- 18 Ekim 2020
- 5.079
- 13.120
- 198
AminnnnnnAllah Analı babalı büyütsün inşallah![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnnnAllah Analı babalı büyütsün inşallah![]()
![]()
Sana yardımcı olabilecek birisi varmı yanında annen filan,ilk günler zor olur tabi.Çocuk doktoru son kez bebeğin şekerine-sariligina bakacak ondan sonra çıkacağız.
Bundan sonrası 2 çocuklu ev hayatı![]()
Günaydın canımGünaydın güzeller![]()
Günaydın hemsomGünaydın![]()
Anaaaa, minnoş evine mi gidiyorÇocuk doktoru son kez bebeğin şekerine-sariligina bakacak ondan sonra çıkacağız.
Günaydın güzeller![]()
GünaydınnnGünaydın![]()
Geldi gelecek derken eve bile gidiyor çok şükürÇocuk doktoru son kez bebeğin şekerine-sariligina bakacak ondan sonra çıkacağız.
Bende numarası yok
Nevoş yazmıştı görüştük telden diye..
Az daha dursaydı, zorla çıkaracaklardı bebişiGeldi gelecek derken eve bile gidiyor çok şükür![]()
Aynen, Allahtan rızasıyla geldiAz daha dursaydı, zorla çıkaracaklardı bebişi![]()
Annemler geldi babam cumartesi geri gidecek artık annem de ne kadar dayanirsaSana yardımcı olabilecek birisi varmı yanında annen filan,ilk günler zor olur tabi.
Yaaa sorma evine bile gidecek kucukAnaaaa, minnoş evine mi gidiyor![]()
Vallaha yaaaa dogmadigi halde doğdu yazdı buralar çocuğaGeldi gelecek derken eve bile gidiyor çok şükür![]()
Annen gidince nasıl olacak başka biri gelirmi yanına,bende yaşadım zor elbette ama sevgileri yetiyor minnaklarınAnnemler geldi babam cumartesi geri gidecek artık annem de ne kadar dayanirsaen fazla 2 hafta veriyorum.
Yaaa sorma evine bile gidecek kucuk
Vallaha yaaaa dogmadigi halde doğdu yazdı buralar çocuğaşimdi eve gidiyor.
Saçı, dişi ne alemdeAnnemler geldi babam cumartesi geri gidecek artık annem de ne kadar dayanirsaen fazla 2 hafta veriyorum.
Yaaa sorma evine bile gidecek kucuk
Vallaha yaaaa dogmadigi halde doğdu yazdı buralar çocuğaşimdi eve gidiyor.
Kocam izinli olacak işte o kadar, hallederiz ikimiz inşallah. İlkinden daha sakin çok şükür o yüzden daha kolay olur inşallahAnnen gidince nasıl olacak başka biri gelirmi yanına,bende yaşadım zor elbette ama sevgileri yetiyor minnakların
Haha ilk çocuğun saçı daha çoktuSaçı, dişi ne alemde![]()
Eşinde evde olacakmış halledersiniz artık ikinizde.Kocam izinli olacak işte o kadar, hallederiz ikimiz inşallah. İlkinden daha sakin çok şükür o yüzden daha kolay olur inşallah
Haha ilk çocuğun saçı daha çoktu![]()