Aynen abla perdeler yıkanıcak zaten çıkınca daha aydınlık görünüyor inşallah güzel olacakPınar beyazda iyi olmuştu
Benim önce tarifim olmalıBenimde eksiklerim var. Kalıp almam lazım
İnşaallah canımAynen abla perdeler yıkanıcak zaten çıkınca daha aydınlık görünüyor inşallah güzel olacak
Aaa ben şok. Kenarda köşede vardır illakiBenim önce tarifim olmalı
Bencede hic olmuyo heleki borek tatli zorPikniğe hiç özenmeyin. Hiç rahat olmuyor
Pikniğe hiç özenmeyin. Hiç rahat olmuyor
Bi rahatlama geldi zaten masa olduğu için zorOna karışamsm ama kimsenin yapacağını sanmıyorum5 çeşitle zor
Masamızı evde kurarızBi rahatlama geldi zaten masa olduğu için zor
Verdin artık abla belirleyip yapabilirsin illa sonda yapacak değilsinBenim önce tarifim olmalı
Aslında bir poğaçayı isteyen olmadı hep yapmak istemiştim.Nüfusuma geçirsem miAaa ben şok. Kenarda köşede vardır illaki
Taşıması sıkıntı, ortam sıkıntı. Kap kacak illaki sıkıntı oluyor. Tek tarif olsa neyse de bu daha da sıkıntılı. Masa sunumu daha iyi olur. Belki balkon da olabilirBencede hic olmuyo heleki borek tatli zor
Kalanlardan seçeyim mi yaniVerdin artık abla belirleyip yapabilirsin illa sonda yapacak değilsin
En güzeliMasamızı evde kurarız
Ben belki balkona hazırlarımTaşıması sıkıntı, ortam sıkıntı. Kap kacak illaki sıkıntı oluyor. Tek tarif olsa neyse de bu daha da sıkıntılı. Masa sunumu daha iyi olur. Belki balkon da olabilir
Geçir lütfen.Aslında bir poğaçayı isteyen olmadı hep yapmak istemiştim.Nüfusuma geçirsem mi
Öyle canımEn güzelizaten sıcak bin pişman oluruz
Tamam kekte bulayımGeçir lütfen.Jenna ya söyleyelim. Başlığı düzelt sen
Seçiceksin abla herkez zamanında orda olmalı misal kimse yazmıyor sen kendine tarif aldın sonra gelenler onu istedi verildi diyebilirsinKalanlardan seçeyim mi yani
Tamam öyle yapayım sağ olunSeçiceksin abla herkez zamanında orda olmalı misal kimse yazmıyor sen kendine tarif aldın sonra gelenler onu istedi verildi diyebilirsin
Sonucta herkes yarisiyoTamam öyle yapayım sağ olun