• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Yav benim neyime 5 çeşitle çay saati yarışması Allah aşkına kimse de beni durdurmadı sen hamilesin, üstelik Urfa dasın delirdin mi demedi. Amaaa serin olur diye akşam yapayım dedim poğaçayı, keki git arkadaş vantilatör açtım zor durdum, ayakta da uzun süre duramıyormuşum meğerse ben. Vay benim halimeeee vaayyy😰😰😱😱😱😱🤪🤪🤪🤪😅😅😅😅

Yav benim neyime 5 çeşitle çay saati yarışması Allah aşkına kimse de beni durdurmadı sen hamilesin, üstelik Urfa dasın delirdin mi demedi. Amaaa serin olur diye akşam yapayım dedim poğaçayı, keki git arkadaş vantilatör açtım zor durdum, ayakta da uzun süre duramıyormuşum meğerse ben. Vay benim halimeeee vaayyy😰😰😱😱😱😱🤪🤪🤪🤪😅😅😅😅
Katıldın mı yoksa 🥺

Ohh komşuu ferahladim görünce, mutfaktan çıkmıştım yenice ihtiyacım varmış bu fotoya valla😂😂😂 ayaklarını soksaydın sen de gitmişken 🥰🥰
Ucundan soktum diyelim. En çok büyük oğlan nasiplendi. Tatil gibi geldi valla 😂
Hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı 👀

Keşke yormasaydın komşum kendini. Biz bile zor yapıyoruz. İki canlısın 🙄 Diğer ay katılırdın

Back