıya çıkıcaz diye işlerimi hallettim 😍

Gebelik ilerledikçe nefes darlığı, nabız yüksekliği yapıyor. Baskıda cabası. 30. Haftadan sonra daha da artıyor. Sıcaklarda hamilelik zor. Benim hep şekerim düşerdi, nefesim kesilirdi 🙄
Sağlıkla doğurursun inşallah ❤️
Fazla yorma kendini. 5 çeşit olmasına gerek yok zaten 😘
Evet ya sıcaklara denk gelmesi de kötü oldu daha bunun ağustosu var😰😰 aminnn komşum inşallah tüm gebelere kolay doğumlar nasip etsin Allah sağlıkla inşallah 🥰💜 fırin çalışıyorken 3.çesiti de attım valla, yarına basitler kaldı yaparım inşallah yapamazsam da canım sağ olsun dimi yaa😅😅😅

Canım 5 şart değil en fazla 5 dedik🤗İstersen 3 çeşit yap🤗
Şu an 3.çeşit fırında sultanım bakalım yarın olaa hayrolaaa bugün alışverişlerini yaptık ya bi de yaparım yarın kalan 2 çeşit kolay Allah tan🤭🤭💜

Keşke yormasaydın kendini 🥺 ben bile nasıl yapacğımı düşünürken helal olsun sana barim yarın dinlene dinlene yap 😁
Aynen yarın dinlene dinlene hallederim inşallah abartmaya gerek yok superwoman değilim yani ben 😂😂😂😂

Evet ya sıcaklara denk gelmesi de kötü oldu daha bunun ağustosu var😰😰 aminnn komşum inşallah tüm gebelere kolay doğumlar nasip etsin Allah sağlıkla inşallah 🥰💜 fırin çalışıyorken 3.çesiti de attım valla, yarına basitler kaldı yaparım inşallah yapamazsam da canım sağ olsun dimi yaa😅😅😅
Amin canım 💕 🥰
Kolay gelsin 😍 maşallah sana 💋
Sofranı çekerken çok uzak çekme. Fotoları unutma komşum🤭 özellikle de 2 li sunumu 🤪🤣

Amin canım 💕 🥰
Kolay gelsin 😍 maşallah sana 💋
Sofranı çekerken çok uzak çekme. Fotoları unutma komşum🤭 özellikle de 2 li sunumu 🤪🤣
Aynen genelde uzak çekiyor iyi hatırlattın🤗
Tekli ve ikili sunumları unutmasın😍

Back