- 8 Haziran 2013
- 57.145
- 151.736
- 898
Bilmiyorum nevoAma özellikle istedimYani neden istemiş olabilirim
Güneş bi geldi bi gitti zaten dün ashabım bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum nevoAma özellikle istedimYani neden istemiş olabilirim
Evet abla yanlis yaptim biliyorum ama nasil yaptığımi bile bilmiyorumKare borcama yap sen büyük olmasın bu sefer ki.
Hemde kalın olur kekin.
Güneşin bir önemi yok yağmurlu havada bile iyi çıkar.Dışarıda gün içinde çekmen yeterliBilmiyorum nevo
Güneş bi geldi bi gitti zaten dün ashabım bozuldu
Canımcım oluyor maalesef,ben panda cotta tatlısınde hepsini tezgaha devirdim ya baştan aldım malzemesini .Evet abla yanlis yaptim biliyorum ama nasil yaptığımi bile bilmiyorum
Sofran iyi hatta bence poğaça ve kek sunumunda iyiAma sarma yapamamki
Güneşin bir önemi var niye öyle diyorsun bir bulut geliyor hop karanlık. Sonra tekrar güneş çıkıyor. Cam önünde etkiliyorGüneşin bir önemi yok yağmurlu havada bile iyi çıkar.Dışarıda gün içinde çekmen yeterli
Şimdi böyle deyince de bırakalım gelmiyorÖyle tabi ki Kesin cevap ver tarifin güzel birilerine önereyim.
İkisini çek masan öyle kalsınAma sarma yapamamki
Amann yada ne olursa olsunyaaa aman ağlaya ağlaya bitiririm bu kategoriye de ayy sadece pogcayla keki yaparimda gerisi geldi aklima biranSofran iyi hatta bence poğaça ve kek sunumunda iyi
Güneş değil balkonda gün içinde yani gün ışığında çekin diyorum ev içinde sunum net olmuyorİçeride çekersen ayrı ama balkonda şart değil güneşin içeri doğmasıGüneşin bir önemi var niye öyle diyorsun bir bulut geliyor hop karanlık. Sonra tekrar güneş çıkıyor. Cam önünde etkiliyor
Sadece kekle pogcayi yapayimmi dersinizİkisini çek masan öyle kalsın
Sen bilirsin canımŞimdi böyle deyince de bırakalım gelmiyor
Cuma gününe kadar müsaade isteyim o vakit, poğaçayı ve sarmayı çok yapar buzluğa atarım. Balkonda yeriz ailecek olmadı daha az porsiyonda
Ben içeriyi kasteddimGüneş değil balkonda gün içinde yani gün ışığında çekin diyorum ev içinde sunum net olmuyorİçeride çekersen ayrı ama balkonda şart değil güneşin içeri doğması
AğlaAmann yada ne olursa olsunyaaa aman ağlaya ağlaya bitiririm bu kategoriye de ayy sadece pogcayla keki yaparimda gerisi geldi aklima biran
Balkona çıksaydınBen içeriyi kasteddim
İçine sinmiyorsa yap bence. Zaten onlar kullanılacak. Altına da masa resmi tamamdırSadece kekle pogcayi yapayimmi dersiniz