• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Çocuk doktoru son kez bebeğin şekerine-sariligina bakacak ondan sonra çıkacağız.
Bundan sonrası 2 çocuklu ev hayatı 😅
Sana yardımcı olabilecek birisi varmı yanında annen filan,ilk günler zor olur tabi.

Günaydın
t4707.gif

Sana yardımcı olabilecek birisi varmı yanında annen filan,ilk günler zor olur tabi.
Annemler geldi babam cumartesi geri gidecek artık annem de ne kadar dayanirsa :D en fazla 2 hafta veriyorum.
Anaaaa, minnoş evine mi gidiyor :rolleyes:
Yaaa sorma evine bile gidecek kucuk :D
Geldi gelecek derken eve bile gidiyor çok şükür 🤩
Vallaha yaaaa dogmadigi halde doğdu yazdı buralar çocuğa :D şimdi eve gidiyor.

Annemler geldi babam cumartesi geri gidecek artık annem de ne kadar dayanirsa :KK70: en fazla 2 hafta veriyorum.

Yaaa sorma evine bile gidecek kucuk :KK70:

Vallaha yaaaa dogmadigi halde doğdu yazdı buralar çocuğa :KK70: şimdi eve gidiyor.
Annen gidince nasıl olacak başka biri gelirmi yanına,bende yaşadım zor elbette ama sevgileri yetiyor minnakların

Annemler geldi babam cumartesi geri gidecek artık annem de ne kadar dayanirsa :KK70: en fazla 2 hafta veriyorum.

Yaaa sorma evine bile gidecek kucuk :KK70:

Vallaha yaaaa dogmadigi halde doğdu yazdı buralar çocuğa :KK70: şimdi eve gidiyor.
Saçı, dişi ne alemde :KK48:

Kocam izinli olacak işte o kadar, hallederiz ikimiz inşallah. İlkinden daha sakin çok şükür o yüzden daha kolay olur inşallah 😅

Haha ilk çocuğun saçı daha çoktu :KK70:
Eşinde evde olacakmış halledersiniz artık ikinizde.

Back