- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Bir bende bide benziklikte our zatenBenzinlikte ondan kullanıyorlar![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir bende bide benziklikte our zatenBenzinlikte ondan kullanıyorlar![]()
Güle güle sağlıcakla büyüsün miniğin öp kokla benim yerimede annesi,sen nasılsın bebek nasıl iyimiÇok şükür gerçekleşti canım hepinize de dua ettim. İsimlerinin önceden kaydetmisim iyiki![]()
Ellerine sağlık canım benimAllah iyilik versin canım cennam![]()
bende iyiyim şükür salon perdesini yıkadım halıları verdim yıkamaya yarında kv götümce çarşıya çıkıcaz diye işlerimi hallettim
![]()
GünaydınGünaydınlar dünya güzellerim,bugün evdeyim bir ara markete gidecem evde iş yok bugünherhalde yarın yada perşembe boya işi başlayacak ..
Günaydın aretimGünaydın![]()
İkimiz de iyiyiz, bu sefer doğum daha kolay ve hızlı oldu o yüzden çok daha rahatım.Güle güle sağlıcakla büyüsün miniğin öp kokla benim yerimede annesi,sen nasılsın bebek nasıl iyimi![]()
GğnaydınlarGünaydın![]()
Günaydınlar kukrişimGünaydın![]()
GüaydınlarGünaydın![]()
Çok sevindim iyi olmana,ne zaman çıkacaksın hastanedenİkimiz de iyiyiz, bu sefer doğum daha kolay ve hızlı oldu o yüzden çok daha rahatım.
Günaydınlarcaaaaaa
![]()
Günaydınlar dünya güzellerim,bugün evdeyim bir ara markete gidecem evde iş yok bugünherhalde yarın yada perşembe boya işi başlayacak ..
Günaydın![]()
Günaydın canlarGünaydın![]()
Günaydınlar yasocumGünaydınlar herkese![]()
Sana da günaydın şekerciğimGğnaydınlarşekercim
Günaydınlar kukrişim
Güaydınlar
Çok sevindim iyi olmana,ne zaman çıkacaksın hastaneden![]()
Günaydın cancağızımGünaydın canlar![]()
![]()
Günaydın canımGönaydınnnnnnDün ekşinli bir konu vardı mapisa girerim diye düşündüm gitmemişim burdayım
![]()
Gönaydınnnnn habibim bakıyomda sende alıştın yani mapıs işlerieneGönaydınnnnnnDün ekşinli bir konu vardı mapisa girerim diye düşündüm gitmemişim burdayım
![]()
Günaydınlar canısıGünaydın canlar![]()
![]()
Hangisi acepGönaydınnnnnnDün ekşinli bir konu vardı mapisa girerim diye düşündüm gitmemişim burdayım
![]()
Ablamızın yolundan gidiyoruzGönaydınnnnn habibim bakıyomda sende alıştın yani mapıs işleriene
Günaydınlar canısı![]()
Ablamızın yolundan gidiyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()