- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
İyi akşamlar canımHayırlı akşamlar canlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canımHayırlı akşamlar canlar
Hayırlı akşamlar canlar
İyi akşamlar kukrişimİyi akşamlar canım
İyi akşamlar fülüzüm
E hadi sanada iyi geceler sosyalimIyi geceler o zaman canımlar
Hayırlı akşamlar canlar
İyi geler canımIyi geceler o zaman canımlar
Yasom hayırlı akşamlar
Ohh komşuu ferahladim görünce, mutfaktan çıkmıştım yenice ihtiyacım varmış bu fotoya valla ayaklarını soksaydın sen de gitmişken
Iyi geceler canimIyi geceler o zaman canımlar
Katıldın mı yoksaYav benim neyime 5 çeşitle çay saati yarışması Allah aşkına kimse de beni durdurmadı sen hamilesin, üstelik Urfa dasın delirdin mi demedi. Amaaa serin olur diye akşam yapayım dedim poğaçayı, keki git arkadaş vantilatör açtım zor durdum, ayakta da uzun süre duramıyormuşum meğerse ben. Vay benim halimeeee vaayyy
Hayırlı akşamlar kuzumCennam hayırlı akşamlar olsun
Sodexocu ne oldu?İşte insanlarla uğraşıorus
Nasılsın cennamHayırlı akşamlar kuzum
Eveeeeettt ve şu an pertim çıktı yarın 3 çeşit daha yapacağım inşallahKatıldın mı yoksa
Ucundan soktum diyelim. En çok büyük oğlan nasiplendi. Tatil gibi geldi vallaOhh komşuu ferahladim görünce, mutfaktan çıkmıştım yenice ihtiyacım varmış bu fotoya valla ayaklarını soksaydın sen de gitmişken
Keşke yormasaydın komşum kendini. Biz bile zor yapıyoruz. İki canlısın Diğer ay katılırdınYav benim neyime 5 çeşitle çay saati yarışması Allah aşkına kimse de beni durdurmadı sen hamilesin, üstelik Urfa dasın delirdin mi demedi. Amaaa serin olur diye akşam yapayım dedim poğaçayı, keki git arkadaş vantilatör açtım zor durdum, ayakta da uzun süre duramıyormuşum meğerse ben. Vay benim halimeeee vaayyy
İyiyim kuzum,sen nasılsın?Nasılsın cennam