- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bazen istedigim gibi olmuyo biliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen istedigim gibi olmuyo biliyosun
Biriniz yapın herkese örnek olsunYeniler için iyi olurBitsinde hayirlisi
Kekte çeşit çok valla görsel açıdan çok güzel olacak benim aklımda da kekim hep vardıKarışık
Ben mesela korktum ya istediğim gibi olmazsa diyeBazen istedigim gibi olmuyo biliyosun
En kötü yarin canim dinlensin kek sabahtan pogcayi yaparimBiriniz yapın herkese örnek olsunYeniler için iyi olur
Sen yap bize örnek ol nevoşBiriniz yapın herkese örnek olsunYeniler için iyi olur
Tamam canım süpersinEn kötü yarin canim dinlensin kek sabahtan pogcayi yaparim
Öyle deme be sofranı gördük bide bu çay saatiBazen istedigim gibi olmuyo biliyosun
En üstte mi olayımSen yap bize örnek ol nevoş
Olmuyo iste biryerde bazen hata yapiyoruzyada malzemeden kaynakli oluyoBen mesela korktum ya istediğim gibi olmazsa diye
Malzeme sıkıntı yaOlmuyo iste biryerde bazen hata yapiyoruzyada malzemeden kaynakli oluyo
Ol farketmezEn üstte mi olayım
Eşim evde yok ,arabada yokMalzeme eksiğim olur.Ondan beklemem lazımOl farketmez
Tahlislikler olabilir canim masayla olmuyo sadece belkide birisi piknik yapmaya gidicek guzel olucakÖyle deme be sofranı gördük bide bu çay saati
Pınar beyazda iyi olmuştuBenim mutfakta masa yine orda çekicem diğerinde korkmuştum karanlık çıkar diye çokta kötü durmuyordu sanki
Alinca yap gitsin benceEşim evde yok ,arabada yokMalzeme eksiğim olur.Ondan beklemem lazım
Piknik yasaklasın Nevreste ablaTahlislikler olabilir canim masayla olmuyo sadece belkide birisi piknik yapmaya gidicek guzel olucak
Benimde eksiklerim var. Kalıp almam lazımEşim evde yok ,arabada yokMalzeme eksiğim olur.Ondan beklemem lazım